|
![]() |
#4111 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Pretpostavljam da je bar na tržnici ostavljen edit na duže (neograničeno) vrijeme. Samo ću spomenuti da nekako vidim previše mobitela na tržnici, već mi se kosa diže na glavi ko i vama na njen spomen ![]()
![]() |
#4113 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Da li je bilo nekih incidenata pa se poseže za ovom solucijom ili? Koliko je ovo dobro, il nije neznam. Sad će svi tutorijali i kojekakve topliste biti zaključane :/
![]() |
#4114 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#4116 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
meni se na jednom free forumu u phpbb2 ta opcija skriva u pregledu kategorija i podforuma, odnosno naprednim postavkama dozvola određenog podforuma. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4117 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
![]() |
#4118 | ||
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4119 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Jel se može ova opcija promjenit i stavit na više dana. Situacija maloprije, prodao sam stvari iz oglasa i sad nemogu editirat već moram bumpat sa prodano. Iako sam pobornik ove opcije da se nemogu editirat oglasi jer masa ljudi kad proda editira cijene, odnosno zamjeni ih s prodano što se nebi smjelo ak se dobro sjećam pravila. Il neznam, ostavit ovako al dopustit ljudima da si sami zaključaju oglas na tržnjaku. Il da prijavljujemo oglase pa da mod locka? Jedan dan je premalo svakako. Ja sam za desetak dana da bude limit. Jer ako netko hoće exploitat edit mogućnost pa si brisat stare postove, 10 dana stare ak i izbriše nikome ništa a ostalima će biti postanje mnogo ugodnije nego ovaj limit od jednog dana koji je premalo.
![]() |
#4120 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#4122 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4124 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Nisam siguran jel samo kod mene stvar, pa da prijavim ovdje. Kad pregledavam forum na gejfonu, više nemam mogućnost slanja brzog odgovora. Imao sam je do prije par dana, a na gejfonu nisam ništa radio. Jel nešto promijenjeno na forumu možda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4126 |
Premium
|
Da. Isprobao sam i sa downloadpro (koristim ga za skidanje kad glupi safari neke stvari ne da) i u njemu isto nemam brzi odgovor. Moram napomenuti da se to pojavilo tek prije nekoliko dana/tjedan dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4129 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4130 |
Premium
|
Joooooooj budalee. Ha ha, pišam od smijeha. Thx. Nije to baš tak vidljivo na malom ekranu. Eto kad daš ženi da koristi mob i još si ćorav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4133 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Sta bi mi bez takvih. tor, nemoj brisat ovo ni pod razno. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4135 |
Premium
|
A ništa. Da postavim onda pravo pitanje, pa da bude k/d 0,5. Vjerojatno je vezano uz os, al možda se može popraviti. Tražilicu uopće ne mogu koristiti na gejfonu. Kad pokušam upisati bilo šta, prozor nestane. Isto tako, kad pokušam vidjeti "moj komp" od nekog forumaša, opis se ili ne pojavi uopće, ili se pojavi na vrhu stranice. Jako iritantno kad je stranica poduža. Za ovaj brzi odgovor je kriv zoom. Kad zumiram postove, ne vidi se što piše sa lijeve strane, niti se vidi tipka za otkrivanje/sakrivanje brzog odgovora. Slika, koju sam stavio je napravljena specijalno za postavljeno pitanje. Trebao sam uslikati onako kako inače izgleda kad čitam temu. Uglavnom, ne smeta mi što sam nešto previdio, ali zbog jedne/dvije greške me smještati u koš sa "biserima", nije u redu. Od mojih 900 postova, ima samo par gluposti i to zbog previda i/ili nepotrebne borbe sa rogatima (zbog jednog sam i dobio karton ![]() Naravno, nisam jedan od onih što nikad ne griješe, pa priznam kad zeznem, al propusti se mogu dogoditi svakom. Ako ništa drugo, barem su se neki nasmijali na neke moje postove. I za kraj, nema glupih pitanja, nego samo glupih odgovora. Uživajte svi, a ubuduće ću pitat nekog tko me neće odmah razapeti i praviti budalu od mene. Još mi samo fali da se pojavi standardni agresivac, da se ispuše malo opet ![]() Nadam se da nije problem ako sam iskoristio više od jednog smiley-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4136 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
đizus, ono - šala, kud odmah sjekirom? biseri.rar ne postoje, to je ono, interna šala ![]() uglavnom, ni mjesto ni vrijeme za takve teme. Forum uopće nije prilagođen za mobilne uređaje, pa tako ni ne trebaju čuditi pojedine stvari i problemi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4137 |
Premium
|
Isprika od mene svima na mojoj reakciji. Ubio mi mrežu jedan korisnik, pa nisam skužio šalu. Da postoje biseri, ovaj bi bio kralj. Tip je spojio dvije mrežne utičnice kablom. Trebalo je vremena da nađem koji switch ubija mrežu i onda koji port, a na kraju sam pogledao u tablici gdje je utičnica i imao sam šta vidjeti. Jednostavno nevjerojatno. Ovo sve, što sam naveo kao probleme, je informativno. Samo da znate da postoje i da ih imate na umu, ako budete prilagođavali forum gejfonima. Sad, kad smirene glave razmislim, stvarno sam danas spadao u bisere ![]() Još jednom, sorry dečki na reakciji. Tip me stvarno izbacio iz takta jer mi je pao net u cijeloj firmi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4138 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4140 |