Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.02.2012., 18:39   #1561
lean&mean
Banned

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor silvio12 Pregled postova
ajde probaj proc. kako ti radit do koje maximuma
E nisam jos stigao, sad je jos na punjacu, hocu ga makar mozdai ne treba do kraja napunit par sati jos nakon sto se napuni.

Onda ide nova maska Nillkin na njega, i onda jos screen protector pa cu onda stavit rom i clockat...

E btw, ako netko zna, kako od novog novcatog rom-a dobit onaj .app file neka javi da napravimo stock tele2 update.app
lean&mean je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2012., 18:53   #1562
giz87
Registered User

Citiraj:
Autor e-one Pregled postova
A-Data, r/w 21/15.....ok je, razmišljam ubost samsung 24/21 kad ovoj nađem svrhu.....

jucer sam uzeo samsung 24/21 i u benchmarku su reze oko 16/8... tak da realno mozda nije puno bolja od ove adata...
giz87 je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2012., 18:57   #1563
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
awar, onaj ROM sa notifikejšnima je odličan. Fino stvarno radi. Samo zamolba jedna ako može, da u ovom potpisu Custom verzije nekako označiš o kojoj se verziji radi (tipa datum ili svoju internu oznaku i recimo da dodaš oznaku OC za OC-anu verziju) tek toliko da se znamo snaći kad pričamo ovdje na forumu. Naravno, ako ćeš izdat još koju verziju .
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2012., 19:30   #1564
e-one
Civic (ab)user
Moj komp

e-one's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor giz87 Pregled postova
jucer sam uzeo samsung 24/21 i u benchmarku su reze oko 16/8... tak da realno mozda nije puno bolja od ove adata...
već je u mobu, brža je od a-date malo
e-one je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2012., 19:37   #1565
huaweifun
Registered User

Pozdrav, molim nekoga od vas ko koristi Sygic za navigaciju da pogleda dal mu je u onom izborniku " sto trosi bateriju " i kad je proc ugasen. Meni je stalno tamo uz nekakvih 7% potrosnje a nisam ga uopce palio ili napravim restart moba i opet je tamo, mislim da zdere bateriju bezveze.
huaweifun je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2012., 19:43   #1566
tuba
Premium
Moj komp

tuba's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor e-one Pregled postova
već je u mobu, brža je od a-date malo

Menii je 14/5. Kingston cl10,stara class4 je imala rez 3.5/12
tuba je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2012., 20:37   #1567
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Pitanja oko ebay-a i ostalih điđa, postavljajte si na pm ili u to odgovarajucu temu, nemojte nepotrebno temu krcat i ici u offtopic.

Jos jedna napomena, ne postajte zaredom, koristite opciju "Edit post". Ili ce biti crvenila.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2012., 21:08   #1568
lean&mean
Banned

E hvala svima koji su preporucili najbolje video playere

Sad sam stavio svoj rom al pazite ovo, znaci mobitel nov novcat, ima tele2 rom, na njega sam stavio samo recovery, nisam morao nista root-at odmah ga je stavio preko tele2 rom-a.
I onda sam formatiro sve sto se moze, dalvik, tamo pod mounts sam sve formatiro osim sd-kartice. I onda stavio svoj sonic_clean_app2ext ili kako se vec zove... i ne radi nista, katastrofa, ne radi alatna traka, sav slomljen rom :S

Onda sam morao skinut onog kineskog po kojem sam radio, stavio njega onako iz update.app. I onda opet stavio recovery i preko njega rom i sad radi savrseno.

E masku koristim ovu:
http://www.ebay.com/itm/Brand-New-Hu...item256c02ad53
Dobijes u pakiranju masku, screen protected, krpicu za ciscenje, i super privjesak za mobitel sa kojim mozes cistit ekran kao neka viseca krpica nemam pojma

Ta je koliko sam vidio najbolja, iako mozda ima i boljih ne znam. Preko ebay-a sve naruceno.

I jednu stvar sam skuzio, nekako mi je ekran bio jako taman, kao da brightness da je slab. I uzmem prvi sonic, stavim ih jedan pokraj drugog, i nevjerovatno kolika razlika u svjetlini, bas osjetno je ovaj novi tamniji. Kao da slabije osvjetljenje ima.

Sad nemam pojma, ovoga sam prije nego sam ga upalio sam mu stavio onu zastitnu foliju preko ekrana, pa moguce da je zato tamniji.
Sad mi se neda skidat foliju i usporedivat jer nemam drugu, a i ova je savrseno sjela bas perfektno hehehe

Sad idem clockat pa javim jel ima razlike medu ta dva sonica sto imam.
lean&mean je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2012., 21:26   #1569
silvio12
Banned

Datum registracije: Oct 2011
evo ja sad koristim supersonicgeno v4 i stvarčica super radi malo ljepša grafulja i optimiziraniji je i fluidniji.
I kolko si platio tu masku sa screen protectorom i kolko te došla poštarina?
silvio12 je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2012., 00:04   #1570
acid20st
Registered User

evo ovako vidim da ovde ima svega i svacega.... i da je sve razbacano na sve moguce strane.. ubuduce bi predlozio svim "kuharima" ROM-ova da svaki napravi svoj thread s svojim ROM-om jer ovako vise nema smisla.. da dodjes do nekog roma moras prevrtit 53 stranice. konkretno predlozio bi da vam bude uzor forum MODACO.. ovo nemojte shvatit kao kritiku nego samo sugestiju radi lakseg dolaska do rjesenja problema i lakseg snalazenja korisnika koji nisu bas snalazljivi u ovom i koji su novi u rootanju i instalacijama.... hvala... P.S. Goran's next gen ROM instaliran :P hihi
acid20st je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2012., 00:22   #1571
e-one
Civic (ab)user
Moj komp

e-one's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
evo mali osvrt na romove i oc. Do sad sam isprobao awarov zadnji rom, leanov supersonic geno i GGR zadnji. Nakon svega vratio sam se na GGR. Zanimljivo je da je u sintetici GGR najsporiji ali je zato real life najbrži u igrama. Kod standardnog korištenja su mi svi isti. Sonic i Awar ne idu preko 728 stabilno na mom mobu dok GGR radi na 780 preko tjedan dana bez ijednog brejka. Najbolje se vidi brzina kad pokrenem GT Academy. Na ggr romu igra radi savršeno, na Sonicu i Awaru brejka. Isto sam primjetio da kad ocam Awarov i Leanov rom kamera podivlja i vide se neke crte dok na GGR-u toga nema tako da mi je GGR najupotrebljiviji. Kod GGR-a mi je mana kaj je nakrcan s hrpom aplikacija i onim 360 launcherom kaj meni ne treba, ali to sve titanium odradi

@ Lean....kaj se tiče osvjetljenja pogledaj da li ti folija ima rupu na mjestu di je senzor osvjetljenja? Ja sam prvo stavio neku jeftilen koja je prekrivala sve do zvučnika i imao sam isti problem jer koristim auto postavku. Sad sam stavio kvalitetnu koja ima rupu na tom mjestu i naravno osvjetljenje je kak treba.

Evo ovo sam si ja uzeo, case savršeno paše i meni super izgleda, a folija je za svaku preporuku. Inače prije nego stavljate foliju ugasite mob i ostavite ga malo vani da se ohladi, manje će vas mučit mjehurići. Ja sam ovu foliju stavio iz prve i nema ni jednog mjehurića. S jeftilenkom sam se naje... ko majmun i svejedno je bilo par mjehurića, ali je i ona išla lakše kad je mob bio skroz hladan.

folija:
http://www.ebay.com/itm/180735752483...84.m1439.l2649

case:

http://www.ebay.com/itm/160660685177...84.m1439.l2649

Zadnje izmijenjeno od: e-one. 03.02.2012. u 00:26. Razlog: zaboravio nešto dopisati za OC
e-one je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2012., 13:07   #1572
nikica1211
Guest

Ja jednostavno vise ne znam koji rom. Ne volim bas puno oko toga prckat, jer svaki put kad mi mob bloka srce mi stane. Mislim probat jos jedan. Mislia sam probat sonic clean al sad kad cujem da je ko awar-ov(koji sad koristim) ne znam bas. Tia bi probat GGR. Moze li koja slika i kako funkcionira van igrica, kad normalno pise se poruka jer znam da mi awar-ov nekad zna usporavat pa nemam blage veze sta sam napise. Listajući izbornik i opcenito kad se mob koristi van igrica. Aplikacije ću samo pobrisat ionako mi samo zauzimaju bespotrebnu memoriju. I na kraju moze link od GGR-a?

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 05.02.2012. u 22:34. Razlog: već postoji link
nikica1211 je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2012., 14:55   #1573
recod
Registered User

Kolika je razlika između cyna 7.1 i 7.2.? Te ima li koji drugi bolji rom? Trenutno sam na cynu 7.1.
recod je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2012., 15:24   #1574
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Pitanja oko ebay-a i ostalih điđa, postavljajte si na pm ili u to odgovarajucu temu, nemojte nepotrebno temu krcat i ici u offtopic.

Jos jedna napomena, ne postajte zaredom, koristite opciju "Edit post". Ili ce biti crvenila.
Zbog offtopica i spama, silvio12 na hladjenju 7 dana.
Da nisam gore upozorio, nebi nis reko.

Nastavite temu konstruktivno bez spama i offtopica.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2012., 16:11   #1575
maxtormaster
Registered User

malo je glupo pitanje ali ne znam di da pogledam !
da li postoji nekako drugacije huawei uplatiil iz standbya osim tipke za gasenje ? jel postoji neka kombinacija ili samo ta tipka?
maxtormaster je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2012., 16:15   #1576
nikica1211
Guest

Citiraj:
Autor maxtormaster Pregled postova
da li postoji nekako drugacije huawei uplatiil iz standbya osim tipke za gasenje ? jel postoji neka kombinacija ili samo ta tipka?
nazalost ne - jedino ako koji rom to dozvoljava

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 05.02.2012. u 22:35. Razlog: Već postoji link
nikica1211 je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2012., 16:16   #1577
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor maxtormaster Pregled postova
Na cyanu postoji opcija da ga se kresne sa VOLUME tipkama. Iskreno, jedino možda neki app zasebni.
Staro 03.02.2012., 16:27   #1578
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Na cyanu postoji opcija da ga se kresne sa VOLUME tipkama. Iskreno, jedino možda neki app zasebni.
To ti ima svaki locker,samo ga trebaš instalirati na mobitel,ima ti miu locker,go locker,widget locker pro,ama baš svaki,da ga pališ sa volume tipkama.
dulesbj je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2012., 16:49   #1579
tuba
Premium
Moj komp

tuba's Avatar

Citiraj:
Autor dulesbj Pregled postova
Jel zna tko kakav link,da promjenim ikonu baterije,rom je ovaj od ad.wara,a htio bi onu kao što ima supersonic geno v4.

Hvala
http://translate.googleusercontent.c...DR8hVKfkOaVhsA

naletio
sam na ovo probaj
Staro 03.02.2012., 17:10   #1580
tadeii
Registered User

onaj tko je kupio mob u tele2 kao slobodan , a u biti je zaključan, ima pravo odmah po kupnji moba zatražiti od tele2 kod za otključavanje , besplatno, naravno....
tadeii je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2012., 17:16   #1581
-_Bad$ector_-
Premium
Moj komp

-_Bad$ector_-'s Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Sva sreća pa sam ja kupio slobodan uređaj(zaključan) i uredno plato dekodiranje

Al' ajd, nema veze, sam sam si kriv. U biti nisam, zvao sam i tele2, pa i huawei servis po tom pitanju pa su mi se svi pravili grbavi, pa sam popizdio i dekodirao ga sam...
Staro 03.02.2012., 17:27   #1582
T0mB1ll
420
Moj komp

T0mB1ll's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor tadeii Pregled postova
onaj tko je kupio mob u tele2 kao slobodan , a u biti je zaključan, ima pravo odmah po kupnji moba zatražiti od tele2 kod za otključavanje , besplatno, naravno....
hmmm.. ja sam dobio odgovor od tele2 i huaweija hrvatska da oni ne moraju otkodirat..

a kakva je situacija sa nedavno kupljenim? konkretno 23.12.2011?
T0mB1ll je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2012., 18:37   #1583
tadeii
Registered User

Citiraj:
Autor T0mB1ll Pregled postova
hmmm.. ja sam dobio odgovor od tele2 i huaweija hrvatska da oni ne moraju otkodirat..

a kakva je situacija sa nedavno kupljenim? konkretno 23.12.2011?
ako si kupio slobodan, znaci bez paketa i pretplate, možeš odmah tražiti kod od tele2, nazovi službu i pitaj ih točno što moraš poslati na mail i oni ti pošalju kod...

edit:http://www.tele2.hr/podrska-korisnic...-uredjaja/c66/
evo ti informacije....

Zadnje izmijenjeno od: tadeii. 03.02.2012. u 19:04. Razlog: dodavanje linka
tadeii je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2012., 18:44   #1584
T0mB1ll
420
Moj komp

T0mB1ll's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
je, kupljen kao slobodan, 895kn plaćen.. a ništa, javit ću se mailom..
T0mB1ll je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2012., 19:05   #1585
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Citiraj:
Autor tuba Pregled postova
Tuba to su ledice,ja tražim da promjenim ikonu baterije kao što je njegova.
Ti si nekaj pil gadnoga!!
A i više mi nije bitno,jel sam opet na cyanu,i više ne mijenjam romove,dosta mi je,valjda sam ih 10 probao,ali CM7 je meni najbolji i najstabilniji,samo da riješi tu slušalicu-bar malo.
Staro 03.02.2012., 19:32   #1586
tuba
Premium
Moj komp

tuba's Avatar

Citiraj:
Tuba to su ledice,ja tražim da promjenim ikonu baterije kao što je njegova.
Ti si nekaj pil gadnoga!!
A i više mi nije bitno,jel sam opet na cyanu,i više ne mijenjam romove,dosta mi je,valjda sam ih 10 probao,ali CM7 je meni najbolji i najstabilniji,samo da riješi tu slušalicu-bar malo.
slažem se za ledice sam i ja sad saznao meni najbolje leži onaj hrv rootani od awar-a mora se stavit swapper2 i link2sd i vozi nije mi legao onaj oc kinez od a wara a opet slušalica mi je najbitnija u tome svemu pa sad idem probat supersonicgenov4
Staro 03.02.2012., 19:50   #1587
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Citiraj:
slažem se za ledice sam i ja sad saznao meni najbolje leži onaj hrv rootani od awar-a mora se stavit swapper2 i link2sd i vozi nije mi legao onaj oc kinez od a wara a opet slušalica mi je najbitnija u tome svemu pa sad idem probat supersonicgenov4
Nemaš notificatione,i a.warov rom je bolji od toga supersonica,i na njega se žale da ždere bateriju,i ja mislim da ju ždere,za čas ti padne 10,15%.
Probaj,ali meni je bolji a.warov rom,i fluidniji je puno.

e,da i stavi bosanski jezik,jel hrvatskog baš i nemaš,pmješan je jako sa engleskim.
Staro 03.02.2012., 22:16   #1588
tuba
Premium
Moj komp

tuba's Avatar

Citiraj:
Nemaš notificatione,i a.warov rom je bolji od toga supersonica,i na njega se žale da ždere bateriju,i ja mislim da ju ždere,za čas ti padne 10,15%.
Probaj,ali meni je bolji a.warov rom,i fluidniji je puno.

e,da i stavi bosanski jezik,jel hrvatskog baš i nemaš,pmješan je jako sa engleskim.
joj mene pa on ne da ždere bateriju u pol sata 25% ju je pokurio... neznam što se tiče ROM-ova evo opet ponavljam probao sam ih sve ali se na kraju uvijek vraćam najbliže originalu a-warov hrv. rootani mi je strašan baterija 4 dana sam tak sviđa mi se i ggr new rom. Sa ciyanom nezadovoljan zbog slušalice i gube se widgeti ponekad, mada je prepun opcija za sve postavke...testiramo dalje naletilo bu nekaj... najavljen je update za taj supersonicgenov4 zbog potrošnje baterije stavio sam profile na CPU MASTER PRO pa javim možda se smanji potrošnja baterije
Staro 04.02.2012., 00:47   #1589
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Citiraj:
joj mene pa on ne da ždere bateriju u pol sata 25% ju je pokurio... neznam što se tiče ROM-ova evo opet ponavljam probao sam ih sve ali se na kraju uvijek vraćam najbliže originalu a-warov hrv. rootani mi je strašan baterija 4 dana sam tak sviđa mi se i ggr new rom. Sa ciyanom nezadovoljan zbog slušalice i gube se widgeti ponekad, mada je prepun opcija za sve postavke...testiramo dalje naletilo bu nekaj... najavljen je update za taj supersonicgenov4 zbog potrošnje baterije stavio sam profile na CPU MASTER PRO pa javim možda se smanji potrošnja baterije
Meni na cyanu nikad nije pogubio widgete,ovo prvi puta čujem,ali ne znači da neće.
Staro 04.02.2012., 04:05   #1590
-_Bad$ector_-
Premium
Moj komp

-_Bad$ector_-'s Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Mislim da sam nasao dobitnu kombinaciju bar sto se mene tice. GGR novi rom + v6 skripta. Zanemario sam ocajne rezultate u benchmarku(1050 bodova) i odlucio probati rom u igri. Na svakom romu isprobam trial xtreme 2 i sasvim sam siguran da se igra najbolje vrti na ovom romu. Bolje cak nego na cyanu koji mi uvijek daje najbolje rezultate u sintetici(1370, antutu). Procesor uredno radi na 780mhz sto je odlicno jer mi u svim drugim romovima ne ide preko 729mhz. Htio sam ga probati stavit na 800 ali rom ne da preko 780. Maknuo sam jedino 360 launcher jer je po meni prevelik potrosac resursa na ovom mobu(iako je radio puno bolje vec na cyanu) i stavio sam launcher pro - drawer leti.
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na