|
![]() |
#484 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Sad mi je žao što nisam iznio svoju prognozu, no od početka prvenstva srbi igraju rukomet koji nama ne odgovara. Francuski stil i bok. Nema veze, u vrhu smo i dalje, dečki zaslužuju respekt, nije lako ovo odigrati, strašan je to tempo i užasni uvjeti. Svi griješimo u životu, zar ne? Čestitam i nadam se bronci protiv totalno indisponirane Španjolske u nedjelju.
![]() |
#485 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Eto zasto sam rekao da treba srbe izbjegavati, po kvaliteti nisu jaka ekipa, ali fizicka i psihicka priprema im je u samom vrhu... Podbacila su oba favorita, i mi i spanjolci, nevjerojatno, igrat ce se finale u kojem ce srbi opet razbacati dansku, dok cemo se mi i spanjolci indisponirano igrati za broncu.... Rezime, Jedino sto je donekle valjalo je bilo prvo poluvrijeme, kakva takva obrana i jednostavni napadi, koji put nam suci nisu dozvolili da odemo na vecu razliku, ali i da smo otisli sumnjam da bi nam ista znacilo u drugom poluvremenu. Neznam sta im je goluza rekao u svlacionici, ali bolje je da vise ne ponovi ![]() Ovakva drasticna razlika se jos nije vidjela u nekoj ekipi, srbi su odigrali skoro na istom nivou, samo smo mi odigrali mlako, pimplavo, i psihicki nismo bili na razini, zalomile se 2 grede i nastala je psihicka blokada u napadu. Stanic je odigrao najlosiju utakmicu na ovom prvenstvu, ali su ga nasi napravili herojem nerezonskim sutevima, katastrofalnim napadima i slicno... Srbija na kraju ide zasluzeno dalje, dogodilo nam se isto ko i Spanjolcima, neobjasnjiv pad ( ili "lako cemo" pristup ), i dovidenja. Zao mi je samo sto nam nije bilo Vukovica ovo prvenstvo, jer da nam je njega, ovo prvenstvo bi se prosetali do zlata.
![]() |
#486 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
žmnpp Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 28.01.2012. u 20:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#488 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Ma Goluza nema ni karizmu, ni iskustvo, a izgleda ni znanje da bude izbornik. Dobro se vidi kad je time out dane zna ni sto bi rekao, niti ga iko slusa. Bice izbornik postao po politickoj direktivi, a za nas je bolje da odstupi sto prije. On je jedan od vecih uzroka ovog bolnog poraza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
nema me
Datum registracije: Feb 2011
|
ma nasi kao da su bili rezervirani.... kao da su se necega uplasili... da smo mi nametnuli svoj stil igre...ne bi oni nama mogli nista.... ali tako uvijek bude na EP-u ...nasi se opuste...misle najbolji smo....nemoze nam niko nista i onda nas za klasu gora ekipa izbaci!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Srbi zasluženo dobili, da nam je Ilić umjesto Duvnjaka. ![]() Glavne greške su što su odigrane sve skupa 4 lopte na krilo, od toga 2 nekim antitalentima na lijevom krilu, Losert nije imao šta tražit u ovoj utakmici, forsiranje očajne vanjske linije umjesto krila i prerani ulazak Balića, koji je trebao igrat samo od 40. do kraja. I da, onaj vukovarac je morao dobit bar 20 min. I da je netko imao muda stavit Kopljara ili nekog maloga na pivota, ili balića na lijevo krilo, bar 2-3 napada, možda bi se isplatilo, kao i njima krilo na pivotu. Sve u svemu, ako Goluža ne vidi ovo što sam ja nabrojio, treba odma letit.
![]() |
#491 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ček, čitam da sutra igramo u 14:30 i gledam tv raspored hrt2 - i nigdje ne piše prijenos? di gledati to? btw, di gledati i finale? to mi je skoro zanimljivije od 3. mjesta (naše će biti 4. vjerujem, mislim, pretpostavljam)
![]() |
#492 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Goluža je budala koja nema veze s rukometom. Jednostavno nezna šta napravit, prekasno traži time-out, totalno krive izmjene, na utakmici protiv Španjolske Gobac mu je s tribina *ebao mater cijelo drugo poluvrijeme i pokazivao broj 6 prstima, da vrati Laca unutra koji je dao 4/4 u prvom poluvremenu... Sutra ćemo izgubit od Španjolaca, a Danska bi trebala satrat Srbe ako se ne opuste, podigli su se lijepo od početka prvenstva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Guest
|
moja prognoza za danas : naši demoralizirani gube od Španjolske broncu srbi uz pomoć "lasera" i publike pobjeđuju Dansku |
![]() |
![]() |
#494 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Taman pomislio da neće bit zviždanja na himnu, kad ono... Nadam se da ćemo ih dobit, neka i bude napeto, ali da tu broncu uzmemo ![]() Ak niš drugo, nokte neću morat rezat. ![]()
![]() |
#499 |
Guest
|
ajde prvi put mi je drago da sam fulao u prognozi ![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#509 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Previše slušaš ovog Ćosića koji bleke nema. Suđenje je katastrofa, tako grozno suđenje prepuno pogrešaka, na štetu obje strane, ali u omjeru 80-20 protiv nas, naravno, nisam vidio godinama, a pogotovo ne na ovako velikom natjecanju. No što reći o tome, kada predsjednik ehf-a kad mu ne odgovara rezultat silazi na teren i zabulji se u suce ![]() OnT - bravo dečki, svaka čast, pokazali ste da možete pobijediti i nekog tako bijednog kao što su prgavi prljavi španjolci, padavičarski, i suce zajedno ![]()
![]() |
![]() |
|
|