|
![]() |
#31 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Nadoplatit do XFX Core Edition 450W i miran si. ![]() To ti je rebrandirani Seasonic, isto kao i Corsair VX450. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Nema ti tu previse razlike, xfx 450 mu je sasvim dosta i za budučnost je miran s njime ![]() Citiraj:
![]() Pitaj takodjer jel moguce da ti daju Napajanje 460W, LC POWER Silent Giant GREEN POWER LC6460GP3 V2.3, 140mm vent. umjesto toga ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
...estranged....
Datum registracije: Oct 2008
|
Za Corsaira znam , imam jedan vx450 i jedan tx650...odlicna napajanja...a za ovog cx430 sam znao da nije bash neshto , ali reko jeftino i ima garu pa ajd...al kad zuji nepotrebno a to me nervira...samo josh ove naterat da to priznaju kao kvar , jer osim sto zuji , nisam imo problema s njim...
![]() |
#34 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
hvala svima onda xfx 80+ 450W i scythe katana 3 ![]() ![]() mozete mi jos samo rec od cega moze biti "drhtanje racunala" - kad stavim dlan na gornju stranicu imam osjecaj da previse titra ispod dlana... ili sam vec posto opsesivan... i da nije obicna cx430W neko V2 tak da lakse disem... lud sam skroz ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 12.01.2012. u 22:15. Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Na mjesta gdje idu šarafi na hardu stavit gumu u obliku podloske, ili jos bolje objesis hard na gumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Isključi HDD pa vidi jel ti onda vibrira...Jedino gotovo riješenje koje šljaka kako treba je: http://www.links.hr/artikl-051.518.004 Ili možeš upotrijebit gumu onu rastezljivu od gaća ili za gepek bicikla... ![]() http://www.silentpcreview.com/forums...19147&start=60 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|