|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
HP compaq 6820s-problem sa wifi-em
Imam problem sa ovim laptopom, instalirao sam xp sp3 na ovaj laptop i sve zadnje drivere ali nikako ne može naći mrežu, preko lan kabla nema problema ali preko wifia neće, je li netko imao sličan problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Jesi siguran da je: - wireless kartica upaljena - dobar / valjani drajver O kojoj kartici se radi, stavi ime i Device ID. Također probaj napravit image sys particije (da se lakše / brže vratiš) i probaj dignit XP SP2 + samo potrebne zakrpe. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Upaljena je, prvo mi je javljalo da wifi radio nije upaljen, to sam sredio, radi se o broadcom kartici, skinuo sam drivere sa hp suporta, iz 2007 su, a onda sam stavio da automatski povuče sa neta novije i instalirao se driver iz 2008, sa obadva drivera se isto događa, ne znam bi li sedmica riješila problem, mada na suportu nema drivera za sedmicu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Startaj WindowsZero |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Šta kaže kolega, jesi prčkao po servisima ili je modana verzija os - a ? Trebaš startati WZC. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
bio je instaliran neki HP-ov agent za wifi jer nakon čiste instalacije nije radio wifi, pa sam ga bio deinstalirao, pa ponovo instalirao i danas ponovo deinstalirao i wifi je proradio p.s. možda ima veze i to što sam danas kad sam nosio laptop u sobu zapeo s njim za vrata i dobro ga prodrmao, možda kartica nije imala dobar kontakt ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |