|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Problem - Učitavanje nekih stranicu sa Firefoxom
Imam problem koji mi se tu i tamo zna javit nekad jednom u dva tri tjedna, a nekad skoro svaki dan. Naime nekad kad upalim komp i otvorim u Firefoxu npr. Facebook ili Njuškalo dobim prikaz stranice poput ovog http://public.fotki.com/Gunter87/my-...-stranice.html i stalno mi se tak otvara. Jednom mi je nestalo nakon reinstalacije Firefoxa ali opet se ubrzo znalo pojavit, ponekad mi je uspjelo kad sam restartao komp, ali danas mi ni to nije pomoglo. Da li itko zna koji je ovo BIIIIP i kak to riješit jednom za sva vremena? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Taj BIIIP riješiš tako da instaliraš Chrome i probaš s njim. Ako se ponavlja ista greška, problem je u komp -> mreža, a ako je riješeno, onda je lisica u plamenu izgorila do kraja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Popusti malo adblockere, očito si pretegnuo... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Sa Chromom nemam tih problema, očito je da je problem u ''lisici'', pokušat ću to s adblockerima, makar nisam baš nešto prtljao po tome tako da ne znam da li je i to glavni uzrok. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|