|
![]() |
#62 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
I nemojmo sad spominjat nikakve AMD fanboy pridjeve...kad većina ekipe koja ovdje komentira i pljuje po testu vozi intela...i da, ti @wolverine nisi iznimka, vidi se na čemu radiš ![]() |
|
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
Kakve ima veze što vozimo? Rado ću ja "voziti" AMD opet kada naprave pošten posao i uvijek ću uzeti AMD prije Intela za isti bang for buck (podrška manjima). Sada nije takva situacija i prije par mjeseci kada sam uzimao komp za pare za koje sam uzimao nisam mogao proći bolje od 2500K. BD bi još mogao proći da spuste cijenu, ali sada im ne idu na ruke ni perfomanse ni cijena ni potrošnja/zagrijavanje. Ovaj test je irelevantan. |
![]() |
#64 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
trebao je test biti evga sr-2, 2x xeon 5620, 6770 protiv bilokoja maticna, phenom II quad core, 6770 niko razliku kuzio nebi ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
#66 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
ma moze i opteron vs dual core 5200 s 590 sli ako oces, opet nema smisla usporedba |
![]() |
![]() |
#67 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Joj sto su se svi uzjapurili. Pa ljudi to je marketing, pa moraju nekako privuc kupce pa eto i na ovakav nacin, iako je nama jasno da je to samo marketing i da se moze igrati sa bilo kojim procom unazad 2-3 godine, a ovo je za ostatak puka koji ce mislit "e pa vidis kak idu igre na tome, kupit cu ja to". End of story
#68 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
btw eod. mislim da je ovo prvi put da zelim da se prekine neka diskusija na pce forumu, tj da se u potpunosti obrise tema (inace se teme brisu kao od sale pa mi je cudno da je ova uspjela opstati). |
|
![]() |
![]() |
#69 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Sve je rečeno u prvih par postova, ne kužim čemu ovo pretakanje iz šupljeg u prazno.
|
|