|
![]() |
#1141 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
Moras poslat Imei broj, imas ga ispod bat ili utipkaj *#06# a za preporuku je covjek sa ovog foruma po imenu "dekoder" a i nas je pa mozes normalno razgovarat. Kod mog slucaja koji nije radio otprve se stvarno potrudio te mu ovako jos jedanput zahvaljujem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1142 |
Banned
|
asd
E ljudi, na koji nacin vi prebacujete podatke sa PC-a na Android mobitel? Jel postoji nesto slicno kao Nokia PC Suite / Ovi Suite? Nasao sam par programa, al niti jedan nije bas najbolji. Vecina ih treba imat debugging mod upaljen i skidaju Android SDK itd... I sto je najgore niti jedan ne radi preko Bluetooth-a :S :S :S Znaci koji je nacin najbolji da prebacujem sa kompa neke pdf-ove muziku itd na mobitel, ali koristeci bluetooth?? Neda mi se svaki put kopcat mob u komp kablom da bi prebacio neku knjigu od 500kb. ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1143 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Samba - podržava FTP (napraviš network place u windows exploreru), preko wifija, treba root i nije free, meni osobno najbolji (pali se kad i wireless i to je to, ne trebaš ništa više raditi; jednom kad ga se konfigurira ne treba se ništa dirati, ako si laik, malo će ti biti teže jer se ljudi zbune kad ih pita username [SDCARD po defoltu] i pass [sam ga odabereš u settingsima] kad idu raditi network place u exploreru) AirDroid - treba samo browser neki, preko bluetootha (wifi radi, BT nisam probao na ovom mobu, na starom je radilo) MyPhoneExplorer - preko wifi-a i bluetootha, ne treba niš posebno, samo taj program i na kompu (uz onaj na mobu) ES File explorer - preko moba pristupiš kompu, odnosno share-anim folderima na kompu.
![]() |
#1144 |
Banned
|
hvala
odlicno hvala, ovaj airdroid mi je najbolji. E jos jedno pitanje. Jel ima tko iskustva sa app2ext applikacijama. I jel itko od vas particionirao memorijsku karticu prije instalacije nekog roma? Sad sam se igrao nesto, napravio sam rom koji koristi ext particiju za app. Tako da je internal memory uvijek prazan. Onda sam prebacio i dalvik cache na taj ext al onda se osjeti da je mob malo sporiji. Tako da mi se cini idealno ostavit dalvik cache na brzoj internalnoj memoriji a ostale app da se automatski trpaju na mikro karticu na odnosno ext particiju namjenjenu za to. Napravio sam 512mb ext, 256mb linux-swap i ostalo je fat32 za podatke. Nego sta je pitanje, jeli prije nego ste instalirali rom od benru89, jel preporucuje on to? Iskreno vise sam zbunjen jer tako i tako ima opcija da se app prebaci sa internal memory na karticu, iako ne za svaku app ali za vecinu njih. A ovo sto sam ja napravio to baca sve app odma na ext, i trebalo bi bit bolje jer ext particija ima bolji I/O. No, jel se zabavljao tko sa ovim? Jel ima smisla to koristit? I jel ostanete ikad bez internal memory na telefonu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1145 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ovisi koliko toga ćeš instalirat. Al kako vidim na gsmareni da ima 160MB vrlo vjerojatno da ti neće biti dosta. Aplikacije koje najčešće koristiš stavi na internu, ostalo na ext. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1146 |
Banned
|
dekoder
Koliko para trazi ovaj nas dekoder za otkljucavanje? I koliko brzo dobijes kod? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1147 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
podatak na TELE2 stranicama možda će nekog interesirat Tele2 korisnici bonova: Tele2 će omogućiti otključavanje uređaja na korisnikov zahtjev nakon proteklog razdoblja od 12 mjeseci korištenja usluge, uz predočenje računa o kupnji mobilnog uređaja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1148 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Kad sam bio mlad mislio sam da je novac najvažnija stvar u životu; sad kad sam ostario znam da jest! - Oscar Wilde Zadnje izmijenjeno od: -_Bad$ector_-. 15.01.2012. u 23:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1151 |
Registered User
|
Meni na originalnom nebrendiranom romu 1300, mobitel nije ni rootan , sve tvornicko samo stavio original rom i skino naravno root s njime( ovo je sa sd karticom koja ja 4gb class 4) a ovako bez testa sd kartice i database io je rezultat 1078( mob nije rootan) Zadnje izmijenjeno od: goranszd1. 16.01.2012. u 19:29. Razlog: nadodavanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#1153 |
Registered User
|
ma isprobavao sam i ja sve romove itd al kad su mi na garanciji dali novi sad sam stavio samo originalni frimwear 2.3.3 bez roota, i super zadovoljan svime, pa mi se neda više prčkat ( cudo sto su priznali granciju valjda nisu skuzili jer sam sve vratio na tvornicki) razog mrtvi piksel |
![]() |
![]() |
![]() |
#1155 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Zaš se toliko zamarate oko tih testova? Ti benchmarki tako i onako nisu pouzdani, pogotovo Quadrant |
![]() |
![]() |
![]() |
#1156 |
Registered User
|
![]() ovako... kupio sam rabljeni navedeni mobitel.. od jednog lika za 400kn.. novi, neosteceni.. i sad me nesto zanima.. neznam kako da si promijenim zvuk poruke... kad idem da mijenjam samo su mi od telefona(defaultni zvukovi) ponudjeni... kako da dodam svoj sound?? isto tako i kod alarma.. ja vidim da je lik dodao u zvukove alarma pjesmu halida beslica.. al nemam pojma kako... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1158 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: tuba. 17.01.2012. u 02:05. Razlog: nadopuna |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Meni taj kineski rom nije nikako sjeo, sve mi nekako trzalo u odnosu na benrua sa supersonic patchom. Nego, nasao sam huawei launcher za skinuti, meni nekako najbolje odgovara pa tko zeli instalirati: forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1283425
![]() |
#1160 |
Registered User
|
Pozdrav ekipa!!! Tream pomoć...stavih uzorak (šaru) za otključavanje zaslona na svoj Huawei u8650 međutim zaboravih je!!! Šta mi je činiti???? HELP!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1161 |
Moderator
|
Evo još jednog ROM-a, ovaj put od Talijana. Temelji se na CM7.2, ima ICS temu. Koliko sam skužio, i dalje stoji problem sa zvukom: http://www.mediafire.com/?lzzgyr1evxnf6rn Ima fora tranzicijske efekte između prozora i svega. Na HTCManiji su izašla još dva ROM-a, Spanish Super Power temeljen na klasičnom 2.3.5 ROM-u. Ništa revolucionarnog. I superSonicGenoV3 koji se temelji na Kineskom ROM-u 2.3.5 (onom koji dopušta OC-anje). Izašao je i jedan 2.3.4 Talijanski ROM - Lucky Ultra Sonic v0.5. Isto ništa revolucionarno. BTW, svi oni imaju power opcije u notification bar-u, a ja kad ih stavim - nemam. Također, kad se napravi data wipe na našem Tele2 ROM-u kojega je stavio a.war, isto se izgubi to. Lagano ne kužim s čime je to povezano.
![]() |
#1162 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Nemam trenutno vremena da ga isprobam možda preko vikenda |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1163 | |
Moderator
|
Citiraj:
Prije sam imao Kineza. CM radi definitivno brže u puno stvari. Samo meni Benruov nije htio MMS poslat nit primiti... Zvuk na slušalici tokom razgovora je i dalje tiši nego kod original ROM-ova.
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 17.01.2012. u 17:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1164 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1165 | |
Moderator
|
Citiraj:
http://www.myppc.it/web/community/vi...p?f=189&t=6832
![]() |
![]() |
#1166 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1167 |
Moderator
|
Dečko ima na ROM-u iste probleme kao i Benru na svojem prvom CM7.2. Tako da se ne bi čudio da su slični što se toga tiče. Ima jači kernel u pogledu OC-a jer su koraci manji ako se ne varam. ROM radi fino, baš su super animacije između prozora napravljene. Zvuk kao da je malo bolji (glasniji), ali opet - na Huawei originalu sam morao smanjivati zvuk kad pričam s nekime, sad mi fali da ga za crticu dvije pojačam.
![]() |
#1168 |
Banned
|
sad
Evo sad gledam, povucen u8650, vise ga ne prodaju ![]() A ja svog taman dao curi i reko sljedeci tjedan idem po novog :S Jel ima itko kakv inside info? Hoce ih biti jos i jeli ovo samo privremeno da ih nemaju? Jeli slicno tako nesto bilo prije par mjeseci? Da su nestali pa su ih opet vratili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1169 |
Registered User
|
pozdrav svima uzeo ja sonica prosli tjedan - prvi smartphone ikada i sad se malo igram i istrazujem i kako mi se nece jos rootat i stavljat custom romove (onak, tek se navikavam na android, pa bolje da ne zeznem nes), zanima me dal je moguce nekak na ovom tele2 romu koji je gore osposobit flash player da radi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1170 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ak te bas zanima mogu ti dat broj od huawei croatia..u zg..oni sve znaju za razliku od tele2 Bila je ista situacija prije pa ga nije bilo oko mjesec dana zbog isteka zaliha pa vjerujem da je to posrijedi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|