|
![]() |
#1112 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1113 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Protis - msi gtx 560 TI pojavila se u ponudi ali po većoj cijeni.. poskupila cca. 100kn vjerovatno zbog tečaja eura. Ima modela i od 1gb i 2gb. Navali narode dok ima.. EDIT: Pitanje, moze li rail 4pin podnjet ovu grafu?? (fali mi pcie kontktora) Zadnje izmijenjeno od: dean225. 18.01.2012. u 13:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1114 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
ima li tko problema sa artifactima sa TI verzijom ja se vec jebem par mjeseci s njom nikako na zelenu granu? Najprije sam ima problema sa slabim napajanjem i sad sam i to rjesio sa chiftekom 650w, slao sam prije nego sam skuzio da je napajanje jednom na garanciju vele sve ok. Cesto mi se zna dogodit da se driveri krashaju ima li ko kakav savjet? Zadnje izmijenjeno od: Djibs. 19.01.2012. u 21:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1117 |
Guest
|
Također vozim betu bez ikakvih problema jer nvidiji treba tri gladne godine da izdaju official drivere! |
![]() |
![]() |
#1118 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma radili su i stock oke, ali su u media centru radili drlju neku i uzeo zadjnu betu... ni jedna od 3 verzije drivera koje sam imao nikad se nije srokalo. komp je ipak malo složenija naprava od - pukli su driveri ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1119 |
DD9512
|
Nabavio sam msi 560ti twinfrozr2 2gb/oc. Presao sam sa stare gtx280. Iznenadile me perform. grafe. Mislio sam još jednu istu takvu stavit, ali za sada ne. Na full hd ne planiram ići, a na svojoj rezi imam 50-60 fpsa u battlef. na ultra postavkama što mi je dosta. Grafa je hladna, ali mi je digla temp u kucistu sigurno za 10C. I znaju mi se ponekad srusit driveri, ali zanemarivo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1120 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
btw welcome to the club ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1123 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ja isto koristim chrome ( iskljucen hw. acc ) i zadnje whql drivere i nemam crash drivera, sve radi tip top ![]() Stavite beta driver pa vidite kako se onda ponasa.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1125 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Ma u igrama mi se bas lomi grafika i znaju objekti nestat promjenit boju cak i crna slika bit i zamrznut komp na trenutak, a u windowsima mi se cesto crasha flash player i znaju se boje mjesat i onako crte cudne pojavljivat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1128 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
iam problema sa graf, konf je: i5 2500k p67 pr03 kingston hyperx 2x4gb LC power 560W zotac gf gtx 560Ti prilikom duzeg igranja/opterecenja/testiranja kad graf dodze do 80°C mi se srusi komp i onda mi maticna pocne cvilit da nemam uopce graficku u kompu! sad sam skuzio da problem nestaje ako stavim stare driver kaj sam dobio s njom, 266.44 (tam fali pol stvari koje imaju sadašnji driveri 285.62 a i dosta slabije performanse)! Svi dr. driveri, opet rusenje. Kolko sam prosurfo po netu/forumima skuzio sam da je ta graf ''smece'' i da svi imaju problema s njom i kojekakvim rusenjima u igrama, browserima, crashanje drivera i sl.! temp mi se krecu 50 u idle i do 80 pod opetecenjem! Ja ne znam kak su ljudi po testovima dobivali neke max tem od 60°C ?!?!? sto mi savjetujete da napravim? Graf je stara 7dana! Mislio sam nadoplatit za neku dr marku ili uzet neki HD 6950! Bojim se da ce je uzet na ''testiranje'' i onda lijepo vratiti kao ispravnu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1131 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() jel ima netko prije navedenu graf da mu savrseno radi na najnovijim driverima? jer ocito dosta ljudi ima problema s tim zotacom pa ni ne zelim JOS jedan poluproizvod! afterburner ne pomaze iz nekog razloga, stavio vent na max i opet se sve srusi nekako... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1132 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Meni su radile normalno kako u igrama tako i u furmarku te u 2D okruženju. Zotac GTX560 Ti i 560TI AMP!. Driveri su bili 285.62, Win7 x64 na ploči Intel DP67BG. Sve na defaultu, dakle nikakvo klokiranje niti diranje u postavke hlađenja.
![]() |
#1133 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1135 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1137 |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
Za moju karticu isto ima gomilu postova sa problemima po nvidia forumu, po asus forumima i svuda okolo, a ja nemam nikakvih problema, skroz tiha, bez ikakvih problema, nijednom driveri krešali. Iako vidim za ovu Zotac AMP su čak priznali da ima problema ali zato ce dobiti bios update svaki čas.
![]() |
#1139 |
DD9512
|
Hoces reć da ti restartira komp? Vjerujem da je grafa uredu. Čudno je što dopusti tako visoku temp za tako kratko vrijeme, ali to će riješit novim biosom. Kažem opet, 80 C nije puno za grafu da bi se ugasila. Sumnjam!! Neka me netko ispravi ako grijesim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1140 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() graf je 100% provjerio sa frendovom msi-sve sljaka, njegov komp moja rusi! 80 je sasvim normalno, reko mi lik u servisu da moze ona i do 100 pogurat! meni vec zna sve kihnut na 78/79 dok je vent na 73% tu temp dostignem na occt tesu za 1m45s cca |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|