|
![]() |
#11251 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Valley of kings ali nije bila u sredini piramida nego kod švaba ak se ne varam, u sredini je bilo jedno veliko brdo ![]() I meni isto jedna od najboljih mapa i nisam je nažalost više nikad igrao...
![]() |
#11252 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Da na toj mapi sam najvise znoja pustio trceci okolo. ![]() http://alex.granado.lu/COD/Valley%20of%20Kings.jpg
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#11254 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() ![]() odlicna mapa, i jos odlicnija vremena, pih momentalno se vratim na cod2 da tako nesto opet zazivi ![]()
![]() |
#11255 | |
Neradnik
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11256 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Uhhhh, šta su tek Nino i AMD radili na Overgrownu u četvorci ![]() Ehhhh, to su bila vremena, fraganje svaku večer uz nenadyebivu zabavu i vrištanje od smijeha, MisterM, Baja, nino, AMD... AMD redovito sa svojim Claymoricama označava teritorij ![]()
![]() |
#11258 | |
Neradnik
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11259 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Dajte neki IP da igramo malo skupa svi, ja mogu TS složiti trajni pa da se znamo uvijek naći. Kad dodem sutra doma dat cu ip i ostali setup za TS pa se tamo lako za sve dogovorimo, naravno ako vi dedeki još imate volje za pucanjem : ] Edit: sad sam vidio frendom kaj ima TS, jebiga server ima samo 12 slotova i manje vise je neko gore- po 3-4 coveka, sad ako hocete ja sam napravil ovako. TS 3 ip: 193.192.59.30:10014 Soba: PC Ekspert PW: pceforum Im waiting... ![]() Zadnje izmijenjeno od: kasko. 02.02.2012. u 13:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11260 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja sam tu uvijek. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#11261 |
Premium
|
1k sati smo mjesecno nabili ![]() ti mater to se svaki dan igralo od 18,19 do 5 ujutro iako ih je velika vecina radila ![]() ![]() Vratio bi se momentalno, ovo sve ostalo poslije je bilo prcvarnica, do tad je to bilo jebenica ![]()
![]() |
#11262 | |
Neradnik
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11265 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
neki dan sam našao back up mapa i modova, zapržen na cd ![]() za cod2you ![]() hahaha genijalno ! najbolja mp igra i server odmah mi toplo oko srca ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11267 |
Guest
|
meni je cod2 jedina igra koja mi se ne mice sa kompa od 2006 ![]() |
![]() |
![]() |
#11269 |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
Lan-Wars jer pokrenuo novi cod2 TDM server. Puno je kvalitetniji od prijasnjih, admini su stalno online, stara ekipa se vratila na server a to dokazuje sto je stalno pun. Server ima 24 slotova, i igra se samo TDM toujane te je smješten u zagrebu što omogućuje nizak ping i kvalitetnu igru Ako se netko želi pridružiti igri ovo je ip: 212.92.192.214:28960 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11273 |
Guest
|
zasto samo tdm? mislim da je vecini u codu2 drazi s&d, te ponekad ubacite rifle only i po mogucnosti svi riflovi mod ![]() |
![]() |
![]() |
#11274 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Jel se nekome dogadalo da mu igra bloka i ne moze se nista i cuje se neki iritantni zvuk na slusalice i jedino se moze resetirat komp . Proda AC novi i sve radi ali cod nikako . Bloka najcesce nakon 5-10 minuta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11275 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Dođem gore nema ni 2 min evo aimbotera, admina nema, ljudi govore da nema niš a frajer 50 killova 3 smrti. ![]() A što se tiče ekipe na serveru mislim da je dovoljno pročitat sa SSa... ![]()
![]() |
![]() |
#11276 |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
uf oprosti pro.. znam ja da ste vi zecevi pro, al svejedno netrebas popljuvat.. server je dovoljno igriv i tokom dana je uvijek netko iz clana gore da rijesi citere, a ti se uvijek mozes spojit na cod maniu pa gore igrat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11277 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Čovjek ti govori kakvo je stanje na serveru a ti ga popljuvaš ? - Vrlo loš način za okupit ljude na novom serveru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11278 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo malo navratio na Lan-Wars. Kao što je već rečeno dosadi nakon 1-2 runde jer se samo jedna mapa vrti. IMHO možda bi bilo zanimljivije da se ubaci neka rotacija mapa i rifle only. BTW. potjerao me čiter.
![]() |
#11280 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Zanimljivo je samo jednu rundu. ![]() @qutip Server je ok, nema laga i bitno je da nije prazan, ali mislim da bi bilo zanimljivije da postoji rotacija mapa. Na taj način bi mogao zadržati neke stalne ljude, a ovako niko ne ostane više od pol sata. Postane dosadno.
![]() |
|
|