|
![]() |
#391 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Zbog čega bi trošio igrače, kad je rezultat bio nebitan. Vidiš da je i Buntić učio igrat obranu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() |
#393 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Kaj je ovo, danas nema naših na tribinama?? Smanjili arenu za 5000 mjesta i zabranili našima da dolaze... tko je jamio kartu, jamio je. Mene više interesira što će biti van terena nego na terenu.
![]() |
#394 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#395 |
Premium
|
Čitao sam, mislim na indexu, moram pretražiti povijest, da se ulaznice neće prodavati Hrvatima! Da oni koji su ulaznice kupili u pretprodaji mogu ući, ali na vlastiti rizik... dok organiziranog posjeta od strane HRS-a ili turističkih agencija neće biti. Na forum.hr se o tome masovno raspravlja, ljudi su ogorčeni.
![]() |
#396 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
@Mad_Duke Molim te, daj napiši jedan post bez uskličnika. http://gol.dnevnik.hr/clanak/ostali_...-beogradu.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#400 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#401 |
Premium
|
Na fotkama nitko ne pretresa, poslužili su ih kavom i perecima ![]() Ali članak veli drugačije. Nevermind, granica je, jbg, evidentiranje ljudi koji ulaze jer se boje problema. Ali nekako mislim da neće naši biti ti koji će tražiti probleme. Osim ako...
![]() |
#402 |
Guest
|
Poanta je bila da je na fotkama naša Policija ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Premium
|
Jbg, dvosmisleno si postavio rečenicu, i ja sam to shvatio ali nakon samog postanja. Nevermind. I kaj bu onda danas? Dobivamo ili gubimo? Ja ću se suzdržati od prognoze radi dežurnih dušebrižnika.
![]() |
#406 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Iskreno se nadam da će sve proći u miru, da će biti žestoka i temperamentna utakmica, te naravno da ćemo mi pobijediti. Biti će teško, Srbi mi djeluju nabrijanije nego mi, ali mi opet imamo to prijeko potrebno iskustvo. Što se druge tekme tiče, volio bih Španjolce da im vratimo, a isto tako mislim da će oni više nego sigurno proći dalje, biti će u egalu do neke 45-minute onda će se utakmica prelomiti na španjolsku stranu.
![]() |
#408 |
Premium
Datum registracije: Mar 2011
|
Nego sta, danas je malo finale ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#412 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
uvjeren sam da ce Srbija izgubit danas bez borbe.. Nemaju potrebnu kvalitetu za nas. Treba se bojat samo sudaca.. I treba se bojat nereda na utakmici i izvan nje, bit ce sranja bez obzira na rezultat.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#417 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Pa oni koma igraju, spetljaju se u napadu, puno tehničkih pogrešaka, neznaju čuvat loptu, dobro da su oni u finalu, bolje nego španjolci.. Hrvatska igra za par klasa jači rukomet od njih, nisu danci što su bili prije koju godinu, igrali su najbolji rukomet u europi ali ništa od toga sad.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Srbija je uz 3 pobjede, 2 neriješena i 1 poraz u polufinalu.. nevjerovatno kako je zapravo loše ovo prvenstvo ili kako im je dobar ždrijeb bio.. ajmo naši.. Edit: Evo prilike Francuzima da nas izbace.. Zadnje izmijenjeno od: dean225. 27.01.2012. u 20:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Za sad i izgleda kao da će nas suci ubiti :\
![]() |
![]() |
|
|