Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.01.2012., 19:38   #1171
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Beetlejuice Pregled postova
Hvala druže na odgovoru, evo upravo sam ju pokrenuo s modom sve super nikakvih problema. A sad krenuti igrati nešto što sam odgađao dosta dugo....
Sretno samo pazi da ti se ne dogodi da kad sljedeći put pogledaš na sat da na njemu bude 5:47, a ti od 7:00 radiš pričam iz osobnog iskustva
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 10.01.2012., 20:14   #1172
Beetlejuice
Nisko letim, visoko padam
Moj komp

Beetlejuice's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Zaboravio sam pitati pa ću sada: ima li kakvih bugova na koje me možete upozoriti? Čitao sam malo temu i tu i tamo se spominju sada nisam siguran da li za ovu verziju igre. Ili jednostavno često save-am? A što se tiče slobodnog vremena za igranje, trenutno ga imam ali znam za stalkera da je zarazan + takav tip igre obožavam. Bit će veselo...

Beetlejuice je offline   Reply With Quote
Staro 10.01.2012., 20:40   #1173
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Ja nisam imao volje nastaviti do CNPP, tamo mi je igra izgledala 5% STALKER i 95% COD- run bitch ruuuun. Metci lete svugdje, helikopter mi leti nad glavom & shit, nije mi to to...Sad sam reinstalirao windowse i nisam spremio savegameove tako da ce igra vjerojatno pricekat do ljeta
Vjerojatno krecem COP po 3. put s nekim big ass modom...
Staro 10.01.2012., 21:24   #1174
Fatal
kenova?
Moj komp

Citiraj:
Zaboravio sam pitati pa ću sada: ima li kakvih bugova na koje me možete upozoriti? Čitao sam malo temu i tu i tamo se spominju sada nisam siguran da li za ovu verziju igre. Ili jednostavno često save-am? A što se tiče slobodnog vremena za igranje, trenutno ga imam ali znam za stalkera da je zarazan + takav tip igre obožavam. Bit će veselo...
Sa complete modom nisam imao bugova, bez modova ih je bilo.

Btw, kviksejv je za picke Zna se koliko se puta i kad sejva. Jednom na kraju svakog sessiona
Fatal je offline   Reply With Quote
Staro 10.01.2012., 22:09   #1175
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
nebi trebao imati nikakve bugove sa 1.00005 pa na više.

Citiraj:
Autor Fatal Pregled postova
Sa complete modom nisam imao bugova, bez modova ih je bilo.

Btw, kviksejv je za picke Zna se koliko se puta i kad sejva. Jednom na kraju svakog sessiona
Ja nikad ne koristim Quicksave. Ja uvijek napravim Save ili kad spavam negdje ili kad odmaram (dakle, kod Sidorovicha, u Baru ili u Freedom bazi) i to nazovem npr. "009 - pripreme za Red Forest"
Staro 10.01.2012., 22:24   #1176
Beetlejuice
Moj komp

Beetlejuice's Avatar

Ovo za sejvanje sam mislio da ukoliko ima potencijalnih bugova da se mogu vratiti i zaobići ih ali po vašim riječima nema ih što je odlična vijest. Ma kakav Quicksave jel to nešto za jesti?

Staro 10.01.2012., 22:27   #1177
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
eto toliko se hvalio frendovima kako igram i prelazim stalker sa sluskama po noci,ali istina je igram po danu i kad je netko kod kuce...
ostavio sam 50-tak sati na sve stalkere,dodjem do jednog dijela i nikada nijedan nisam presao...
sramota,sta reci...
sada valja krenuti od pocetka
blava je offline   Reply With Quote
Staro 10.01.2012., 22:29   #1178
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Ma šala, sejvaj koliko ti srce želi a čuj, ne mora biti bug, igra se može srušiti zbog drivera ili nečeg drugog, ko će ga znat. nebi bilo loše da vodiš reda o igri. kad ćeš igrati 3-4-32 put, onda ćeš koristiti samo Autosave od igre

Citiraj:
Autor blava Pregled postova
eto toliko se hvalio frendovima kako igram i prelazim stalker sa sluskama po noci,ali istina je igram po danu i kad je netko kod kuce...
ostavio sam 50-tak sati na sve stalkere,dodjem do jednog dijela i nikada nijedan nisam presao...
sramota,sta reci...
sada valja krenuti od pocetka
Nikad nije kasno. kreni ispočetka sa Complete modovima za početak, a onda kasnije isprobavaj i to je to.
Staro 10.01.2012., 22:31   #1179
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
pogledaš na sat da na njemu bude 5:47, a ti od 7:00 radiš pričam iz osobnog iskustva

OOOOO da
Koliko se samo to puta dogodilo

Pa na poslu kombiniraš di češ naći bolji armor ili pušku kad dođeš kući

Good old times
Staro 10.01.2012., 22:34   #1180
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
OOOOO da
Koliko se samo to puta dogodilo
2009. ljeto - konstantno

Citiraj:
Pa na poslu kombiniraš di češ naći bolji armor ili pušku kad dođeš kući

Good old times
kod mene je bila malo drugačija situacija na poslu, ja nisam trebao kombinirat, ja sam i tamo nabavljao
Staro 10.01.2012., 22:43   #1181
Beetlejuice
Moj komp

Beetlejuice's Avatar

Citiraj:
a čuj, ne mora biti bug, igra se može srušiti zbog drivera ili nečeg drugog
A toga sam svijestan.

Staro 12.01.2012., 13:24   #1182
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Tko nije-nek pogleda

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2012., 19:51   #1183
RaWeN
Premium

RaWeN's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Gleda sam taj dokumentarac i ekstra je!
Preporučam još jedan koji objašnjava šta se tu točno desilo, kako se sanirala eksplozija i što se dešavalo sa stanovnicima Pripyata.

Dosta je tužan i mene je dirnuo, a nije me lako dirnuti.
RaWeN je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2012., 20:44   #1184
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Sretno samo pazi da ti se ne dogodi da kad sljedeći put pogledaš na sat da na njemu bude 5:47, a ti od 7:00 radiš pričam iz osobnog iskustva
Meni je bilo ove godine prije završetka nastave (4. i 5. mjesec)

idem na kojih sat - dva odigrat STALKERa (oko 21:00)

7:20, oh, crap za 25 minuta počinje nastava

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2012., 22:41   #1185
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Meni je bilo ove godine prije završetka nastave (4. i 5. mjesec)

idem na kojih sat - dva odigrat STALKERa (oko 21:00)

7:20, oh, crap za 25 minuta počinje nastava
hehehehe... majstore mogu zamislit scenu di si zaspo na prvom satu, trgno se i bacio brisalo prema profesorici kad da bacaš šaraf u anomaliju
Staro 12.01.2012., 22:50   #1186
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

... 10 mjesec, pocetak faksa... 5 mjesec, kraj faksa, 1-2 kolegija kolokvirana... 9 mjesec, 8 ispita u tjedan i pol...

Necemo u detalje
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2012., 00:05   #1187
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
hehehehe... majstore mogu zamislit scenu di si zaspo na prvom satu, trgno se i bacio brisalo prema profesorici kad da bacaš šaraf u anomaliju
idućih tjedan dana sam imao fantazije o zoni

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

Staro 14.01.2012., 13:53   #1188
Beetlejuice
Moj komp

Beetlejuice's Avatar

Ova ekipa je pala samo upotrebom noža Valjda bio bug ili tako nešto jer su samo do mene dolazili a "nisu" me vidjeli. Ono točno pred mene. Koja sreća me poslužila za nešto trejdanja.

Uploaded with ImageShack.us

EDIT: Malo sam razmišljao i mislim da nije bug nego da ima veze što sam nosio odjeću od bandita(ispravite me ako griješim) a pali borci su jel...banditi. Hammer nisu bili frendly vjeruj mi.

Zadnje izmijenjeno od: Beetlejuice. 14.01.2012. u 15:52. Razlog: Ispravak netočnog navoda
Staro 14.01.2012., 15:01   #1189
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Ova ekipa je pala samo upotrebom noža Valjda bio bug ili tako nešto jer su samo do mene dolazili a "nisu" me vidjeli. Ono točno pred mene. Koja sreća me poslužila za nešto trejdanja.
A da nisu možda bili friendly?
Staro 18.01.2012., 00:54   #1190
Beetlejuice
Moj komp

Beetlejuice's Avatar

Imam pitanje u vezi Ekologa. S kim su si oni "dobri"? Malo sam ih proučavao znam otprilike s kim ratuju ali nikako da se dokopam informacije njihovima saveznika.

Staro 18.01.2012., 09:36   #1191
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Imam pitanje u vezi Ekologa. S kim su si oni "dobri"? Malo sam ih proučavao znam otprilike s kim ratuju ali nikako da se dokopam informacije njihovima saveznika.
Dobri su si sa tobom i sa ostalim neutralcima. Neki ogranci imaju veze sa Mercovima, neki sa Freedomom, neki sa Dutyjem, sve ovisi o lokaciji i vrsti suradnje i o kojoj igri se radi iz ovog serijala.
Konkretno, u ovoj igri, kao što si primjetio, sa Mercovima si nisu dobri, kao ni sa Banditima. U biti, oni ne ratuju sa nikime, oni istražuju. A jedini saveznik za kojeg ćeš išta doznati je bio Ghost, inače tvoj dobar drugar
Staro 18.01.2012., 11:10   #1192
Beetlejuice
Moj komp

Beetlejuice's Avatar

Malo samo čitao po netu i pisalo je to što si ti rekao vezano za saveznike("sa svima su si ok") no imao sam jedan susret s Freedom-om i ja očekivao čajanku kad ono umjesto čajanke olov party pa mi je čudno bilo.

Staro 18.01.2012., 13:23   #1193
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Malo samo čitao po netu i pisalo je to što si ti rekao vezano za saveznike("sa svima su si ok") no imao sam jedan susret s Freedom-om i ja očekivao čajanku kad ono umjesto čajanke olov party pa mi je čudno bilo.
bit će da se solitarišeš sa Dutyjevcima i da si za njih određeni broj misija napravio. ili si negdje koknuo kakvom freedomovca. OK, Freedomovci se bore da Zona bude otvorena i dostupna svima. Postoje neke nesuglasice između njih i znanstvenika, ali ne opet u toj mjeri da bi te oni našutirali zbog toga... ili postoji nekaj a da ja nisam vidio. ne znam, ali reć bi prije da si prijatelj Dutyjevcima, pa su te zato našutirali. u SoC-u nije moguće postati pripadnik bilo koje frakcije, osim ako nisi instalirao Complete mod i platio Barkeepu da te ubaci u jednu od frakcija. Onda je svašta moguće.
Staro 18.01.2012., 16:35   #1194
Beetlejuice
Moj komp

Beetlejuice's Avatar

Citiraj:
bit će da se solitarišeš sa Dutyjevcima i da si za njih određeni broj misija napravio. ili si negdje koknuo kakvom freedomovca. OK, Freedomovci se bore da Zona bude otvorena i dostupna svima. Postoje neke nesuglasice između njih i znanstvenika, ali ne opet u toj mjeri da bi te oni našutirali zbog toga... ili postoji nekaj a da ja nisam vidio. ne znam, ali reć bi prije da si prijatelj Dutyjevcima, pa su te zato našutirali. u SoC-u nije moguće postati pripadnik bilo koje frakcije, osim ako nisi instalirao Complete mod i platio Barkeepu da te ubaci u jednu od frakcija. Onda je svašta moguće.
Eto meni odgovora ili jedan od njih. Imam instaliran complete mod i da platio sam Barkeepu za ćlanstvo Ekologa i stoga pošto su oni "dobri sa svima" postao sam frend s djutijima što freedom-ovcima ne odgovara(što ne bi trebalo tako bit) ili sam naletio baš na tu skupinu freedom-ovca koja ne tolerira Ekologe. Nisam ni jednog freedom-ovca smaknuo to dobro pazim. Uglavnom vratio sam se na save prije učlanjena i od tuda dalje idem kao Loner. Obavljam misije tko god se ponudi ali još uvijek sam neutral prema svima. I dobro si me sjetio na misije kod djutija, u zadnje vrijeme ih dosta često obavljam a ne želim si priuštiti freedom-ovce na grbi.

Staro 19.01.2012., 08:26   #1195
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

to ti je i najpametnije. Beneficija nemaš nikakvih kao ekolog. Najbolje je pičiti kao Loner neutralac. A kasnije recimo možeš se učlaniti u Monolith. Ja sam to znao napraviti kada sam više manje sve obavio i spremao se na put u Pripyat i CNPP. Dobro se naoružaš, popraviš oklope i opskrbiš se sa zavojima i medkitovima i rećeš barkeepu da oćeš u monolith. Preporučujem noć za to. Onda odma tutanj van iz Bara, kokneš 3-4 stalkera po putu i ona 3 dutyjevca na izlazu i kreneš prema Army warehouse. Kad dođeš tamo, onda se popneš na brdo lijevo i pod okriljem noći šmugneš sa strane sela onoga uz ogradu i prođeš kraj onih Freedomovaca na barikadi. U Red Forestu i na početku pripyata možeš+ imati malo veselja sa vojskom i drugima, ali ako to prođeš, kad uđeš u CNPP, prođeš sve bez ispaljenog metka
Staro 19.01.2012., 13:26   #1196
Beetlejuice
Moj komp

Beetlejuice's Avatar

Citiraj:
A kasnije recimo možeš se učlaniti u Monolith.
Ovo nisam znao da se može. Stekao sam dojam da su oni "nedodirljivi". Hvala na ovoj taktici. Ali ova igra me baš cima, taman kad odlučim prodat saw-off i njezin ammo kojeg sam marljivo skupljao i koju sam koristio rijetko zbog težeg handlinga ja naletim na SPAS 12 koji je po meni idealan gun za bloodsuckere s kojim sam imao poteškoća dok nisam skužio kako ih pravilno eutanizirat O pesekima da ne pričam.

Staro 19.01.2012., 16:07   #1197
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
to ti je i najpametnije. Beneficija nemaš nikakvih kao ekolog. Najbolje je pičiti kao Loner neutralac. A kasnije recimo možeš se učlaniti u Monolith. Ja sam to znao napraviti kada sam više manje sve obavio i spremao se na put u Pripyat i CNPP. Dobro se naoružaš, popraviš oklope i opskrbiš se sa zavojima i medkitovima i rećeš barkeepu da oćeš u monolith. Preporučujem noć za to. Onda odma tutanj van iz Bara, kokneš 3-4 stalkera po putu i ona 3 dutyjevca na izlazu i kreneš prema Army warehouse. Kad dođeš tamo, onda se popneš na brdo lijevo i pod okriljem noći šmugneš sa strane sela onoga uz ogradu i prođeš kraj onih Freedomovaca na barikadi. U Red Forestu i na početku pripyata možeš+ imati malo veselja sa vojskom i drugima, ali ako to prođeš, kad uđeš u CNPP, prođeš sve bez ispaljenog metka
Vidi ga, ko da si na nekoj cheat stranici ili na STALKER wikipediji

Staro 19.01.2012., 20:37   #1198
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Ovo nisam znao da se može. Stekao sam dojam da su oni "nedodirljivi". Hvala na ovoj taktici. Ali ova igra me baš cima, taman kad odlučim prodat saw-off i njezin ammo kojeg sam marljivo skupljao i koju sam koristio rijetko zbog težeg handlinga ja naletim na SPAS 12 koji je po meni idealan gun za bloodsuckere s kojim sam imao poteškoća dok nisam skužio kako ih pravilno eutanizirat O pesekima da ne pričam.
da, odlično oružje u SOC-u je SPAS12, ali ih nema u izobilju. Još ako naletiš na onu UPGRADED, onda si na konju. samo se ja ne sjećam kome sam ju poplašio. znam da sam ju našao jednom i nikad više... Complete mod naravno.

Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Vidi ga, ko da si na nekoj cheat stranici ili na STALKER wikipediji
znam di je pojedini krtičnjak u SOC-u a kamoli da nebi znao gro finti i fora i zbog toga nemam ikone STALKER-a na destopu jer žena dobije mlade ako ih vidi ili čuje
Staro 19.01.2012., 20:50   #1199
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
op op

znači najgori dio igre zapravo može biti i 'šetnja'?

ja taman eskortira kruglova u mjerenju, ali suit bogami ide ovaj put sa mnom...sad moram napravit save ispred npp da mogu i do wish grantera i alternate endinga
flyer1 je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2012., 21:35   #1200
Beetlejuice
Moj komp

Beetlejuice's Avatar

SPAS 12 sam maznul banditu Nažalost nije nadograđen ali svejedno mi dobro posluži.

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na