|
![]() |
#781 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Trebao bi preporuku sata, pa da pitam malo stručnije. Dakle sat koji bi htio je Tag Heuer Grand Carrera Calibre 36, al je tak jasno da neću dati 30k kn za sat ![]() Pa tražim neki sat takvog izgleda, masivan, debel, moderan i lijep. Ajmo reći do nekih 1500 kn +/- par-sto kn. U obzir eventualno može doći i kopija dotičnog Taga, no neka kvalitetna (čujem kako se daju naći po ~150€ vrlo dobre kopije). A gdje naći i kako prepoznati dobru kopiju? Ako netko zna bio bi zahvalan na preporuci.
![]() |
#782 |
Guest
|
ma imaš sat na mobitelu koji će ti ručni ![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Fejk satovi su za fejk ljude! Dakle radije pogledaj alternativu tom izgledu sata nego da kupuješ fejk sat za 150€ koji nikada neće biti original a isto tako nikada neće biti dovoljno kvalitetan da traje 2 ili više godina! Sada na preporuke, iako ciljaš visoko sa malom lovom, ovaj sat je najbliže što se mogu sada sjetiti da izgleda kao taj Tag a da je u tvom cijenovnom rangu i da nije FEJK! http://www.casawatch.hr/slike/satovi...AER-velika.jpg Možda će ti se na prvi pogled manje svidjeti jer se radi o Casio satu, ali pogledaj si malo Review-ove po netu pa ćeš vidjeti da je Casio Edifice jedan jako kvalitetan sat! Ima mali milion izvedbi i siguran sam da ćeš u njima pronači ono što tražiš! Moja preporuka je eBay jer je ponuda 100× veća od naše i dakako jeftinija! Sretno s potragom! http://www.casio-intl.com/wat/edific...eqs-a1000.html
![]() |
#784 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
|
Hvala na preporuci, naravno da je eBay prva opcija ![]() Casio trenutno imam iz Edifice serije (na poslu sam pa ne znam napamet sad točno koji - EFxxx) i jako sam zadovoljan sa njim. U 3 godine samo jednom promjenio bateriju i piči dalje. Odličan je to sat, kvaliteta na mjestu, ali ovako želim nešto moderno i lijepo, ali glavni uvijet je da je debel i masivan, dakle nekih ~45x15mm ![]() Sviđaju mi se i Nautice i Citizeni koji bi mogli upasti u cijenovni rang. Ne tražim nešto identično Tag HEueru, ali nešto takvog dizajna jelte ![]()
![]() |
#786 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Onda gledaj Citizen-e Seiko-e i Orient-e, a Nauticu zaobiđi u širokom pojasu, jer nevrijedi tih para koliko traže za njih, a kvaliteta im je upitna! Ali siguran sam da ima i Edifice modela koji su ako ne preko 45mm×15mm onda barem toliko! @Shrek, lol, pa rekao je do 1500kn ne $
![]() |
#788 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Vidio sam na njuškalu zato sam ga spomenuo! http://www.njuskalo.hr/muski-satovi/...-oglas-2029807 |
![]() |
![]() |
![]() |
#789 | ||
|
Citiraj:
![]() Vidim nađe se po ~900$ Citiraj:
Thanks, znao sam da od tebe mogu očekivati dobre savjete ![]() (a eto koliko je moje znanje o satovima - Nautica mi se uvijek činila kao Premium brand ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#791 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Cijena nighthawka ie tu oko 1500kn al ak se prodje bez carine, sa carinom i Porezom je oko 2000 i definitivo se isplati dat tolko para za taj sat. Imam ga sada vec skoro 1 godinu i vise niti ne stavljam na ruku nauticu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#792 | |
Guest
|
Citiraj:
koje sam pogledao su loše i krivo rade tj. obratno. npr... kod orignala velika zaljka je štoperica, a kod kopije je to za sekunde. znači glupost. ak već kupuješ kopiju onda ako ništa drugo da barem radi kao original i da izgleda kao original. za kvalitente replike pogledaj ovdje : http://www.repgeek.com/ to je najbolje mjesto da si kupiš kvalitetnu repliku. samo se registriaj prvo , pa imaš dole sekciju prodaja itd. i jedno ljudi upozorenje !!!! od sada je moguće da vam uvale kopiju : Seika, Casia , Tissota. vrlo popularne modele kao seika sportura itd... meni je ovaj lijep sat : http://img3.watcheden.net/products/9...4623_61162.jpg ![]() Zadnje izmijenjeno od: chief_wolfinjo. 29.01.2012. u 14:54. |
|
![]() |
![]() |
#794 |
Outer Space
|
Ja sam uzeo Men's Calvin Klein Post Minimal Chronograph Watch ,nisam pederčina,da odmah rasčistimo ,hahaha,prije jedno 8 mjeseci i svi su,ali bas svi doslovno rekli da je sat prejeben iako sam mislio da ce biti nekih tko ce ga popljuvati. Cak i od onih za koje sam mislio da ce reci da je smece rekli su da je odlican.Doduse ja smatram da je sat modni dodatak,a ne potreba pa zato imam takav stav.Evo jos par slika 1 , 2 , 3 .Doduse nije ni jeftin 300 funti + PDV,znaci oko 3500 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#795 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Po mom ukusu sat.. no ne bih dao te novce, realno vrijedi duplo manje (i manje).. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
Možeš pogledat TIME FORCE, kristina i piko ![]() Ima baš svakakvih modela,neznam koje su cijene ali mislim da nisu skupi Posjedujem jedan stari model TF(400kn),100m WR,dobar je |
![]() |
![]() |
![]() |
#798 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Registered User
|
Potpis ko' kuca, imam vec cca 12 godina http://schmiemann.de/Media/Shop/ef-302d-2avef.jpg EF-302 i nikada problema sa njim, a buduci da cesto ronim stalno je u slanoj vodi ![]() Trenutno nosim http://imageshack.us/photo/my-images/218/29069532.jpg/ kupljen za sitnu lovicu a izgleda vrlo profinjeno, uz to dobro dodje i na poslu kada na karti treba racunati predjeni put, vrijeme ili brzinu ![]() http://imageshack.us/photo/my-images...042011220.jpg/ Zadnje izmijenjeno od: RAUL. 30.01.2012. u 10:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
čim vide prste u marmeladi, to je dovoljan dokaz za optužbu. nije se baš time za igrati. dosad smo imali sreće, ali tko zna kaj bu dalje...
![]() |
#801 |
Yugokiller
|
Gdje je najbolja ponuda Seiko-a, konkretno serija 5 sport? U nabavci sam sata za cca 1000kn, pogledao sam cijelu edifice seriju i zapelo mi par modela, ali niti jedan nije baš da kažem to je to. Automatic/quartz nebitno, ne treba bit cronograph jer mi je to ubiti ružno i nepotrebno. Koje još marke pogledat u tom cijenovnom? Evo jedan od seika Postoji mogućnost nabavke preko ebay-a, ali htjeo bi ipak prije osjetit sat kako mi stoji.
![]() |
#802 |
Registered User
|
Biti ce isto kao i do sada. Carnici nemaju volju ili neznaju raditi(cast izuzecima ). Kao sto sam napomenuo,nigdje ne pise da je fake, a ja kao kupac kupujem u dobroj namjeri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Outer Space
|
Ha cuj.Ima satova po 100.000 eura,50.000 pa ljudi kupuju iako realno ne vrijede niti trecinu. Sve je to prestiž i ime,kao i sve danas uostalom. Djabe sto taj sat vrijedi duplo manje kad ga ja nisam uspio naci za duplo manje,a stvarno sam trazio gdje da ga uzmem sto jeftinije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
moja preporuka ako nisam zakasnio ebay INVICTA....sviss brend odlicni satovi ! kupio sam na preporuku prijatelja i imam ga vec 7godina, radi bez greske. |
![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Srale fala na informaciji za carinu i neimanje kutije, već mi prošla 2 Nighthawka i evo sutra mi stiže (jutros ga poslali s carine) G-9300 bez ikakvih davanja ![]()
![]() |
![]() |
#806 | |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Jedan poznanik isto ima nauticu i pred menom ju je skinuo s ruke i lupao je doslovno brutalno po drvenom stolu i satu nije bilo bas nista. Sad bas da bi svi satovi izdrzali takvu torturu, nevjerujem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Premium
|
Stigao G-9300 jučer i sve je super na njemu osim displaya. 1. Mogli su na napraviti malo većim, veličina GD-100 bi bila taman, govorim samo o donjem dijelu gdje je vrijeme, onaj mali grafički ne smeta. 2. Kut gledanja je dosta loš. Nevjerojatno mi je da Polar koji je izašao 2004. u tom pogledu radi neusporedivo bolji posao - kada izgubi čitljivost to je posljedica "stakla" koje nama savršena optička svojstva dok brojke ostaju nepromjenjene, a to je skoro pri 180°. Casiu se brojke puno prije pretvaraju u osmice, no spašava ga to što je display dosta uvučen zbog čega ga već pri malo većem kutu zaklanja kućište. Ne znam kako je to kod drugih digitalaca jer od njih osim Polara već barem 10g. nisam ništa nosio. S725X G-9300
![]() |
![]() |
#809 |
Premium
|
Imam auto light na ovo pa to nije problem, a kako je solarni ne moram se niti bojati za bateriju. Prije 15ak godina sam imao jednog Casia za trčanje kod kojeg se čula sitna kuglica tog auto light senzora, barem su toliko napredovali da su u ovom to otklonili. I na ovome se ne pali ako ima dovoljo svjetla vani.
![]() |
![]() |
#810 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
|
|