|
![]() |
#1021 |
Banned
Datum registracije: Jan 2012
|
Final
Evo ljudi gotovi su moji romovi ![]() Sonic Download: http://dl.dropbox.com/u/4505125/sonic/sonic.zip Ovaj rom je isti kao i onaj prvi kinez kojeg je Keoffice stavio, samo sto je cisci. Znaci povadio sam iz njega sve nepotrebno, ali sam ostavio potrebne applikacije tipa Email. Skinuo sam stock wallpapere, i live wallpapere, ali sam ostavio mogucnost da skinete sami live wallpaper. Od googla u njemu nema ni traga. Nisam samo pobrisao app od googla nego i sve iz samog frameworka. Tako da nema nepotrebnog sinkroniziranja i trosenja resursa. Znaci savrseno cist stock rom, a ako trebate Google Apps, skinete ovo: http://www.mediafire.com/?28dtzd53vn0tnum Napravite update iz recovery-a i imate sve Google Applikacije. VAZNO: Ako zelite koristi prvi cisti rom i instalirat na njega gapps. Prvo stavite rom, restartajte mob. Pustite da se mob upali i podesi. Onda kad se stock rom poslozio mozete restart u recovery i stavite gapps. Ako odmah nakon sto ste stavili rom stavite i gapps javljat ce error jer nece znaci dali da koristi postavke stock rom-a ili googla! Znaci prvo stavit rom, restart, pa tek onda gapps! Napravio sam jos jednog, ovaj prvi mi je dobar al mi treba Market i Maps, a ne zelim instalirat svu silu applikacija iz Gapps pa onda rucno brisat. Tako da sam napravio jos jednog koji je isti kao i prvi, ali sa dodanim Marketom i Maps. Znaci osnovno ono sto od googla treba taj drugi ima. Nista vise. Njega mozete skinuti tu: http://dl.dropbox.com/u/4505125/sonic/sonic_google.zip Linkovi jos nisu gore, bit ce za 10ak minuta. Ovo je sad finalno tocno kako zelim rom da mi bude, cist ko suza. A onda ako zelim mogu dodavati stvari koje mi trebaju. Prilicno sam siguran da je ovaj prvi najcisci u8650 rom koji postoji ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: lean&mean. 09.01.2012. u 22:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1022 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() Nadam se samo da ce raditi search gumb na telefonu i otvarat google pretrazivac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1023 | |
Banned
|
sa
Citiraj:
![]() Isto kao sto nece radit google talk kad ga nema ![]() Al gumb ce se inace koristit za ono za sto ga je app koju koristis namjenila. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1024 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1025 | |
Banned
|
asd
Citiraj:
Al pazi tamo opasku, kad stavljas rom moras prvo stavit rom, pa napravit restart, i onda opet iz recovery-a dodaj gapps. Znaci moras pustit da se stock rom sam podesi, pa onda restart u recovery i onda gapps, inace mob ne zna jel da koristi wizard googla ili stock rom-a! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1026 | |
JDM
|
Citiraj:
Znaci instal roma. Restart i pustit ga da se podigne, upisati pin i dat mu minutu dve. Reset u recovery i onda install google appsa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1027 |
Banned
|
Sonic
Ovaj prvi Sonic rom: Internal storage: 28mb used / 133mb Free RAM: 53mb used / 106mb Free Kako kinez prvi ima odmah nakon flashanja jel zna netko? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1028 | |
Banned
|
Citiraj:
Ili stavis sonic_google rom koji nista ne pita nema wizarda, nego ima samo Market i Maps od googla, uz Maps ide Latitude, Places i Navigation applikacije. To je ako ne koristite Talk ili Gmail ili neki drugi app od googla... tako je cisce. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1029 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
:array_1ba .array-data 0x4 0x5t 0x0t 0x0t 0x0t 0x7t 0x0t 0x0t 0x0t 0x7t 0x0t 0x0t 0x0t 0xft 0x0t 0x0t 0x0t 0x7t 0x0t 0x0t 0x0t 0x7t 0x0t 0x0t 0x0t 0xft 0x0t 0x0t 0x0t 0x7t 0x0t 0x0t 0x0t 0xft 0x0t 0x0t 0x0t 0xft 0x0t 0x0t 0x0t 0xft 0x0t 0x0t 0x0t .end array-data meni je bitan zvuk sa headset slušalica koji je ko go k.. dečki stvar šljaka jbte ja slušam mp3 a to je bilo dotada kao nekad kad je kazić prežvakavao audio kazete stvarno puno hvala svima koji su se z...i sa ovim možda bi taj framevork mogli koristit i u drugim rom-ovima jer na nijednom a ja sam ih valjda 15 probavao zvuk je bio banana mrak posao Zadnje izmijenjeno od: tuba. 10.01.2012. u 01:25. Razlog: dodatak |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1030 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
6. So if you want modify your music or movie volume, you have to modify 4th line's 'f'. Znači četvrta linija slovo f. Slovo f je heksadekadski 15, računaj si da je preciznost 15% (to je samo metaforički). On je preporučio da udvostručimo preciznost na 30% i napišeš umjesto slova f 1e Znači 0x1et 0x0t 0x0t 0x0t I sad ćeš dobit npr. ako ti je od volume do max volume trebalo 10x stisnuti volume up sad ćeš trebati 20x stisnuti. Stvarno je preciznije i koraci su puno manji i vrlo sam zadovoljan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1031 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
5. You will see like this: This data's meaning is same with this. (From CM7 source) 6. So if you want modify your music or movie volume, you have to modify 4th line's 'f'. (This 'f' means 15 by hexadecimal number) If you use bluetooth, modify 7th line too. I changed 'f' to '1e', which means 30 in hexadecimal number. 7. Press the text editor's save button if you finished. Znači stavljaš u četvrti i sedmi red mjesto f,1e a ja sam sebi stavio u drugi,treći,peti i šesti red,umjesto 7-stavljaš f,tako da ti je onda to 15 stiskanja a ne sedam. Zadnje izmijenjeno od: dulesbj. 09.01.2012. u 23:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1032 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1033 |
JDM
Datum registracije: Nov 2011
|
http://www.mediafire.com/?ph4xuu4ghbyqse5 ![]() Ikona baterije sa postotcima za one koji zele, radi provjereno na kinezu 2.3.5 bez overclocka i ne napravi zbrku na romu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1034 |
Banned
|
asd
Ljudi treba mi jedan app. Znate onaj widget koji se nade na tele2 stock rom-u na pocetom screenu. Ima prognozu i sat, preko pola ekrana. Mislim da je accuweather? Jel ima taj widget na onom 2.3.3 stock romu? Ako ne jel mi ga moze netko poslat, zelim ga imat da si ga sam instaliram, jel ima gdje za skinut taj widget? Ako ne jel se nalazi onda u 2.3.3 stocu rom-u i kako se zove da ga izvadim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1035 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Zadnje izmijenjeno od: srebrnizg. 10.01.2012. u 17:00. Razlog: dopuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#1036 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() BTW, kome je problem instalirati gapps i market za Kineza (onog prvog, kaj vele da je najbrži), imate sve u ovom ROM-u - http://www.multiupload.com/OTEMJEIIL9 To je Yoigo 2.3.5. Yoigo je španjolski operater, koji je prodavao Huawei U8650. ROM ima sve (google apps, market), radi odlično i brzo (čak mi se čini da je fluidniji od prvog kineza, ali to može biti jer sam mijenjao puno romova zadnjih dana, od kojih neki sporiji, a neki brži). Nema wi-fi, GPS i ostalo u notification baru, ali ostalo je tu i sve se instalira odjednom iz recovery-a. Trenutno sam na njemu. Ako se neće restartati kao Kinez prvi, tim bolje. Jer po brzini u radu su jednaki.
![]() |
![]() |
#1037 |
Registered User
|
Imam problem sa rootom. Nakon debrandiranja skinia sam root file sam stavia na karticu. Kada idem upalit mob (vol+ i on) on se samo upali a triba bi neki meni bit. Jel triba raspakirat root file? EDIT: Vidim da ga triba stavit zipanog al neide svakako. Zadnje izmijenjeno od: recod. 10.01.2012. u 17:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1039 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
ja sad na kraju neznam koji da si stavim ![]() mislim da je sad trenutno obični sonic rom gore, koji nema market ni gapps.. a htio bi gmail, skinuo sam ga i ne pokreće mi.. ako stavim sonic google, tamo ima i maps, places, a to mi ne treba... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1040 |
Registered User
|
Kako stavit taj recovery? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1041 | |
JDM
|
Citiraj:
http://uot.dakra.lt/kitchen/ sve pise na how to. Ja se vec par sati igram sa bojom ikone za bateriju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1042 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Pročitaš prvi ili drugi post, ili pak cijelu temu i naučiti ćeš mobitel u dušu. Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1043 |
Registered User
|
Jel taj recovery ono u 2. postu ispod onih poboljsanja na engleskon ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1044 |
Registered User
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1045 |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
da probam stavit miui rom od huawei x5 i da se neš desi jel bi mogo sve vratit na staro? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1046 |
Banned
|
654
A onda stavi cisti sonic, i poslije instaliraj gapps pa pobrisi sta ti smeta od googla. Ili stavi onog prvog kineza pa isto gapps i brises sta ti ne treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1047 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
tako sam si neš i mislio.. e da.. mislim da je vrijeme da Codiac editira prve postove i ubaci još ove sve stvari koje su poslije, da bude na jednom mjestu.. čak sam mislio da se napravi i neki popis must have aplikacija.. ja bi to napravio ali imam android tek par dana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1048 |
Registered User
|
Uspia sam. Kako znati da li je mob rootan ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1049 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1050 |
Registered User
|
Power Control
Za one kojima fale oni widget u info baru evo vam zamjena,samo što ga nemožete baciti gore u Notification područje već na radnu površinu,imate tu dvije vrste ja koristim Extended Code:
http://www.multiupload.com/DXXI58LNFH ![]() Code:
http://www.youtube.com/watch?v=xtawogatHwI |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|