|
![]() |
#1 |
big marine
Datum registracije: May 2006
|
Aplikacija za edit/crop pdf-ova
Pozdrav svima! Imam brdo pdf-ova koje bi htio printati, ali tekst je nesretno formatiran, sa prevelikim bočnim marginama tako da kada se isprinta ima previše praznog prostora a sam tekst je presitan za čitanje. To izgleda ovako http://i39.tinypic.com/9fy9ao.jpg Postoji li neka aplikacija/način kod koje bi mogao izrezati sve suvišne stvari na stranici, header,footer i bočne margine tako da mi samo tekst ostane? Printao bi po 2 stranice na jedan a4. Po mogućnosti da odredim layout i on svaku stranicu u pdf-u izreže na taj način, jer je stranica preko 1000. Može i jednu po jednu da izrezujem ako treba i nema drugog načina. Ima tko kakvu ideju? Hvala na pomoći!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
http://www.nitropdf.com/ 14-day trial koji će ti vjerojatno biti dostatan za obaviti što moraš Ima i batch cropanje, nije baš sofisticirano ali radi, ako je knjiga manje više jednako formatirana možeš odabrati da crop-a parne / neparne stranice ili sve odjednom ako su stranice apsolutno simetrične. Ako se odlučiš za program - cropanje radi na način da označiš dio koji ostaje ispravan i onda dupli klik (da ti ubrzam krivulju učenja, meni je trebalo 10 min da to skužim ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
big marine
Datum registracije: May 2006
|
Hvala ti,već sam to uspio rješiti s Acrobatom. Također se da podesisti crop posebno za parne i neparne stranice i odlično je ispalo.
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Trebam neki plakat za Valentinovo prepraviti datum, da li je to moguće? Tekstni okvir ne dolazi u obzir jer su u pozadini nekakva srca |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Ovisi o izvornom fajlu, ak je u pdf-u pisano tekstom onda da, ako je sve "dio slike" onda ne tako jednostavno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|