|
![]() |
#511 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Pa onda ces jos i pricekati ![]() Svi imaju nekog frenda kome ce dat prije nego neznancu sa foruma ![]()
![]() |
#514 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja još nisam dobio gajbu! ![]() ![]() Btw pupo, mislim da je s tinyem +qbladeom lakše lasthitat ![]() Slažem se da to ljudi kenjaju oko lasthitanja... al to su ugl ljudi koji se izvlače na 80ms delay, a nikad nisu igrali na modemu pa ne kuže da je 80ms sasvim dovoljno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
posto je jucer dosao Clinkz, svaki game ga neki noob igra i gotovo sigurno osigurava svome teamu izgubljenju partiju. Od zadnjih 10 gameova sam 1 samo izgubio jer je u mom timu bio odvratni Clinkz. evo ako nekoga zanima lista trenutnih bugova: Severe game crashing from broodmother web Game resources are loaded synchronously with sound causing temporary stuttering/looping. Spiritbreaker instantly teleporting to the target if charge is cancelled and used to another target. Stuck on Leaver hero after he reconnected. Moderate Axe gaining permanent Bonus movements speed, if Battle hunger was evaded by phase shift. Chronosphere affecting courier. Storm spirit losing mana if used ulty while in air. Spiritbreaker bashing tossed unit in the air, if he charges through it to another unit. (see thread) Spectre reality removing curse of the silent Lion's Ulty Going in Cooldown but not dealing damage if silenced while casting. Skeleton king ulty not slowing when reviving. Admiral Having Problems using Ultimate and refresher. Barathrum still dealing damage with ulty if the target used Eul's Scepter of Divinity before, Also works with Bloodseekers rupture, you still take damage from rupture while going up and down from cyclone (you are supposed to be INVULNERABLE). Kills made with enchanted illusions will lead to getting a kill to the original owner of the illusion (also works if the illusion kills the original owner, and the kill will go to the owner, not a deny, he will get gold for that). Barathrum's bash working with other basher passives. Issue with reconnecting to the game. Dire's Ranged Creeps "leads" the lane, which results him dying First and therefore pushing the lane [bot lane]. Skills that push the hero power cogs, Primal Roar push the hero to unmovable areas(potentially getting you stuck) Urn has an animation and it erases your current action when used. Huskar won't stop traveling across the map if his target gets ported elsewhere during his leap. Drawing Creep aggro if charging to a Creep with Barathrum Courier cannot quickbuy items from secret shops if not selected Pozivam vas da joinate na steamu : Cro-DotA Community da se okupimo svi hrvati na toj steam grupi pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 | |
Premium
|
Citiraj:
Cak nije do pinga i servera, vec do enginea jer je veci input delay nego u doti1, honu i lolu. Nezna se dal ce jos to fixat, navikne se covjek brzo.
![]() |
![]() |
#517 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#518 | |
Premium
|
Citiraj:
Zašto ljudi krive lag za last hit?? Fakat vas ne kužim.. Ja u doti2 imam 60ms konstantno i radi bezprijekorno. Igram to sranje već jako dugo i dobro znam šta je lag i dobro znam kad je lag zbog download-a il uploada, kad neko refresha facebook na mreži il pce... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#519 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#521 |
Premium
|
pa ok al to je lag..
![]() |
#522 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Troll malo jelda? Pa i sami tornjevi nekad opucaju na več mrtvog kripa, i normalno je da će zamahnut pa neće krip krepat odma čim je animacija počela. Znači ti irl kad ideš lupit nekog čim si krenuo ovaj je već udarac osjetio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Premium
|
gledaj ako ja označim creepa da ga lupi i ako je creep mrtav onda bi naredba se trebala prekinut ali pošto još komp nije dobio paket da je creep mrtav on zamahne i creep dobije animaciju od tvog spella npr sand kingova treća magija iako je creep mrtav već..
![]() |
#525 |
Premium
|
![]() |
#526 |
Premium
|
Sand kingov passive traje par sekundi na kripovima.. tak da još od prošlog napada djeluje. Sry, nisam te mislio uvrijedit. Al puno ljudi ima spore reflexe i to je neš sasvim normalno. Zato i postoje loši, prosječni i dobri igrači. Ja recimo nemam problema s lasthitanjem.. a također bi mogo i bolje last hitat.. uvijek se može bolje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#527 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#528 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
I u dota1 ista stvar, tower nekoliko udera iako je krip dead, cisto normalno. I to se cesto desi zbog razlike u attack speed. Npr, troll deny kripa, a ti kao techi si vec napao kripa napad tvoj leti, ali krip je dead jer je troll brze odradio svoje posao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Premium
|
regaj se na ovaj forum i u ovaj thread napiši da želiš ključ http://www.playdota.com/forums/showthread.php?t=549077 ja sam ga dobio drugi dan
![]() |
#535 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Brijem da je ovo jedan drukčiji bug koji sam ja još davni skužio. Tj. ti stvarno ubiješ creepa, dobiš pare ali niti čuješ onaj zvuk niti ne vidiš golde njemu iznad glave. Čak bi mogao razmotriti alternativu tome ali mi se znalo dogoditi kad sam sam među kripovima ili kod šumskih kripova...onak izgleda ko da je umro od infarkta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
To se i meni dešava, srediće to sigurno.
![]() |
#538 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Što se mene tiče, nemora se nikakav gold pojavljivat vizualno osim na mom gold saldu ![]() Ja nisam na to obraćao pažnju, svejedno mi je u biti, skroz dok gold redovno dolazi. Inače pohvale za dobar dio PCE ekipe, igra se često a i uspije se nekad skupit tim od 5 ![]()
![]() |
#539 |
Premium
|
Ja sam primjetio isti problem, al ne smeta mi previše. E i još da se vratim na onaj sand kingov passive. Ovo piše na play doti... • Caustic Finale places a buff on the attacked unit that lasts 8 seconds. If a unit dies with the buff on it, it will still explode, regardless if Sand King delivered the killing blow or not. Al mislim da ne traje 8s, al barem mislim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Premium
|
Uf, ja nikako da ulovim vrijeme, stalno vidim poziv sta mi Pupo šalje, ali eto, stigao sam samo onaj jedan game sa Miranom odigrat, ostalo ili ne stignem uopce upalit dotu, ili vec igram sa nekim stackom svojih ljudi. Požega ftw ![]()
![]() |
|
|