|
![]() |
#2251 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2253 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2254 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Obrazloži, kakvi problemi ? Ako vidi Mux A sada, vidit će i kasnije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2255 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Brdo digitalnih programa sam nasao (hrtv, rtl 1 i 2, novatv, dm sat, rtcg, russia total tv, ma brdo programa ![]() Na tv sam otisao pretrazi digitalne programe i nasao mi je nekih 180 (valjd sve pakete) i kako koji program okrenem neki imam a neki pise kodiran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2256 |
Moderator
|
To je normalno, tv ti ima DVB - C tuner i sve lovi, međutim od tih digitalnih samo Mux - A (HRT1, HRT2, RTL, Nova) možeš gledati bez dekodiranja (kartica). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2258 |
Moderator
|
Netrebaš prepisivati, sve je jasno, ta telka podržava i DVB-C. Nagalasak na DVB-C, onda vidiš isto šta i njihov prijemnik, gledat možeš samo ono šta je otključano, ako je DVB-T onda vidiš samo MUX - A. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2259 |
Premium
|
Pokraj 45 analognih mogu gledat i 43 digitalna programa, evo popis: al jazeera english bbc world news boomerang televizion cctv news cinestar action and thriler cmc cnbc da vinci learning deutche welle dm sat doma tv dutv fight channel fox news france 24 ginx golica tv happy tv hrt plus hrt 1 i 2 infokanal kcn music 2 mezzo moja uprava mozaik n24 narodna tv nova tv rtcg rtl 1 i 2 russian today tv sbtv sportska tv top shop tv tv espana tv1 tvsh vecernji.hr vh1 z1 drava tv-7 hbo od Eto dao sam si truda pa nek netko proba pretrazit mozda dobije jos bonus 40tak programa ![]() Zadnje izmijenjeno od: vedran031. 06.01.2012. u 14:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2264 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Evo sad sam kao potpisao za Turbo 20 u 2D paketu i nikako mi nije jasno zašto uvjetuju da to ne smijem mijenjati 12 mjeseci, tako stoji u ugovoru. Nigdje nije bilo riječi o tome, niti na internetu, niti kod poziva SZK. Smijem odustati od ugovora u roku od dva tjedna. I još jedna stvar... Piše u tome što je potpisano da je najam bežičnog routera aktivan, a kako je to moguće kad sam ga platio jednokratno kroz prvi račun? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2265 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2266 | |
Premium
|
Citiraj:
EDIT: Napomena: Minimalno trajanje ugovora je 12 mjeseci na sve opcije 2D/3D paketa. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2267 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
ma tak je i meni u jutarnjim satima ; ![]() probaj testirat navece... EDIT ; ko sta san i vec prije pisa ; kako pada večer tako pada i aplod - u "udarnom" terminu često bude 0,3/0,4 mbit . Sad oko 5 popodne ; ![]() EDIT 2 ; sad oko 6 popodne : ![]() EDIT 3 ; evo oko 7 ; ![]() EDIT 4 : zovem sad sluzbu i naravno čekam na slobodnog operatera....ok , budem čeka . nakon dvije minute kaze zenski glas ; "treći ste u redu čekanja" ! Prođu još dvije minute i ovaj put glas kaže ; "drugi ste u redu čekanja" ! OK , budem čeka i dalje...prođu još dvije minute a glas će "TREĆI ste u redu čekanja" WTF !!?? ![]() EDIT 5 ; evo jos malo kasnije ( točnije 19:41 ); ![]() Zadnje izmijenjeno od: alen.s. 12.01.2012. u 19:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2268 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Možda je samo kratkotrajna pojava (nadam se kako sam u krivu) ali nakon dugo vremena mi je net nakon nedavnog puknuća veze proradio punom parom. ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2269 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Mislim da moderatori neće biti presretni ako zaspamamo temu s slikama naših brzina, ali te informacije zaista mogu pomoći. Npr. Split, Sućidar ![]() ![]() Trebao bi imati 12mbit / 1.25 mbit. Izabrao sam Frankfurt zato što game serveri niti serveri hostera nisu u Zagrebu. Ako jedan b.net korisnik ima prema Frankfurtu 11.80 mbit, a drugi 6 mbit, jasno da problem nije izvan Hrvatske, kao što to b.netovci nekad žele prikazati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2271 | |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
Ovo je tv koji imam: http://hdtelevizija.com/2010/11/18/r...d350-32in82cm/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2273 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2274 |
Premium
|
Qveščn, dali vam se od povečanje brzine izgubi veza povremeno? Meni evo već 2 tjedna uredno SVAKI dan barem jednom dođe do prekida, ali sve riješim sa troubleshoot problems na network centru! Dakle pretpostavljam da je moj modem u banani, a nema ni godinu dana! Moj modem je Thompson TCM 420 http://www.galerieallegro.pl/zdjecia...1110/big/1.JPG
![]() |
#2275 | |
Premium
|
Citiraj:
Inače.. Konačno. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2277 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
kod mene nista novo , jos jedan u nizu poslanih mejlova na poznatu adresu support@xnet.hr . od "jutarnjeg" aploda od 1,22mbit sad imam 0,46 - sad vec standardna brzina u posljpodnevnim/večernjim satima . EDIT ; sad oko 22:40 - 0,32mbit ! Pa dobro kako to da ti provajderi nemoraju garantirat neku minimalnu brzinu koju bi morali isporučit !?? Zadnje izmijenjeno od: alen.s. 18.01.2012. u 22:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2278 |
Premium
|
Efo, zvao sam ih danas prijepodne jer mi je net izgledao ovako! ![]() Upozorenje, ja imam standardni paket 2D, dakle 12/1.25 Dolazi majstor sutra pa ću vas izvjestiti šta je riješeno! Edit: evo novog mjerenja! ![]() Samo da napomenem, zna skočiti skroz do 39Mb/s ali to je toliko nestbilno da je to smijurija, dakle skakuće mi od 1 do 39Mb/s i onda zabilježi neki kakti prosjek! Efo ga, došao striček iz Bnet-a i malo poprčako po kutiji u hodniku, malo nazvao centralu, malo prčako po kompu i evo rezultata: ![]() ![]() Ping prema youtube-u je Min:=28, Max:=30, Avg:=29ms Dakle, ja sam iznimno zadovoljan i uslugom i brzinom kojom su došli to srediti, unutar 24h su došli! LP.
![]() RedGreenBlue Zadnje izmijenjeno od: 2 die 4. 20.01.2012. u 12:32. Razlog: Dodavanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#2279 |
Premium
|
Za one koji se zale na brzinu Jutuba, kad im se sporo ucitava video neka samo refreshaju stranicu, pocet ce se ucitavat max brzinom. Zna mi se desit da se vuce na 200KB/s, refresham i ode u 2.2MB/s. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|