Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.01.2012., 21:22   #91
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Slazem se da nije lako,ali ipak ima ljudi koji zive od toga.
Naravno da ima, bit će tako još godinama dok god bude bilo ljudi koji će tražiti to. No mnogi su se ugasili jer tu nema previše kruha.
Staro 08.01.2012., 22:38   #92
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Kad se ova vas rasprava malo pogleda sa strane, pa jbte, ovo je gore od Ljes-a na forum.hr

Prvo niste definirali isplativost, svako ima pogled sa svoje točke i iz svoje branše i nema sanse da se taj pogled/misljenje promjene.

Za bubu i Iggya, jer taj posao ne isplativ, jer, pretpostavljam, da bi njima nesto bilo "isplativo" mora godišnje uprihodit bar 1M kuna zarade, a to naravno nije moguće/realno.

Za Alvina je isplativo, jer on sa svojim znanjem i lemilicom mjesečno zaradi (bubam) 12k kn i od toga zivi, sto s obzirom na danasnje stanje, to uopće nije loše+ sto je sam svoj sef, znači nitko ga ne plodi.

Onda ste zapeli za PC hardver, tj za servisiranje dotičnog, ono WTF? Tko danas bilo sta (od PC komponenti)servisira? Eventulano zamjena kondića na nekoj staroj matičnoj, grafičke se ne popravljaju, sve ostalo je neisplativo, osim mozda laptopa. Nitko ne spominje ozbiljnije poslove sa lemilicom, svi se drze "zamjenje kondova na matičnoj". Btw, to znam i ja napravit

Za kvalitetetnog servisera ce uvijek biti posla, i ja vjerujem da ce on uvijek moc zaradit za normalan zivot, a sama tema se odnosi da ce ovi klatimudani sto naplaćuju zamjenu optike 300 kn morat propast, jer realno, predugo su i opstali na tržištu

srale7 je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2012., 16:21   #93
ivan77
Guest

ma ovo nije rasprava , otišlo je u krasan *****, čovjek piše da radi svoj posao koji voli u uredno otvorenom obrtu a dobije elitističko preseravanje i predmet ismijavanja lokalnih "gurua"..jel ovdje postoje dvostruki standardi na forumu?
  Reply With Quote
Staro 09.01.2012., 17:01   #94
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
ma ovo nije rasprava , otišlo je u krasan *****, čovjek piše da radi svoj posao koji voli u uredno otvorenom obrtu a dobije elitističko preseravanje i predmet ismijavanja lokalnih "gurua"..jel ovdje postoje dvostruki standardi na forumu?
Potpisujem apsolutno.....Da stvar bude bolja čini mi se da je u jednom topicu vezanom za elektroniku Alvin napisao da je znao kupovat krepane stare matične ploče sa njuškala i onda se učio na njima a tek onda je ekipi počeo to servisirat da bude 100 posto ziher da ne fušari. I onda ga ekipa ovak počne peglat ko nekog balavca.......
Master_Hrc je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2012., 17:33   #95
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
Naravo da postoje. Da ne postoje ne bi bilo rasprave.
Svako gleda iz svoje perspektive i iskustva. Mene je iskustvo naučilo da u popravcima samo picek hardverije nema kruha, ni približno, a on ako uspijeva živjet od toga svaka čast.
Staro 09.01.2012., 18:19   #96
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Sa Iggyem se može razgovarati (i pisati), al sa ovim drugim možeš samo karton zaraditi . Ne znam čime se sve Alvin bavi, osim pc hardveraja, ali čovjek bi mogao puno više zaraditi u industriji. Može i dalje imati svoj obrt i bit svoj šef, ali zaraditi više.
Alvine, ako ti ide, svaka ti čast i želim ti uspjeh u budućnosti.
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na