Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.01.2012., 11:47   #391
housel
aka Sizif
Moj komp

housel's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
To svakako stoji no nije samo balkan takav. Svagdje su ljudi pod stresom, žure, pričaju na mob, čitaju poruke, slušaju nabijenu mjuzu, boli ih glava itd.
Pretprošlo ljeto je u blizini Požege jedan obilazio kolonu na zx6r sa vrlo velikom brzinom i žena koje je skrenula u lijevo, naravno da ga nije vidjela, cesta se taman tamo uspinje, on vozi 150..
Uglavnom, ubio je sebe i dvoje ljudi u tom autu, strašno.
Nisam siguran no mislim da se ta vozačica nakon par mjeseci ubila, nakon što je prolupala. U toj nesreći je nastradalo tri familije, strašno.
Godinu prije toga, jedan čovjek, otac troje djece, sa z750 je uletio u raskrižje i kombi mu je presjekao put, vozač kaže da ga je vidio ali da je bio jako daleko, nije mu uopće palo na pamet da motorista leti. Motorist je na mjestu poginuo i ostavio ženu i troje djece, male. Bilo je tu u zadnjih par godina još takvih slučajeva, njih nisam poznavao no i dalje mi je žao, osjetljiv sam na motoriste koji nastradaju..
Nakon toga vidiš glupog Zubića koji leti 300 po selima koja nemaju nogostup a imaju hrpu djece.. (gore navedeni klip)
S druge strane, Požega je puna starih motorista no njih nikada nećete vidjeti da lete.
Povezu oni brže no velika je razlika između brze vožnje i letanja bez mozga.

I sam sam gledao vrlo daleko dok sam vozio brzo, gledao sam koliko su dvorišta uvučena i da li postoji šansa da mi netko izleti. Niz stvari sam pratio i kada sam mislio da sam najsigurniji, pukla je čahura ventila i pala u cilindar, klip je lupio po njoj i razbio kompletnu mašinu, sve. Vozio sam nekih 140, možda eventualno malo brže.
U tom trenutku mi je zablokirao zadnji točak i trebalo mi je manje od sekunde da stisnem kvačilo. Bogu hvala nisam pao no u toj sekundi sam ostavio crnu crtu skoro pa 30m, rasuli se lančanici. Jedino mi nije jasno kako samo lanac nije pukao, sva sreća..
Staro 19.01.2012., 11:53   #392
nike.com
Registered User

nike.com's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Koji motor preporucate za visinu 200 cm

nesto krosersko sportsko .. meni se svida zx12r ali ne ninja nego kross
nike.com je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2012., 11:55   #393
nike.com
Registered User

nike.com's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor housel Pregled postova
To svakako stoji no nije samo balkan takav. Svagdje su ljudi pod stresom, žure, pričaju na mob, čitaju poruke, slušaju nabijenu mjuzu, boli ih glava itd.
Pretprošlo ljeto je u blizini Požege jedan obilazio kolonu na zx6r sa vrlo velikom brzinom i žena koje je skrenula u lijevo, naravno da ga nije vidjela, cesta se taman tamo uspinje, on vozi 150..
Uglavnom, ubio je sebe i dvoje ljudi u tom autu, strašno.
Nisam siguran no mislim da se ta vozačica nakon par mjeseci ubila, nakon što je prolupala. U toj nesreći je nastradalo tri familije, strašno.
Godinu prije toga, jedan čovjek, otac troje djece, sa z750 je uletio u raskrižje i kombi mu je presjekao put, vozač kaže da ga je vidio ali da je bio jako daleko, nije mu uopće palo na pamet da motorista leti. Motorist je na mjestu poginuo i ostavio ženu i troje djece, male. Bilo je tu u zadnjih par godina još takvih slučajeva, njih nisam poznavao no i dalje mi je žao, osjetljiv sam na motoriste koji nastradaju..
Nakon toga vidiš glupog Zubića koji leti 300 po selima koja nemaju nogostup a imaju hrpu djece.. (gore navedeni klip)
S druge strane, Požega je puna starih motorista no njih nikada nećete vidjeti da lete.
Povezu oni brže no velika je razlika između brze vožnje i letanja bez mozga.

I sam sam gledao vrlo daleko dok sam vozio brzo, gledao sam koliko su dvorišta uvučena i da li postoji šansa da mi netko izleti. Niz stvari sam pratio i kada sam mislio da sam najsigurniji, pukla je čahura ventila i pala u cilindar, klip je lupio po njoj i razbio kompletnu mašinu, sve. Vozio sam nekih 140, možda eventualno malo brže.
U tom trenutku mi je zablokirao zadnji točak i trebalo mi je manje od sekunde da stisnem kvačilo. Bogu hvala nisam pao no u toj sekundi sam ostavio crnu crtu skoro pa 30m, rasuli se lančanici. Jedino mi nije jasno kako samo lanac nije pukao, sva sreća..

nike.com je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2012., 12:06   #394
housel
aka Sizif
Moj komp

housel's Avatar

Citiraj:
Autor nike.com Pregled postova
Koji motor preporucate za visinu 200 cm

nesto krosersko sportsko .. meni se svida zx12r ali ne ninja nego kross
Nisam baš siguran da tako nešto postoji..
A za dvometraša bih preporučio Hyundai Atos, u njemu čak možeš ustati
Staro 19.01.2012., 12:33   #395
microsoft66
Premium
Moj komp

microsoft66's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
@housel to ona nesreća sa zelenim zx6 u Veseloj jel tako?svaki put kad tamo prolazim sjetim se tog dečka,još su tamo lagane uzbrdice nizbrdice i bio los asvalt(sad rade tamo taj dio oko pleternice mislim da se jos nemoze proći jel tako?)
microsoft66 je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2012., 13:04   #396
housel
aka Sizif
Moj komp

housel's Avatar

Da, tamo, ne radi se taj dio iako je dosta blizu. Ima tih par uzbrdica, taman da ti prekine vidljivost
Staro 19.01.2012., 18:15   #397
Mr. Nice
Premium

Mr. Nice's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Gle sad malo drugu stranu priče, vozim skuter (nije motor, al odnos prema nama je isti) već 10 godina i što mogu reći za tih 10godina vožnje? To da me možda 10% vozača automobila poštuje kao ravnopravnog sudionika u prometu! Gotovo svi me gledaju kao nekog tko nebi trebao bit na cesti, ko nekoga tko se mora svima sklanjati i koga nitko nemora poštovati. Neželim ni govoriti koliko je bilo situacija da mi oduzmu prednost(uz sve ostale neugodnosti) i onda kad nekome pokažeš da nije normalan još ti uzvraćaju srednjim prstom i sl.

Dok vozači automobila nepočnu poštovati motoriste, neće se dogodit ni obrnuto. Jasno kao dan. A to se neće kod nas nikada dogoditi, pogotovo ne kod nas, jer će oni koji voze R-ove biti: "tatini sinovi", "on ima dobru vezu u murji", "njegov neki pajdo iz švicarske vozi 350km na sat po cesti", oni koji voze čopere: "tetovirani ljudi upitnog podrijetla", "buliji", "narkići", "nepoželjni".

I tako, mogao bih napisat još svašta al nije mjesto ni vrijeme.

Generalno nepodržavam divljanje po cesti u naseljima, no daleko više sranja naprave vozači automobila od motorista. Motoristi kad naprave sranje, većinom odnesu samo svoju glavu.

I što ti je čudno s tim da je motor ubačen u policijski kombi? Pa neće ga sigurno ostavit na cesti? A i sigurno ga neće kupit cigani u tamića pošto gotovo svi motori završe na prometnom vještačenju il u osiguranju.
I ja sam vozio skuter nekoliko godina po cijele dane. I u 1. mj, samo da nije padalo ... Pored toga dosta godina vozim auto. cca 15-ak.

I skužio sam da idiota ima i u autima i na motirima i na skuterima ! Idiota ima u svakom aspektu života, ali to je realnost i druga priča.
Ne možeš to generalizirati "Vozači auta ne poštuju motoriste".
Ajd pogledaj kako se skuteraši voze po ljetu po gradu... O zelenom valu da i ne pričam ...
Samo gledam kada će mi odnjeti retrovizor ili flisnuti ispred mene jer je zakačio onog ispred.

Tako možemo u nedogled, a i nije to poanta nego "lajkati" ove "ghost rajdere" ili osuditi takav način divljanja pocestama !
Staro 19.01.2012., 18:22   #398
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Mr. Nice Pregled postova
.
Ne možeš to generalizirati "Vozači auta ne poštuju motoriste".

Tako možemo u nedogled, a i nije to poanta nego "lajkati" ove "ghost rajdere" ili osuditi takav način divljanja pocestama !

Pa i ti si generalizirao Al ajde, složili smo se, netreba divljat po cestama
Staro 19.01.2012., 23:22   #399
zwer54
Premium
Moj komp

zwer54's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
kaj se skutera tiče, to je istina da ovi u autima skuteraše ne smatraju kao sudionike u prometu nego nešto, ne znam ni ja šta... ali nemaju isti odnos prema nekom skuteru kao prema nekom autu... dugo godina vozio sam skutere i znam kako je to...
Staro 20.01.2012., 08:46   #400
housel
aka Sizif
Moj komp

housel's Avatar

Biti će da to tako ide kako se kategorija penje. Kod nas npr. kamioni ne šljive aute, dosta su opasni i bezobrazni. Auti ne šljive motore. Možda bi bilo najbolje usmjeriti gnjev prema biciklistima
Staro 20.01.2012., 09:19   #401
Mr. Nice
Premium

Mr. Nice's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Uvijek vlada "zakon jačega". U svemu, pa tako i prometu... Uzmi ti ZET-ovom busu prednost .... eeee ....

Ma i biciklisti nisu baš za podcijeniti ... Ja "biram" penzionere
Manje gužve po tramvajima i ambulantama, više love u MF-u, manje maipulacije kod izbora
Staro 20.01.2012., 09:26   #402
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
da si ti za volanom 16 sati na dan i tako 300dana kroz godinu, da ti treba 500m u super slučaju da navučeš 80 i da se konačno zakotrljaš, da ti isto tako treba puno više da se zaustaviš kad ti budala uleti... pitao bi te koliko ćeš dugo biti ljubazan u kamionu...
ne kažem da se treba tako ponašati, ima svega, ali isto tako ne treba generalizirati.
najčešći prekršaj kojeg rade je vožnja po lijevoj prometnoj traci, s tim da se ne skreće nigdje lijevo itd.

samo bježite s motorim od kamiona jer su mrtvi kutevi da se može sakriti konjina u njega, a nikad se ne zna gdje kad i kako.
Željac je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2012., 09:42   #403
housel
aka Sizif
Moj komp

housel's Avatar

Naravno da im treba 500m da navuku 80 kada su i više nego duplo pretovareni a murija ih ne zaustavlja a kamoli gura na vagu. Kolega je prijevoznik i ima par kamiona, kada skine šlepu, ne možeš ga sustići sa prosječnim autom. Njegov kamion bez prikolice ima bolje ubrzanje nego što je moja 1.7td Vectra imala, nisam vjerovao dok nisam vidio..
Staro 20.01.2012., 11:56   #404
zwer54
Premium
Moj komp

zwer54's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
dobro, pustite ovdje kamione, tema su motori... al kolko vidim, ovdje svi koji voze motore, pišu o nekom načinu vožnje koji ja u praksi još nisam vidio... svi se kao voze po propisima, tu i tamo ubrzaju i slicno, na cesti to bas i ne izgleda tako... sad odjednom svi super divni krasni i uzorni... pa tko divlja onda??
Staro 20.01.2012., 12:22   #405
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor zwer54 Pregled postova
dobro, pustite ovdje kamione, tema su motori... al kolko vidim, ovdje svi koji voze motore, pišu o nekom načinu vožnje koji ja u praksi još nisam vidio... svi se kao voze po propisima, tu i tamo ubrzaju i slicno, na cesti to bas i ne izgleda tako... sad odjednom svi super divni krasni i uzorni... pa tko divlja onda??
Ne, nego znaš kak to ide, svi su sveci kad se o njima priča....
A uostalom, vidiš i da ima dežurnih pro drivera automobila koji nikad u životu prekršaj napravili nisu (moš mislit), i kojima motoristi strašno idu na živce, pa se eto osjećaju obvezni uletit u temu o motorima (kraj teme o automobilima), pa popovat o uzorima, ugledavanju na nekog (vozilo se brzo i daavno prije ghost ridera i njemu sličnih ), itd.
Motor koji ima ubrzanje 2.5s do 100km/h se po takvima ne bi trebao ni proizvesti a kamoli prodavati (po toj teoriji niti jedan automobil osim yuga 45 i pande 30 i 45 nije legalan i ne bi trebao nikad nastati jer su svi preko limita zakonskih ograničenja).

Edit: nekom je divljanje kad prođeš s nekim r-om kraj njih sa 70km/h, jer se oni voze 40km/h u zoni 60, jer eto, to je još samo jedan divljak na motoru, koji se tako glasno čuje, da im se ne čuje ceca u autu (facepalm), dok je nekom realnom divljanje - što je i što treba kažnjavati - ekipa kao sa gore postavljenih videa, koja divlja u gužvi, kroz naselje sa brzinama ohohoho preko 200km/h. Davno sam rekao visokopozicioniranom policijskom djelatniku - maknite debilna ograničenja sa autocesti (koje su nove i sasvim podobne za velike brzine, samo da se ekipa nauči kulturi prometovanja autocestom i okane zakona jačeg) i nemojte jašit za vrat ekipi koja 'probava' pile na obilaznicama van gradova gdje nema kuća ni ničega, kažnjavajte žestoko po gradovima i naseljima, i sva takva ekipa koja voli brzinu će imati gdje vozit se kako treba i kako hoće, a neće nikom smetat.

Zadnje izmijenjeno od: jopis. 20.01.2012. u 12:27.
jopis je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2012., 19:06   #406
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Moj motoric nadam se iduci mjesec gotov pa cu divljati, kada dodje ljepo vrijeme... Ja volim divljati,ali samo di nema ljudi, otvorene ceste i prip**** oko mojeg sela a ima ih hvala Bogu
FRipper je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2012., 19:12   #407
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Bit će sad veselo kad krene sezona, Mislim da najviše padova i pizdarija bude na početku sezone.
Staro 20.01.2012., 19:21   #408
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
Moj motoric nadam se iduci mjesec gotov pa cu divljati, kada dodje ljepo vrijeme... Ja volim divljati,ali samo di nema ljudi, otvorene ceste i prip**** oko mojeg sela a ima ih hvala Bogu
NHF al i ti ces s tim ponasanjem ubrzo kod Lovre.
Zmaj000 je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2012., 19:25   #409
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Ko je lovro? :S

Ma cemu sluzi onda motor? Ako se ne mislim voziti kako treba...ne znam sto smatrate divljanje (dizanje na zadnji, stajanje i to) to ne radim....vec jednostavno hard voznja motorom to volim i zato imam motor...A ok, znam da je motor smtr na cesti, ali zato se mora sve oprezno raditi i za sve postoji praksa....
Staro 20.01.2012., 19:59   #410
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:

Ma cemu sluzi onda motor? Ako se ne mislim voziti kako treba...ne znam sto smatrate divljanje (dizanje na zadnji, stajanje i to) to ne radim....vec jednostavno hard voznja motorom to volim i zato imam motor...A ok, znam da je motor smtr na cesti, ali zato se mora sve oprezno raditi i za sve postoji praksa....
Sveti Lovro, aka groblje
Zmaj000 je offline   Reply With Quote
Staro 26.01.2012., 11:15   #411
housel
aka Sizif
Moj komp

housel's Avatar

Citiraj:

Meni je opet zadnjak na brdu bio naj.
Izvrnuo sam se X puta no to je sve tako mala brzina da se samo obrišeš i nastaviš dalje. Jedini problem je što sam prednju vilicu tako uništio. Tada mi uopće nije palo na pamet da svaki puta kad ga vratiš, prednja vilica jadna trpi svu težinu a u barem polovici svih dizanja ne spustiš fino nego te nešto uplaši pa ga pikneš po zadnjoj kočnici a on onda svom težinom lupi na nju i prednji točak
Staro 26.01.2012., 12:32   #412
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Ajde ljudi budimo malo realni. 2/3 motorista se ne drži propisa. Zar za njih ne vrijedi zakon.
Pogledajte malo po cesti kako se pojedinci voze. Od prekoračenja brzine, ali ne za 20, 30 km/h brže od auta i drugih sudionika, nego za 50 do 100 km/h. Pa ti ocjeni u retrovizoru da li se možeš prestrojiti ili ne i kolikom brzinom ti dolazi.
Zar za njih ne vrijedi puna crta i vožnja po nogostupu. Stanite na Ilicu od Kustošije do Vrapča oko 3 popodne kad je gužva. Vidim jednog motoristu tjedno da se vozi u koloni, dok ostali koriste nogostup, voze preko pune linije, a o slalomu među autima da ne govorim. Bolji su od Ivice Kostelića. Pokažem Vam na šta mi liči retrovizor. Minimalno me dvojica godišnje strugnu dok se provlače između auta.
A pojedini skuteraši su priča za sebe. Ako sam u desnoj traci, a on nije brži od mene, zašto se ne vozi iza mene nego mi se vozi u mrtvom kutu kod zadnjeg blatobrana. I ne posred lijeve trake nego na metar od auta. Taman da ga ne vidiš, kao da traži da ga srušim s motora.
Čovjek za takve pojedince mora imati radar.
Biciklisti. Tko živi u ZG vidio je to nebrojeno puta da za njih ne vrijedi crveno svjetlo i da ti uredno doleti preko pječačkog kad si na skretanju. Naravno da ga ne vidiš. Onda još galami na tebe, šta radiš, a trebao bi sići s bicikla i gurati ga preko pješačkog.

Da ne ispadne da su vozači auta sveci. Čuvajte se vozača koji imaju šešir na glavi. To je opasnost na cesti samo takva. Ili vozača koji samo vikendom sjedaju u auto i voze se do vikendice i nazad.

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W
Monitor: Samsung

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Monitor: Samsung
Amdejac je online   Reply With Quote
Staro 31.01.2012., 02:50   #413
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Jedno padobransko (zapravo više). Bio san nabrijan na neke skutere, ono litna šema gluposti (dosta ih vozio) međutim sada mi se nešto poremitilo u glavi valjda zbog GT-Ra i ubrzanja , ali to je nebitno. Bitno je sljedeće, vozim dosta ove sitnije motore i skutere do 500ccm, ali sada iman neku loooovu do 3k €, i sada san gleda neke pre 2000 jurilice.

1. Je li se isplati uzet tako nešto (najjače šta san vozio je kratko Pegaso 650 mislin)
2. Koliko je sigurno uzimat takve motore (mislim na kilometre i stanje, ne sigurnost u prometu )
3. Generalno šta gledat, upadaju mi u oko GSX 600 modeli, Yamahe 750... (priko toga nema smisla?)
4. Kako provjerit motor (kompresija samo ili ?)
5. I na kraju da li se isplati, ili da još proban uvatit koju kunu pa ić na nešto novo?

EDIT:
Pristojan momak, ali nisan lud u mozak
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2012., 08:02   #414
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

@AMD - Vozim se vec jako dugo sa autom, i Zagreb je jedan specifičan slučaj u kojem sam se dugo vozio a da tako izgleda kao što kažeš. Npr kod nas u slavoniji nema potrebe za time svime jer nije guzva...A i znam po sebi, dok nisam vidio i dosao u zagreb, vozio po zagrebu, bio sam smiren,strpljiv i bolilo me briga za guzve...Kada sam se vratio iz zg u slavoniju, svaka sitnica koja me prije nije zivcirala tu me je zivcirala....Vecina ljudi nema strpljenje, i pogotovo ako imaju skuter,motor,bicikli...neda im se čekati i rade to što rade..Bome ima i vozača auta koji svašta rade kada je gužva kako bi samo bili 1m blize svojem domu Sve je to koliko tko ima u glavi strpljenja i živaca...

@Baja

Ako si do sada vozio skutere...Mozda, da bolje ides na nesto tipa honda hornet,yamaha xj? uglavnom mislim, da nije ležalica
A ako kupujes polovno, ili povesti nekoga sa sobom tko se jako dobro kuzi ili nauciti sam sto moras gledati (gume, stanje-godina, lančanici, lanac, kočnice...)
Staro 31.01.2012., 11:32   #415
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

prije sam čitao na motori.hr jedan jako dobar vodič oko kupovine polovnog motora. mislim da je najbolje to potražiti jer ima dobrih stvari/ savijeta !

Staro 31.01.2012., 11:40   #416
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Na tom motori.hr je ok čitat pasivno, al sudjelovat u nekoj raspravi, pogotovo kao član s par postova je gotovo nemoguće.

Neki članovi(i modovi) na tom forumu su nažalost primjeri primitivizma kakav se rijetko viđa, a forumska kultura kod istih je na nuli. Nekažem da nema normalnih članova, al to je mislim najgori forum na kojem sam nekad postao neki post.
Staro 31.01.2012., 11:49   #417
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

svaki forum ima svojih bisera, pogotovo oni gdje su klanovi...
imaju svog vođu kojeg slijede i čija je zadnja i kojii je najpametniji, pa kad netko drugi kaže kontru... udri !
to je normalno. među onim člancima se nađe i pametnih stvari za pročitati.
tu je i hrvatski chopper forum sa puno pristojnijim i "boljim" ljudima, koji bi isto mogli dati dobar savjet gdje što i kako gledati.

Staro 31.01.2012., 13:27   #418
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
@Baja

Ako si do sada vozio skutere...Mozda, da bolje ides na nesto tipa honda hornet,yamaha xj? uglavnom mislim, da nije ležalica
A ako kupujes polovno, ili povesti nekoga sa sobom tko se jako dobro kuzi ili nauciti sam sto moras gledati (gume, stanje-godina, lančanici, lanac, kočnice...)
Ma iša bi na ležalice , jer mi je veći đir sada... A ako ima koji guide bilo bi odlično, jer nisan toliko u motorima (da znam serije problematične i sl).
Staro 31.01.2012., 15:06   #419
kasko
Premium
Moj komp

kasko's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Probaj ako ti se sviđa Yamaha Fazer 600, Honda Hornet, Kawasaki er6n (novi model je ko bombon, šteta kaj nemas love ), Aprilia Mana i Shiver...
kasko je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2012., 15:16   #420
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor kasko Pregled postova
Probaj ako ti se sviđa Yamaha Fazer 600, Honda Hornet, Kawasaki er6n (novi model je ko bombon, šteta kaj nemas love ), Aprilia Mana i Shiver...
Da iman love tu bi bio jedan CBR i GT-R.

A nije neman previše love pa san tio savjet od ljudi koji imaju takve i sl motore.
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na