|
![]() |
#3933 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
bolje da je onda bez kamere pa da su ga profurali kao poslovni mob ![]()
#3934 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Nisu bitni MP uopće, već kvaliteta leće i ostalog. Te kamere su samo da posluže svrsi, ako se uzima mob zbog kamera onda se zna koji modeli ulaze u taj izbor. |
![]() |
![]() |
#3936 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
#3937 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
#3938 | |
Premium
|
Citiraj:
Imao sam ju 3 godine, vrlo dobre slike, za ono vrijeme mobitela jako dobre.. http://img859.imageshack.us/img859/1415/91606350.jpg http://img85.imageshack.us/img85/7567/39420108.jpg http://img72.imageshack.us/img72/4105/88799571.jpg Ali malo oftopičarim/o ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3939 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Ne nisam ja sam rekao moze se nisam rekao da svaki moze ili jesam? Sa Wave533 slikao sam super slike, sad opet ovisi mozda si ti neki proffesionalac pa smatras sliku "super" u drugacijem smislu, dok za nas smrtnike sa ovim phonom se lijepo slika. |
![]() |
![]() |
#3942 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Na SGS2 treba stisnuti tipku za gašenje i onda se u novom prozoru pojavi opcija za uključenje 'Podatkovne veze'. Na isti način se isključuje.
#3944 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Nema postavki za tarifu, jedne su postavke za operatera. Imaš na stranicama operatera. |
![]() |
![]() |
#3945 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Evo na bugu pročita o najtanjem mobitelu trenutno, Huaweiu. http://www.bug.hr/vijesti/huawei-najtanjeg/113382.aspx Mobitel ima 4.3 SAMOLED, 1.5 Dual Core, Android Ice Cream Sandwich, 8 mpx cameru. Sudeći po Huaweiu, ovo bi moga biti još jedan best buy. Šta vi mislite, ima li 'kruva' u ovome?
"Who is your daddy and what does he do?" Zadnje izmijenjeno od: Ivo_Strojnica. 13.01.2012. u 10:31. |
![]() |
![]() |
#3946 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ubacio je moj prijevod na HR u exDialer, tako da oni koji ga ovdje koriste ukoliko primjetite neke greške javite da mogu ispraviti. |
![]() |
![]() |
#3947 |
Guest
|
jel se isplati dati 1500kn za desireZ star par mjeseci jel valja sta mobitel(neke mane) i ta tipkovnica, kakva je baterija? cijena mi se cini ok, i da cu ga moci prodati za mjesec-dva za istu cijenu dok ne skupim jos soma kn za galaxy2 ? |
![]() |
#3948 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Pa u tvom slučaju bi se radije strpia još misec-dva, jer iskreno, ne znaš hoćeš li ga moći prodati, ne znaš hoće li ti pasti, brickati se, itd. itd. A misec-dva stvarno nije dugo vremena.
#3949 |
Guest
|
uf vidio bih tebe da si na prastarom siemensu c55 a na predavanjima predosadno tih mjesec dva je vrrrlo dugo ![]() btw. sto se dogodilo sa tim siemens mobitelima, prije su bili uspjesni? |
![]() |
#3951 |
Guest
|
da da ali zasto, ko sto rekoh cinio mi se prilicno uspjesan neke siemensove modele po popularnosti bih stavio uz bok nokijinim? |
![]() |
#3952 |
49%winner
|
Mislim da je bilo neko pitanje neisplativosti daljnjeg razvoja mobilnog segmenta (Siemens ime još postoji), ne sjećam se točno, bilo je to stvarno davno. Oni su bili najprije Siemens, pa BenQ-Siemens... Od te druge suradnje su počeli opasno kaskati za konkurencijom. Ah kad se samo sjetim M55-ice, crvenih dioda, prvih flešanja, brickova ![]()
![]() |
#3954 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Jesi metnuo ICS na Desire ? Ako jesi iskustva i dal se isplati metnut il da cekam finalnu verziju tj neki stabilnu jer vidim da i na ovoj HD snimanje bas neradi full |
![]() |
![]() |
#3955 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Desire HD ![]() Stavljao sam ranije buildove ICS-a i radili su bez problema (osim kamere), ovaj sa working camera nisam još, možda ću danas ako budem imao vremena. Stabilan je to build, za to nemaš brige, a video snimanje ionak skoro nikad ne koristim pa mi i ne treba. Iako već duže vrijeme držim MIUI sa kojim sam prezadovoljan, sad cu malo probat ICS.
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 19.01.2012. u 14:54. |
![]() |
![]() |
#3956 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Trazim si neku navigaciju za xperiu mini. Jeli moze neka preporuka za offline app i da mogu bez problema prebacivat karte i sta vec sa kompa., a ne preko moba.? Ne hvatam nikakvu mrezu doma i nemam neki paket sa internet prometom, a i nebi trosio novce na skidanje karata i da imam. |
![]() |
![]() |
#3957 |
Premium
|
iGO MyWay, Sygic Mobile, Sygic Aura,... Osobno preferiram iGO jer si iGO proizovodi (iGO, Amigo, MyWay,...) koriste iste karte, poi, dem,... Jedina razlika je format audio file za jezik - jedni imaju *.gro, a drugi neki drugi format.
#3958 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() zasad sta sam uspio iskopat je da ljudi vole taj igo i sygic auru. jel me moze netko uputit kamo po igo ili auru sa kartom hrvatske i svim sta mi treba? |
|
![]() |
![]() |
#3959 |
Premium
|
Ako baš hoćeš kupiti, imaš Mireo Don't Panic na Marketu. iGo i Auru ćeš morati malo potražiti (baš i nije neki problem naći ih ![]() Jedino na što moraš paziti kod iGO-a je da nađeš verziju koja odgovara rezoluciji tvog mobitela. Aura i Mireo se automatski prilagođavaju rezoluciji.
#3960 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() nvm ja trenuntno koristim android 2.3.5 + sense 3.5 od RcMIX-a i pre zadovoljan sam al zelim probat ICS, al čekat cu neku finalnu verziju neda mi se sad mećat pa onda vraćat na ovaj rom...nego bili mi dao link od tog svog MIUI da vidim kakav je? |
|
![]() |
![]() |
|
|