Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno > Iskustva s IT trgovinama
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.01.2012., 11:51   #961
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
wolw ti je napisao, ja sam isto, no mene nisi qoutao. ako i petar iz gerova slozi komp, po slovu zakona mora imati nekakav dokument da je ovlasten za taj posao. ...

Moram priznati da ovakvu glupost nisam dugo čuo.....može neki link iz tog famoznog zakona na koji se pozivate? (qvoto bi Wolva ali da ne kažeš da tebe niko ne kvota)

Ili da idem logikom da su svi stručne osobe možda to nebi trebalo pisati? Hehe

Master_Hrc je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2012., 11:58   #962
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor SilentException Pregled postova
Ne slažem se sa tim da Gigabyte to treba napisati na 10 jezika. Nek piše u uputstvima. Kako sam naveo zakonik, uvoznik mora priložiti papire na domaćem jeziku pa ce tako i on to prevesti i tu priča završava.

Pa i piše u uputstvima, to kaj ih nitko ne čita je drugi par rukava.

Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Moram priznati da ovakvu glupost nisam dugo čuo.....može neki link iz tog famoznog zakona na koji se pozivate? (qvoto bi Wolva ali da ne kažeš da tebe niko ne kvota)

Ili da idem logikom da su svi stručne osobe možda to nebi trebalo pisati? Hehe

Piše li u zakonu striktno da ti garancija na vozilo vrijedi samo u slučaju redovitog održavanja u ovlaštenom servisu?
Ne, piše ti u dokumentaciji vozila.

Ista stvar je i sa hardverom.
Piše li u zakonu da moraš imat certifikat da bi baratao hardverom?
Ne, ali se navodi u pravilima za RMA da se na uređaj ne mora prizanti garancija ukoliko njime nije baratala stručna osoba. Jest gray area, ali ipak dovoljno jasna zar ne

btw mene ne bi ni mogao citirati jer ja u svojim postovima nisam napisao da to stoji u zakonu.

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 18.01.2012. u 12:06.
Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2012., 12:00   #963
Billkita
Premium
Moj komp

Billkita's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Bem ti pa di baš u temi o Linksu ova rasprava. Sad mi još neće primiti reklamaciju jer nemam certifikat. Za cover slažem se da mora biti tamo. Ipak on ima neku funkciju da zaštiti pinove pri transportu, rukovanju.

Za dečke i cure iz Linksa Rijeka samo riječi hvale. Susretljivi i srdačni. 2008 sam imao jedinu reklamaciju s njima ali je to rješeno na obostrano zadovoljstvo. Kad se Links otvorio ove kartice su se djelile kapom i šapom. Sad ju ne moš dobit da se na glavu postaviš.
Staro 18.01.2012., 12:10   #964
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
....
Piše li u zakonu striktno da ti garancija na vozilo vrijedi samo u slučaju redovitog održavanja u ovlaštenom servisu?
Ne, piše ti u dokumentaciji vozila.

Ista stvar je i sa hardverom.
Piše li u zakonu da moraš imat certifikat da bi baratao hardverom?
Ne, ali se navodi u pravilima za RMA da se na uređaj ne mora prizanti garancija ukoliko njime nije baratala stručna osoba. Jest gray area, ali ipak dovoljno jasna zar ne
Taman sam prije mjesec dana kupio si novi komp....Buduci da vec skoro 12 godina slažem kompove svejedno volim pročitati menjuele od komponenti i moram priznati da to nisam nigdje pročitao zato pitam ako može negdje crno na bijelo....

Mislim da su se ovdje pobrkale neke stvari a to je da i osoba sa certifikatom (ajmo reći stručna) može nekom komponentom rukovat na nestručan način (ispadne mu nešto slučajno, zakači na ploči neki jumper/kondić...itd...npr)...

Tako da to stoji da ako kvar nastane nestručnim rukovanjem da garancija ne prolazi.....ali kao što sam gore napisao da moraš imati certifikat da bi ugradio memoriju je čista pizdarija...

p.s sori onda sam pobrko pa nek se kvot odnosi na Burka
Staro 18.01.2012., 12:13   #965
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Ne, ali se navodi u pravilima za RMA da se na uređaj ne mora prizanti garancija ukoliko njime nije baratala stručna osoba.
A to nema veze sa zakonima iz RH. Garanciju daje uvoznik, a ne firma kojoj se šalje.

Pojam "stucna osoba" za ugradnju komponente je jedan veliki bulšit. To ne postoji kada su komponente (i ugradnja) u pitanju.

I ploču bi trebali primiti i bez covera, to nije reklamirani proizvod. Mogli bi tako tražiti i antistaticku vrecicu...pa tako sve u krug.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2012., 12:26   #966
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
A to nema veze sa zakonima iz RH. Garanciju daje uvoznik, a ne firma kojoj se šalje.

Pojam "stucna osoba" za ugradnju komponente je jedan veliki bulšit. To ne postoji kada su komponente (i ugradnja) u pitanju.

I ploču bi trebali primiti i bez covera, to nije reklamirani proizvod. Mogli bi tako tražiti i antistaticku vrecicu...pa tako sve u krug.
Upravo to.....zapravo sam se priključio raspravi da isto to velim.
Btw kad sam kupio ploču u linksu (prije nekih mjesec dana) koja nije radila nisam ni dobio taj cover....što bi značilo da je ploča već bila korištena tj vraćena sa garancije...Kad su mi je mijenjali su je uredno spakirali da se što manje vidi da je otvarana (original zapakirane kablove su ostavili u mojoj pokvarenoj) kako bi je ziher proslijedili dalje....

Tako da ako je prošla reklamacija meni treba proći i ekipi koja nema taj cover čisto da ekipa zna da se nedaju otkantat
Staro 18.01.2012., 12:29   #967
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Gilbert pojam pravila struke se pojavljuje na mnogim ''pravilima'' za reklamaciju. Rekao sam da je to gray area koje se može komnetirati na razne načine. I znam da je ovo u biti mlaćenje prazne slame i da nema nikakve veze sa zdravim razumom.

Kupiš recimo neki sikin proizvod za hidroizolaciju, moraš ga postaviti sukladno pravilima struke, kupiš MBO moraš njome postupati sukladno pravilima struke.

Citiraj:
Mislim da su se ovdje pobrkale neke stvari a to je da i osoba sa certifikatom (ajmo reći stručna) može nekom komponentom rukovat na nestručan način (ispadne mu nešto slučajno, zakači na ploči neki jumper/kondić...itd...npr)...
Da, to je jedna moguća solucija, drugo moguće shvaćanje toga jest ovo:
Kako nestručna osoba može na stručan način baratati nekim proizvodom?
Dakle ako ja ne poznajem pravila struke, kako mogu proizvod tretirati u skladu pravilima struke. Nikako, jer ih ne poznajem.

Zato recimo za banalan primjer postavljanja aftermarket hladnjaka na VGA ako želiš zadržati jamstvo moraš ga dati na montažu u servis poželjno tamo gdje si ga kupio.

Nije nikakva mudrost montaža hladnjaka ali evo moraš dat u servis.

Kažeš koja je mudrost ugraditi RAM. Pa tebi nije problem. Ali ima ljudi koji recimo u DDR2 utor idu gurat DDR3 keks.

No mi smo se posve udaljili od poante i začetka ove teme, a to je treba li na ploči biti zaštita za LGA. Da, treba, jer to traže uvoznici, a na kraju izričito piše i na samoj zaštiti kao i u uputama za korištenje matične ploče.

Citiraj:
Btw kad sam kupio ploču u linksu (prije nekih mjesec dana) koja nije radila nisam ni dobio taj cover....
Tu ploču nisi trebao preuzeti, tj trebao si tražiti drugu.

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Gigabyte GTX 560Ti
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Staro 18.01.2012., 12:30   #968
Don
je gladan!
Moj komp

Don's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Links zaobilazim u zadnje vrijeme jer im je gužva očajan problem, doslovno u Ri ljudi znaju čekat u redu ispred vrata
Staro 18.01.2012., 12:35   #969
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Moram priznati da ovakvu glupost nisam dugo čuo.....može neki link iz tog famoznog zakona na koji se pozivate?
ko' to "mi"? a inace evo uslikano prije cca dvije minute:

ima i cijela slika, bas eto od linksa uslikano od gskilla koji je kupljen u sisku, ali nabavljeno iz linksa (i da, bas trebam ovu naljepnicu ako zelim reklamirati ram, koja inace nije dosla iz tvornice):

sad, sto je to neovlastena osoba? da li tretiras sebe kao ovlastenu osobu, recimo, da te netko izvede na sud i pita te bas "Jeste li Vi ovlastena osoba?"?

da, sada mlatimo praznu slamu uzduz i poprijeko, ali mi je apsolutno nejasno ako proizvodac kaze "Prodao sam ti to ovako, ako budes reklamirao - vrati to tako kako je bilo", sta je tu nejasno? zasto tjerate po svome, pa nisu trazili jos 5 kila cvaraka da im saljete u aziju! taj cover je dosao (je trebao doci, tko ti je kriv sto preuzimas nesto sto nisi trebao i to je tvoje apsolutno pravo) na maticnoj preko procesora, pise (ah, opet taj cudan jezik engleski) kako on tu treba biti prilikom reklamacije, u cemu je fora??

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2012., 12:36   #970
SilentException
Premium
Moj komp

SilentException's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
No mi smo se posve udaljili od poante i začetka ove teme, a to je treba li na ploči biti zaštita za LGA. Da, treba, jer to traže uvoznici, a na kraju izričito piše i na samoj zaštiti kao i u uputama za korištenje matične ploče.
Tocno to. Ne znam zašto se je priča o "certifikatima" i "stručnim osobama" morala uvuči u ovo.

| Dell XPS m1530 Red | 15,4'' UltraSharp WSXGA+ (1680x1050) | Intel Core2Duo T7500 2.2GHz 4MB | 3GB RAM (1x2GB + 1x1GB) | nVidia GeForce 8600M GT 256MB DDR3 | Seagate 200GB 7200RPM | Slot Loading Dual-Layer DVD+/-RW | 6-cell (2.5 sati) & 9-cell (4.5 sati) batteries | Media Remote Control IR | Intel 4965AGN Wireless (2.4GHz & 5GHz Radio), Bluetooth, Fingerprint Reader, 8in1 Card Reader, 2 MegaPixel WebCam, LAN, HDMI 1080p connector, 3xUSB, Firewire, S-Video, VGA, ExpressCard slot | Windows Vista Home Premium | Logitech VX Nano Cordless Mouse | Logitech Alto Cordless Notebook Stand & Keyboard | Logitech AudioHub Notebook Speakers |

| TBA |

| Silverstone GD01B-MXR | Corsair HX620 620W Modular PSU | ASUS P5W DH Deluxe | Intel Core2Duo E6600 2.4GHz (3.0GHz) | nVidia GeForce 8800GTX 768MB DDR3 | AverMedia AverTV Hybrid Duo PCI-E | Creative Labs X-Fi Elite Pro | 200GB Seagate Barracuda 7200.8 7200RPM | BenQ DW1650 | Scythe Ninja Mini & Sharkoon Silent Eagle 92mm | 2x Sharkoon Silent Eagle 80mm | Case separated in two termal zones (CPU, HDD, DVDRW, TV Card & PSU, GPU, Sound Card) | AZiO BTD603-132 USB 2.0 Bluetooth Adapter | Logitech MX Revolution Cordless Laser Mouse | Logitech diNovo Edge Keyboard |

| D-Link DNS-323 A1 v1.05 fun_plug-ed + many mods | 2 x 320GB Seagate Barracuda 7200.10 7200RPM RAID0 | Cat6 Gigabit Network | 9k Jumbo Frames | Average (WRITE): 19,32 MB/sec | Average (READ): 28,60 MB/sec |

| D-Link DNS-323 B1 v1.05 fun_plug-ed + many mods | 2 x 1TB Samsung HD103UJ F1 7200RPM | Cat6 Gigabit Network | 9k Jumbo Frames | Average (WRITE): XX,XX MB/sec | Average (READ): XX,XX MB/sec |

| TBA (work in progress ) |

SilentException je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2012., 12:38   #971
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

@Burko

To nije zakon - to je jamstveni list, jedno je ugradnja, drugo modifikacija. Jasno je da ugraditi komponentu može bilo tko, ako se ugradi strucno. Modifikacija - to radi ovlaštena osoba...iako je i to nategnuto.

Meni osobno je sve jasno, vi mislite i radite kaj želite.
Staro 18.01.2012., 12:39   #972
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

@Wolv
Hmm....pa ako je to kako ti veliš grey area i podložno je raznoraznim interpretacijama onda teško da ćemo se oko toga složit

No ajmo se držati činjenica:

1.Da si složiš komp netrebaš imati nikakve certifikate....isto tako je pizdarija da trebaš imati certifikat da hočeš zamijeniti ram....Naravno da ako imaš npr laptop koji je pod garancijom da ga trebaš poslati u ovlašteni servis jer ti nepriznaju inače garanciju...
Isto tako čisto sumjnjam da svi serviseri po servisim (ovlašteni ili ne) imaju certifikat a uredno slažu komponente

2. Da ti ostvare garanciju nemoraš imati cover (to je samo jeftina propaganda da ti ne priznaju garanciju) ili sam samo ja imao sreće?

@Burko

ja i dalje ne vidim di piše da moraš imati certifikat da bi ugradio komponentu uostalom opet kaj bi ja trebao svaku komponentu otvarat da vidim da li je naljepnica/cover na mjestu...ajme meni opet glupost..

No ovo je malo otišlo u offtopic......evo iznijelo smo kaj smo imali i to je to )))
Staro 18.01.2012., 12:40   #973
RiSbO
Premium
Moj komp

RiSbO's Avatar

Dobro iskustvo sa servisom u Linksu... 30.12.2011 donio wd passwport 500 gb na reklamaciju. nije radio... s obzirom da mi nisu mogli zamijeniti ponudili su povrat novca na što sam i pristao.
RiSbO je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2012., 12:46   #974
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Citiraj:
1.Da si složiš komp netrebaš imati nikakve certifikate....isto tako je pizdarija da trebaš imati certifikat da hočeš zamijeniti ram....Naravno da ako imaš npr laptop koji je pod garancijom da ga trebaš poslati u ovlašteni servis jer ti nepriznaju inače garanciju...
Isto tako čisto sumjnjam da svi serviseri po servisim (ovlašteni ili ne) imaju certifikat a uredno slažu komponente
Ne ne trebaš jer nije zakonski regulirano nego samo putem pravila/uvijeta o ostvarenju garancije. Da žele mogli bi te gnajvit no to nema smisla pa se time ni ne bave.

Citiraj:
2. Da ti ostvare garanciju nemoraš imati cover (to je samo jeftina propaganda da ti ne priznaju garanciju) ili sam samo ja imao sreće?
Moraš, to zahtjeva uvoznik koji diktira pravila. Ti si imao sreće a i pobrao si ploču za koju su oni već očito znali kakvu je tebi daju.
Opet na volju lika koji će zaprimit robu je hoće li te maltretirat ili ne, no poanta je da moraš imat tu zaštitu jer ona ima svrhu - zaštita od fizičkog oštećenja uslijedkojeg gubiš svaku mogućnost za reklamacijom.

Citiraj:
ja i dalje ne vidim di piše da moraš imati certifikat da bi ugradio komponentu
Stoji pojam stručno rukovanje i primjerena radna okolina. Da to ode na sud ti bi morao dokazati svoju stručnost i uvijete u kojima radiš. Gledaj to i sa te strane

Citiraj:
kaj bi ja trebao svaku komponentu otvarat da vidim da li je naljepnica/cover na mjestu...
Ne, ali za tvoje dobro bi bilo poželjno. Tek toliko da se ogradiš od budućih možebitnih pokušaja nepriznavanja garancije. Naravno samo ako se pri preuzimanju može zaključiti da je taj proizvod bio otvaran.

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Gigabyte GTX 560Ti
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 18.01.2012. u 12:52.
Staro 18.01.2012., 13:16   #975
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor RiSbO Pregled postova
Dobro iskustvo sa servisom u Linksu... 30.12.2011 donio wd passwport 500 gb na reklamaciju. nije radio... s obzirom da mi nisu mogli zamijeniti ponudili su povrat novca na što sam i pristao.
Da li možeš sada za te pare koje si dobio nazad kupiti sličan disk?
Staro 18.01.2012., 13:20   #976
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Citiraj:
Stoji pojam stručno rukovanje i primjerena radna okolina. Da to ode na sud ti bi morao dokazati svoju stručnost i uvijete u kojima radiš. Gledaj to i sa te strane
Stoji u jamstvenom listu, koji nije zakon, zar ne? Kako onda pretpostavljaš da taj netko morati išta dokazivati na sudu?

Da imaju zakonske osnove, naplacivali bi oni nama i ugradnje, i ne bi priznavali garancije, ali nemaju osnove pa to ne rade.
Staro 18.01.2012., 13:33   #977
Nybelung
Guest

Citiraj:
Autor Milentije Pregled postova
U prijevodu: Ako nije dobio bar 600kn nije dobro prošao.
  Reply With Quote
Staro 18.01.2012., 13:35   #978
gunther
Premium

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
wolw ti je napisao, ja sam isto, no mene nisi qoutao. ako i petar iz gerova slozi komp, po slovu zakona mora imati nekakav dokument da je ovlasten za taj posao. mislim, kad se pozivas na zakonik, onda cemo do kraja ici tom igrom, zar ne?
Naravno, ali trgovine su prve u lancu koje krse zakon
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
gunther je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2012., 13:47   #979
RiSbO
Premium
Moj komp

RiSbO's Avatar

Citiraj:
Autor Milentije Pregled postova
Nažalost ne..kada sam ga kupio bio je 480 kn.. sad je 800.
Ali mi praktički više i nije potreban.
Staro 18.01.2012., 13:49   #980
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Stoji u jamstvenom listu, koji nije zakon, zar ne? Kako onda pretpostavljaš da taj netko morati išta dokazivati na sudu?

Da imaju zakonske osnove, naplacivali bi oni nama i ugradnje, i ne bi priznavali garancije, ali nemaju osnove pa to ne rade.

Nemaju ekonomske računice za to pa nas ne klistiraju tim glupstima.

Mislim da nema smisla ovo ali ajmo nastaviti hipotetski.

Trebao bi proučiti uvjete poslovanja firme, pa provjeriti postoji li klauzula gdje stoji da ti kao kupac nakon obavljene kupovine prihvaćaš sve njihove odredbe i uvjete. Time si u principu pristao pridržavati se i uvjeta o reklamaciji koji stoje u jamstvenom listu koji time dobiva na vrijednosti u pravnom smislu. Nisam pravnik no to mi se čini logično. Ako netko misli drugačije neka slobodno kaže, zato smo ovdje zar ne

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Gigabyte GTX 560Ti
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Staro 18.01.2012., 13:56   #981
Nybelung
Guest

Citiraj:
Pa kako si onda imao dobro iskustvo?

Kad proizvod poskupi dat će ti lovu, a ako slučajno pojeftini prije ćeš crknut nego iz njih lipu izvući.
  Reply With Quote
Staro 18.01.2012., 14:01   #982
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova

Kad proizvod poskupi dat će ti lovu, a ako slučajno pojeftini prije ćeš crknut nego iz njih lipu izvući.
Da to ni meni nije jasno ali ako je on zadovoljan to je najbitnije

Btw još uvijek ne vidim di piše da moraš imat certifikat da ugradiš ram....))))
Staro 18.01.2012., 14:05   #983
RiSbO
Premium
Moj komp

RiSbO's Avatar

Citiraj:

Pozitivno je to da su mi vratili lovu... da mi je stvarno bio potreban disk dodao bi love i kupio drugi...
Staro 18.01.2012., 14:08   #984
Nybelung
Guest

Citiraj:
Pozitivno je to da su mi vratili lovu... da mi je stvarno bio potreban disk dodao bi love i kupio drugi...
Onda i Links voli tebe. Ti si mušterija iz snova.

Reply With Quote
Staro 18.01.2012., 14:22   #985
RiSbO
Premium
Moj komp

RiSbO's Avatar

Citiraj:
Onda i Links voli tebe. Ti si mušterija iz snova.

Nije bed kad imam para...
Staro 18.01.2012., 14:26   #986
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:

Staro 18.01.2012., 14:27   #987
domis
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Agreed

domis je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2012., 14:39   #988
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Citiraj:
Pozitivno je i to da te nisu prebili i oduzeli ti osobne dokumente i npr.auto ako si s njim dosao u links .......(ovo nije spam....samo sam sarkastican i pokusavam napravit poantu neku jel ))

Staro 18.01.2012., 14:47   #989
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
Da se nadovežem na ovo: da li se nekome dogodilo da ako nije bilo njegovog proizvoda (zanemarite sad diskove i cijene istih) da je dobio puni iznos love?

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2012., 14:52   #990
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Pare u smislu da su ti isplatili novac na račun ili da si uzeo u toj trgovini nekaj drugo do te cifre koliko si platio taj komad hardvera?

Ovo prvo osobno nisam doživio jer nisam nikad niti tražio uvijek bi to prebio nekom drugom komponentom, ovo drugo svaki puta u recimo HG-u.
U Linksu sam imao možda dve reklamacije, jednom RAM odma idući dan jer je bio out of the box neispravan, i jednom Samsungov HDD za kojeg sam dobio drugi disk jer nisam više htio takav Samsung.

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Gigabyte GTX 560Ti
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 18.01.2012. u 15:18.
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na