|
![]() |
#483 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#484 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja sam jos uvijek (zapeo sa arrowom in the knee) u Skyrimu, al cim zavrsim dolazim i ja. Kontam da ce mi prvi lik bit Trooper na PvE-Nightmare Lands, a onda sa malim delayem cu krenuti i sa Sith Assom na PvP-Nimanu.
![]() |
#486 |
Gamer 2 the Bone
|
Ja sam na nigtmare lands, 33 jedi sentinel, ali me sve nešto vuče tamna strana. Tako da brijem da ću složiti recimo sith inquisitora ili nešto. Moram još forume proučit da vidim šta bi mi najbolje odgovaralo od klasa. A i na imperial strani je cro guild neki na tom serveru ako se dobro sjećam. Na republic strane nema baš hrvata hehehe
![]() |
#487 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Kreni odma na PVP, jer open pvp nije toliko izrazen. Skoro kao pve...
![]() |
#488 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
može li mi netko reći kakve su instance u igri i to? ima li za 50 lvl instanci,raidova?jer oko PvP-a nisam čuo previše pozitivnih stvari,priča se dosta o poluproizvodu koji treba izbjegavati za sada,kako se nema što raditi na 50lvl itd. igrao sam igru kod kolege malo i sviđa mi se,doduše on nije još 50 lvl tako da ne može reći kako se razvija igra kasnije,a ovo što je odigrao kaže da nema zamjerke,da je levelanje prezanimljivo što sam vidio i sam iz par sati igranja,planiram kupiti i ja igru jer mi se igra neki MMO,te sam u dvojbi,Rift ili ovo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#489 | |
Gamer 2 the Bone
|
Citiraj:
Za levelanje i questove nemam primjedbi, ide prilično lagano i glatko. Što je meni najbitnije questovi su kratki i brzi, čak i oni grupni gdje treba četvero ljudi(jako bitno za ljude s malom djecom poput mene, jer dnevno uspijem igrat tek sat-dva, pa bi me izludili nekakvi chain questovi koje treba 3 sata naganjat okolo). Za lvl 50 ne znam još, ali čujem da ima par raidova (za 8-16 ljudi), world bossova, stare instance u hard modu i slično. Ali i to tek trebam otkrit. Najbolje ti je sam probat pa donijet vlastite zaključke.
![]() |
![]() |
#490 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
ja planiram igrati na PvP serveru,jer dodaje još neku dodatnu dozu zanimljivosti kad moraš pazit hoće li naletit Republikanac i zgenkat te dok radiš quest ![]() ma meni igra izgleda super zanimljiva,gledao sam kako lega igra i kreirao novog lika i igrao 2-3 sata i došlo mi da odmah kupim igru,ali sam vidio te negativne komentare,a nije mi u cilju baš baciti 300 kn...a ima li instanci tokom levelanja,znači do 50-og lvla? EDIT: kontam da ima s obzirom da kažeš da postoje stare instance u hard modu za 50 lvl ![]() čini mi se da ću kupiti i ja igru unatoč hejtanju pojedinaca jer mi se PVE čini odličan,a s obzirom da sam casual gamer i da ne provodim skoro nikad više od 2 sata dnevno za igrama kontam da će se i popravit neke stvari dok ja dođem na 50 lvl ![]() Zadnje izmijenjeno od: slavonac90. 23.01.2012. u 11:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Gamer 2 the Bone
|
![]() |
#493 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Haters will hate ... Mi ostali ignoriramo trollove i puštamo ih da drobe gluposti na forumu dok se igramo ![]() Jambra ekipa koja je ili očekivala savršenu igra od prvoga dana i ekipa koja je zaključila, na svoje čuđenje, da to nije WOW nego SWTOR. Da ne spominjem "legende" koji su nakon beta testa, screenshotova, filmića isl. zaključili tek nakon kaj su kupili igru da im ne paše grafika. To su mi najdraži trollovi. Osobno mi je igra odlična. Vrlo dobar PVE. Ima bugova i nedostataka, ali BW ih vrlo dobro pegla. Već dugo nije bilo ovako kvalitetnog naslova na tržištu. Topla preporuka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Gamer 2 the Bone
|
Apsolutno se slažem. Di si ti ono paske? Koji server i koja strana? Uopće nemrem nać dobar guild na svom serveru, na imperial strani ima hrvastki guild al faking mi se ne da novog lika radit i levelat jer sam s vremenom uvijek kratak, a i vidim da ne regrutiraju više.
![]() |
#495 | |
El Mattador
|
Citiraj:
Slažem se. Ja sam osobno PVEer, ako cu PvPat onda izgasim SWTOR i upalim Battlefield 3. ![]() Prica je fenomenalna, questovi su dobro odradjeni, nisu "teretni" kao u WoW (skupljanje žireva pa nosenje na drugi kraj mape po milijun puta). Cinjenica da su voice-over odradjeni daje i vecu dubinu istima, prica je puno ljepsa. Svaki quest ima svoj smisao na tom planetu, nijedan ne postoji samo radi popunjavanja kvote. Flashpointi (instance) su zanimljivi, repetitivni. Jos nisam stigao do 50 i ne znam kakav je endgame. Znam da ima nesto, jos je dodano nedavno u 1.1 patchu, dodat ce sigurno i jos kako vrijeme bude odmicalo. Bugova ima, vecina ih nije vidljiva vecini, ali ako imas tu srecu da te pogodi onda ces osjetiti. ![]() Ono sto mi se ne svidja je korisnicka sluzba. Ne u smislu da je neusluzna nego je spora do bola i jako zapetljana i ignorantska u pojedinim slucajevima. Jedan od bugova koji je mene skrpio je slanje maila altovima. Napravio sam alt i nije mi se svidio izgled. Izbrisao sam ga i napravio novog sa istim imenom. Poslao sam mail tom altu sa odredjenom sumom kredita i taj mail nikad nije stigao. Citam na forumima da mailovi ne dolaze altovima cija su imena vec koristena za charove koji su izbrisani ! Mislim stvarno ! ![]() Uglavnom, otvaram ticket da bi mi nakon 3 dana cekanja stigao reply (i ticket zatvoren!) u kojem se kaze da ako zelim da se itemi vrate moram napisati sve detalje o itemima i sa kljucnom rijeci u naslovu poslati mail. I da ce to uraditi samo tri puta u sest mjeseci pa da pazim za sta trazim povrat. ![]() Ja otvaram novi ticket u kojem ponovo objasnjavam da sam slao mail altu i da mi nisu rekli zasto je mail nestao (to sam saznao po forumima) i da nisam imao iteme nego kredite. Na taj ticket dan-danas nisam dobio reply (proslo je tjedan dana). Jos jedan slucaj: moj prijatelj imao autentikator na android mobitelu. Jednog dana odluci napraviti hard reset jer mu se sblesao mob i zaboravio na autentikator. Sada se vise ne moze ulogirati nigdje posto mu i za web treba autentikator. Ako instalira novi autentikator mora ga aktivirati na web accountu kojem ne moze pristupiti bez autentikatora. Slao mail na podsku i ovi mu odgovorili da znaju da je bug i zahvaljuju na strpljenju i razumijevanju. Predloze mu da kupi fizicki autentikator. Kad im on odgovori da i taj autentikator treba aktivirati na web accountu kojem on ne moze pristupiti oni mu odgovore da mu na zalost ne mogu pomoci i da zove telefonom. Zvanje telefonom je proces u kojem se na telefonu ceka duuuuugo i krajni rezultat je rjesen problem i jako veeeeliki tel. racun na kraju mjeseca. Posto mi je frend iz Slovenije taj broj bi trebao biti free ali postoji fusnota na dnu koja kaze da pojedini provideri naplacuju pune cijene poziva. Isprika na poduzem postu. ![]() Sto se tice same igre, ja sam prezadovoljan. Nisam se ulogirao u WoW vec tri tjedna niti imam ikakvu zelju za istim. Kada isprave glupe i iritante bugove i korisnicka sluzba proradi kako treba (ipak je to EA i Bioware) onda ce biti jos bolje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Ekspert iz sjene ...
|
Za one koji iz ovog ili onog razloga moraju zvati SWTOR support line: 1. Skinuti i instalirati Skype 2. Izabrati VoIp na Skype. Staviti zemlju: SAD 3. Nazvati TollFree US number: 1-855-467-9867 4. ... ? 5. Profit EDIT: Gore navedeno riješenje je rezultat višesatnog "pižđenja" kad sam zaboravio security answer. Meni je uspijelo, preporučio drugima i ljudi javili uspijeh. Sretno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Igram na hydian way serveru, sith sourcerer, obozavam healat! Igrom sam prezadovoljan. Stalno sam u drustvu sa susjedom na mumble-u, skupa rijesavamo questove te mi se sviđa i social rating bar ingame. Sto se tice pvp-a, nikada se tako nisam znao zabaviti tokom pvpa u wowu kao sto se zabavljam u swtor. Pvp mi je prebolestan! Mozda je to zato sto mi je sjela klasa, volim healat ili ne znam sto je tocan razlog, ali sam pvpom oduševljen! Questam jos tu i tamo, ali poslje lvla 40 mislim da cu samo class questove rješavat i dizati ostatak lvla u pvpu. Igra ima jos bugova, ali rjesava to ekipa, bit ce igra za 10/10 za koji tjedan. Tko prelazi sa wowa, nece imati puno problema, doslovno mix wow/massefect. |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Ekspert iz sjene ...
|
Ant3g - vidim da smo na istom serveru i isti faction ! Moj ingame nick: Rippley i Stone Inaće guild je krenuo u regrutaciju da popune redove za 4 man HMs i 8/16 man raidove ( zaboravil SWTOR termin ). Casual guild, tako da ne brini oko aktivnosti ili levela. Većinoma amo obiteljski ljudi koji igraju kad i kako stignu, tako da se ekipa složi i krene u instancu kad uzmognu. Web: http://sithdynasty.com/ Ako tražiš dobar guild, topla preporuka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
Super super, povezati ce se domaci ljudi, prva liga! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Pitanje - da li se ingame frendovi dodaju kao master nickovi, vidljivi bez obzira s kojim charom igraju (sve dok su na istom serveru, ofskroz), ili moram svakog frendovog chara zasebno addati na svakom svom char accountu?
![]() |
#502 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#504 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() Meni GPU krpeal na lapu. Sad mogu surfat isl. ( Sandy Bridge ) , ali igranje nula bodova. Nacionalna žalost ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Gamer 2 the Bone
|
Ja jučer prvi put vidio sitha na svom serveru, na Alderaanu (da, tek sam lvl 35, jad i bijeda ![]() Ali nisam ga mogao zbombat, nije bio pvp flagged. Ali dobro, sad bar znam kako izgleda world pvp na pve serveru hehehe....ipak nemreš zaskočit suprotnu stranu ako se nisu sami označili za pvp. I mislio sam da tako šljaka, ali nisam bio siguran.
![]() |
#506 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
ja se malo uzivio u pvp, i farmam comendationse za bolji gear jedino mi je ona verzija ragbija katastrofa, a da ne kazem kako su impsi nas ubijaju svaki put, tako kad malo priviknem na pvp i gearanje, cu rerollat na drugu stranu nekog melee dmg dealera btw ako zna tko koji je ratio strana ljudi na serverima, kojih ih je vise na kojoj strani? EDIT: vidim da je igra cak u linksu u ponudi http://www.links.hr/artikl-650.212.312 Zadnje izmijenjeno od: Gemmy. 31.01.2012. u 14:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Nigdje nema sluzbene statiskite omjera frakcija. Ali nesluzbeno kazu da je problem poprilicno velik, jer je ukupni omjer sithova puno veci nego jedia. Inace, Hutball je jedini pvp koji mijesa frakcije, tako da bi bas tu trebao bit bolji nego u Voidu i Alderaanu zbog, kako ti kazes, sithove dominacije. Ako oces melee DPSa, uzmes operativca (imperial agent) ili assassina (sith inquisitor). Iako ti razlog prelaska i nije neki. Cak sto vise, ja bi radje u frakciju sa manjim brojem igraca, izazov je veci. i da se naleti na tatooinu ili alderaanu. E sad je pitanje, koji ste vi lvl i kako uopce igrate to? Bas sam sinoc upao u Hutball di su ostalih 6 bili ispod lvla 20, ja jedini lvl 40+ i dobili ih 4:1. A bio sam uvjeren da cemo glatko popusit. Ekipa se snasla, zna kako igrat, i eto, imali healera (mene ![]()
![]() |
#508 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
ja igram ili healera lv 29 ili lv 13 DPS troopera, kojeg cu vjerovatno kasnije prebacit isto na healera ma koliko citam, od 10-49 je super, jer kada predes na lv 50 si topovsko meso ovima s najacim gearom, tako da je to lose balansirano |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 | |
Gamer 2 the Bone
|
Citiraj:
I baš mi odgovara tako, volim izazove ![]()
![]() |
![]() |
#510 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
|
|