|
![]() |
#511 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Naravno, 80-20 u korist protiv nas -> kao i svaku nasu utakmicu, bio to rukomet, vaterpolo, nogomet ili skakanje u vis. Mi uvijek najebemo. Popušili smo protiv Srbije jer smo odvratno loše odigrali drugo poluvrijeme, pitam se da li je uopće bilo grešaka u toj tekmi. Nevjerojatno je kako mi Hrvati uvijek ali uvijek stavljamo suđenje ispred same igre, nas se uvijek odere. A ti ako si trenirao rukomet "10 godina" mozes znati isto kao i ja koji ga pratim jer nisi sudac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#512 | |
Guest
|
Citiraj:
Viđao sam to kod "sportaša" koji su bili pušači i/ili skloni "vikend pijanstvima" ide mi loto ![]() |
|
![]() |
![]() |
#513 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Da, igrao sam rukomet 10-11 punih godina, 6 dana tjedno, u 1b,2. i 3. HRL, protiv Vorija,Šprema, Zrnića, s Vukićem išao na treninge Solina. Gledati na tv-u i igrati nešto i živjeti za to su sasvim dvije opozitne stvari. Druga stvar, skini si snimku utakmice pa poslušaj što Ćosićeve riječi, citiram 'bravo suci', 'hvala vam', itd. Na čemu? Na tolikim dosuđenim penalima koji se ne sude ni kad igra Davor (na Savi, rodno mjesto Ivice Olića) kod kuće ![]() Unaprijed EOD s tobom i svim takvima koji su pokupili znanje o sportu sjedeći u fotelji.
![]() |
![]() |
#514 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Ćosić je u svakoj našoj utakmici uspio pronaći minimalno 10 grešaka sudaca, a jedno te iste greške se ponavljaju i na drugoj strani terena. Ne kažem da nema grešaka, ima ih u svakom sportu. Ali čini mi se da se bar u rukometu uvijek vidi da pobjedi bolji, tj. ona ekipa koja je odigrala bolje. Koliko je samo situacija bilo da je sudac napravio grešku na jednoj strani pa je to odmah ispravio u protivničkom napadu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ono što mene fascinira puno više od dogovorenog suđenja je međunarodna tolerancija nacizma (tri raširena prsta) srpskih igrača i navijača. Dobro se zna razlika između pravoslavnog i nacističkog pozdrava, ali to se njima i dalje tolerira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ovo suđenje je sramota za sport...
![]() |
#518 |
Super Moderators
|
Ma ne želim uopče komentirati...
![]() |
#520 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Nigdje na svijetu im ne bi dopustili da napad s igračem manje traje minutu i pol. Da se ne igra tu gdje se igra Danska bi već na poluvremenu osigurala pobjedu. Zapravo, ni ne bi ni igrala protiv Srba u finalu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Super Moderators
|
Na crti nema srpskog pivota nego tri danca ![]() ![]()
![]() |
#523 |
Guest
|
Danska puno bolja! |
![]() |
![]() |
#524 | |
gadget freak
|
Citiraj:
Samo nek danci nastave držat razliku i sve će bit u redu ![]()
![]() |
![]() |
#527 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
'sus mater i sucima! Napad minutu i pol sa igračem manje i TEK TADA RUKA U ZAKU... GOTOVO JE GOTOVO!!!!!
It's nice to be important, but it's more important to be nice! Zadnje izmijenjeno od: borny. 29.01.2012. u 18:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Super Moderators
|
Ima boga ![]()
![]() |
#530 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Ovo se zove tragično suđenje. Danci imaju igrača više, sudac raspravlja s igračima i ne zaustavlja sat, u suprotnoj situaciji svaki prekršaj vrijeme se zaustavlja. Nakon 20s Dancima dižu ruku, a 2s kasnije uzimaju loptu, u suprotnoj situaciji puštaju minutu i pol napad, a nakon dizanja ruke se igra još pola minute. No ima Boga, ovako jadni srbi nisu imali nikakve šanse unatoč sucima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
kada malo bolje pogledamo, ovo EP je bilo jako lose.. Srbija daleko najlosija ekipa od ove 4 sto su ostale.. Mi smo najjaci bili i prava je steta sto nismo bili pametniji u polufinalu. Srbija iducih 10 godina nece vidjet polufinale ili finale.. Ovo im je bila prilika a Danska nekako ni kriva ni duzna osvojila Euro! |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
gadget freak
|
![]() ![]() Ima ima, usprkos jednako očitom navlačenju sudaca u korist domaćina. Odvratno prvenstvo, od organizacije, odnosa prema navijačima koji nisu srbi, nikakve kontrole na ulazima, suđenje katastrofalno i prepuno pogrešaka na gotovo svim utakmicama, dodjela medalja na onakav način, ma sve. Užas. Još jednom čestitke našima, a i dancima na naslovu.
![]() |
#535 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
mislim da je ovo prvi i zadnji put sto sam navijao za dance u rukometu ![]() bas me zanima sta ce sad biti na dodjeli medalja koliko ficuka cemo dobit (nadam se ne i boca ^^) |
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
BRAVO DANSKA!!! ![]() na prvoj tekmi Srbije u HR, bilo rukomet, nogomet, košarka, molim da glazbeni repertuar bude začinjen pjesmama tipa "Here comes the dawn, here comes the day" ![]() (nisam htio pisati na hrvackom da nebi bilo nismo znali) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Danci ko da su moji. HVALA DANSKA!!!!
![]() |
|
|