|
![]() |
#331 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Nije mi baš bilo svejedno vidjet one francuskinje kako plaču, ali kad se sjetim koliko sam ja živaca i suza progutao zahvaljujući ovom sportu ![]() Idemo do naslova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
23-17,madari igraju prelose, lep zadetek dolenec ![]()
![]() |
#334 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
23-18, bilo bi fino da pobjede ![]()
![]() |
#335 |
Premium
|
23-20, delamo napake, gube lopte bezveze, skof spasava sta se da ![]()
![]() |
#336 |
Guest
|
Zadovoljan sam, očekivao 5 razlike, ali može i ovo ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#341 |
Super Moderators
|
Dobro je, dobro ![]()
![]() |
#346 |
Neradnik
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Premium
|
Gle,igrali smo dobro, ali opet francuzi nisu na 50% njihove klasicne igre, jebiga, netreba se previse uzdizati... Bit ce nam veselo ako naletimo na srbiju, jer ono sto sam dosad gledao, igraju borben i rastrcan rukomet koji nama bas i ne odgovara
![]() |
#349 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
bem mu *****, morao sam propustit tekmu... da li zna tko gdje bi se mogla pronać "repriza" (možda na pm)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
daleko smo najjaci od ovih sto je ostalo.. Bez zlata mozemo ostati samo zbog psihickih blokada pojednih igraca.. Iznenadjenje turnira = Slovenija. Srbija igra dobro, ali misljenja sam da ih sudci guraju ali svakako bi bilo dobro da ih izbjegnemo. Danci ili Nijemci?? Ne ovisi o njima, nego samo o nama koliko cemo ozbiljno uci u susret i opet o Kopljaru.. Kljuc zlata je Kopljar i njegova psihicka blokada. Valjda je to nestalo sa Francuskom. Evo sta je veliki trener : "Mi trenutno nismo na razini igre koju inače pružamo, a Olimpijske igre će pokazati je li ovo kraj sadašnje generacije'' - Claude Onesta.. Goluza bi vjerovatno svalio sve na sudce!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Premium
|
[QUOTE=dean225;2083258Srbija igra dobro, ali misljenja sam da ih sudci guraju [/QUOTE] Jesi gledao koju njihovu tekmu? Kradu ih gore nego nas prije par godina...
![]() |
#353 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ako ćemo igrati ovako, osvojit ćemo zlato bez jebemti jer realno cijelo vrijeme nam fale ti golovi sa desnog vanjskoj. Sada kada se to posložilo, uz dobru obranu to lijepo izgleda. Neće Srbi imati šanse pored ovakve obrane.
![]() |
#354 |
Guest
|
ma 100 posto osvajamo zlato sa Srbijom ili Danskom u finalu. I jos jedna stvar. Balic. Covjek je dobar igrac al nije onaj stari. Dobro da su ga na vrijeme danas izvukli van. Skidam mu kapu na svemu do sada,al vrijeme je za druge. Jednostavno nije to to. Ova kombinacija danas je dobitna. I definitivno Alilovic je u rukometu ono sto je Kristan u hokeju. Ako osvojimo zlato taj lik treba dobit spomenik. |
![]() |
![]() |
#355 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Baš sam komentirao kad se gledala tekma, da će se dogodit isto što se dogodilo i španjolcima s nama, poluvrijeme puše kraj dobivaju. Kopljaru i Aliloviću skidam kapu, a ne smije se ni Čupić zaboravit. Umro sam kad sam vidio naslov: Ne, ovo nije lažan naslov, Kopljar igrač utakmice ![]()
![]() |
![]() |
#356 | |
Premium
|
Citiraj:
Što se Kopljara tiče, meni taj frajer nije jasan. Otkad je izašao na parket prve momčadi Zagreba i repke, taj frajer jel uopće odigrao dobru utakmicu (a da nije 1.HRL)? I naravno da svi pljujemo po njemu, generalno, cijela Hr je srala po nazivima Kopljar i Goluža, bez lažnih kompromisa. A kad ono, jučer, čudo... Što se dogodilo, kako zašto zbog čega nemam pojma...
![]() |
![]() |
#357 |
Super Moderators
|
Je, sve je to lijepo ali treba i malo stat na loptu-Mađarska i Španolska su na ovom prvenstvu roknuli francuze, Zlovenci skoro a samo ih je neiskustvo zeznulo i sad mi. Dobro je kaj večeras nemamo imperativ pobjede i možemo odmorit glavne igrače ![]()
![]() |
#358 |
Premium
|
Couldn't agree more. Igrače treba odmoriti, Mađari nemaju imperativa jer su svoj cilj ostvarili. No s druge strane, kako stvari stoje, čekaju nas Srbi u polufinalu, jer će oni danas vrlo vjerojatno dobili Makedonce, a Španjolci Slovence. Koliko je to dobro da igramo protiv njih u polufinalu, na njihovom terenu? Pretpostavljam da će to biti masivno fizički i psihičko trošenje pred finale, jer računam na pobjedu protiv ekipe koja meni igra najbolji rukomet na prvenstvu (izuzev naše tekme jučer).
![]() |
#360 |
Super Moderators
|
![]() |
|
|