|
![]() |
#423 |
Guest
|
TOOOO!!! na poluvremenu ćemo imat 3 razlike!!! |
![]() |
![]() |
#426 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Ako se održi ovo stvarno realno suđenje, moramo dobiti ovu tekmu. Pa HRV repka je za klasu bolja. Samo treba to dokazat na terenu :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Hehehee.. pa tako Srbija igra. Dosada su tukli u obrani i nitko im nije zabio puno golova.. to im je ključ uspijeha.. ja ne vjerujem da sudci puštaju ovako spore i dugačke napade.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Guest
|
ako netko ima račun na nekoj online nek stavi kuću da naši dobivaju sa 5 razlike min.!! Pa zgazit ćemo ih!! |
![]() |
![]() |
#434 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#435 |
Guest
|
jebemu koji je ovo ... ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Tanman sam se ponado da nebu zivciranja ali nista od toga.. Ne znam dal se na bilo kojem sportu vise zivciram. Sad nam treba Halilović(lapsus)!!!!!! Ajmooo... Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 27.01.2012. u 21:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Guest
|
ma ovo je jasno , srbi su "pročitali" taktiku i okrenuli kontru na poluvremenu a mi u igri imamo još ovog manekena-playboya Balića , trebalo bi ga ošišat |
![]() |
![]() |
#439 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#441 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Ahhhh.... nema ni jedne hrvatske repke bez živciranja. Nažalost srbi preokrenuli utakmicu. Naših krila nigdje |
![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Cim dobijemo neku razliku od 2 ili 3 gola, sve smo losiji...tak je par puta bilo i treba na tome raditi, trebamo igrati kao da smo u vodstvu, na sigurno, a ne bacat bezveze... A krila su valjda sklopljena pa ih nema nigdje na vidiku... Zadnje izmijenjeno od: Mejzlik. 27.01.2012. u 21:26. Razlog: dopuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ovo gubimo. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
kojeg Dragu, znam prije nego sto on kaze..Ne svira prekrsaj u napadu nego nama pa im onda u istom napadu ne dize ruke. Suci kenjaju sa duzinom njihovog napada od pocetka tekme.. Nisu suci krivi za ovu razliku ali ne odzvaljavaju nam nikave nade. Evo opet nam dizu ruke i gledaj sad njihov napad.(25:21). Evo i Medvedi budu zgubili od Slovenaca.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 27.01.2012. u 21:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|