|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Zamrzavanje PC-a
Poštovanje. Razjasnjujem odmah problem. Računalo mi svakih 10, 15, 20 min zamrzne na koje 2-3 min. a stvar stoji ovako. Kupljeno je pred kojih 2 mjeseca, u večoj vrijednosti. Specifikacije: System Manufacturer: MSI System Model: MS-7680 BIOS: BIOS Date: 03/23/11 16:24:08 Ver: 04.06.04 Processor: Intel(R) Core(TM) i5-2500 CPU @ 3.30GHz (4 CPUs), ~3.3GHz Memory: 4096MB RAM Available OS Memory: 4078MB RAM Page File: 1811MB used, 6342MB available Card name: NVIDIA GeForce GTX 570 Instalirao sam windows 7 ultimate (x86), update-ano do zadnje verzije, pročiščeno Eset nod-om, te opremljeno svim driverima bitnim za software. Vjerujem da software-ski mora biti u redu. Citao sam da je moguca stvar BIOS-a u kojem se uopce ne razumijem. Bilo koja pitanja odgovaram, sve što nisam dodao, dodajem ako ce se zahtjevat. Zahvaljujem na svemu unaprijed. + pogotovo zamrzne kod gledanja filmova, ili igranja igrica. Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 13.01.2012. u 22:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
odvrti malo occt i za grafu 3D Mark pa nabaci temperaturice, ili upali neku igricu i u pozadini ostavi upaljen GPU-Z (i popuni moj komp rubriku da vidimo koje napajanje imaš) Zadnje izmijenjeno od: lolofuxy. 13.01.2012. u 15:13. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
samo jedna stvar u međuvremenu. nikad nisam imo posla s ovim occt-om nit sa GPU-Z-om. occt sam sad samo instalirao i stavio ON nek radi na jedan sat. a 3d Mark mi dosad nije uopce jasan. malo pojašnjenja ak imaš vremena? ukratko i jasno. evo GPU: http://gpuz.techpowerup.com/12/01/13/d76.png |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
to je benchmark program koji ti fino optereti grafu i dobar program isto tako da ti istestira grafičku (dal baca artefakte i kakve su temperature), a poslje dobiš score s kojim se možeš hvalisat tu po forumu ![]() edit: to su ti temperature u loadu, ajde sad full load i po 2. put ispuni moj komp (Brzi izbornik -uredi opcije - scrolaj prema dolje i uočit ćeš prazninu za svaku komponentu) Zadnje izmijenjeno od: lolofuxy. 13.01.2012. u 15:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
![]() uglavnom. occt nisam niš škrtao, jednostavno sam za cpu stavio on i ostavljam ga na 1 sat. GPU-Z imam još upaljeni, a 3D Mark jos vucem dole, pa cu ga poslije pokrenut. to bi bilo to za sad? za sad još ne mogu skontat di je ovo za ispunit. (moj komp.) EDIT: moj komp sređeno. Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 13.01.2012. u 22:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
ovo mi smrdi na neko šrot napajanje koji je brand, model, jer uopće išta piše na njemu i jesi to novo kupovao ili je iz neke stare konfe? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
i sta je bilo ? Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 13.01.2012. u 22:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
mijenjaj napajanje podhitno .... XFX 550W preporučujem i ne pali više komp s tim |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
tolko je banana?? hjao. sad još na to bacit novce. kolko su cijene? približno? http://www.instar-informatika.hr/nap...X-P1-550S-XXB9 nešto tipa ovo? i daj mi molim te objasni ukratko što ne valja s ovim. mislim vidim da ne valja al nije mi jasno. isto je 550w |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
pa nemreš držat gtx 570-tku na takvom šrot napajanju, još kad ti otiđe pa povuće sve sa sobom bit će generalno sranje, cijene xfx 550w su ti oko 500 kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Nemoj ni paliti komp dok ne nabavis novo napajanje, da ti nebi nesto skurilo pa da moras kupovati nove komponente: http://www.youtube.com/watch?v=XhCnwiWBbUY |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|