|
![]() |
#661 | |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Koju verziju imaš? Ja zadnju i ne ovu sa ICS. Imaš li problema sa CM app kamere? meni se postavke resetiraju. a i donji gumbi ne pamte jačinu svjetlosti pa su uvijek na max brightness ako vraćam iz standby mob, sve ostalo radi savršeno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#662 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo i mene na WIUI-u 1.12.16 (stabilna verzija) od jucer.. Malo je prerano da pisem dojmove, no cini mi se malo fluidniji/brzi od CMIUI-a 2.5. Iako primjecujem par manjih nedostataka (u opcijama) u odnosu na Cmiui, koristit cu ga neko vrime pa napisem dojmove.. Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 30.12.2011. u 16:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Meni djeluje slabije odzivan non ICS, na istom sam taktu kao i na cmiui 900MHz. Ovaj Mađar je to fino nategno na 1100MHz he-he. Za sada radi fino, nema nekih problema, ovo sa osvjetljenjem tipki mi je isto bio problem na cmiui ali sam to riješio postavljanjem ručnih postavki (nema ih na wmiui). Stavio sam MIUI launcher, ona ladica za aplikacije mi ide na živce, i našao sam finu temu Blur N, tamo pod online teme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: viper. 30.12.2011. u 17:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
super user
|
Uspio sam sad ja natjerat defi na 1100//50 650/33 300/18; najbolji mod je conservative jer jedini koristi sve tri freq. Vrtio mali stress test i kaze da nema errora. Moza bi islo i nize.. ![]() ... opet nisi odgovorio na pitanje. Sta si mislio pod : "ovaj madjar je to fino nategnuo na 1.1GHz"? Zbog te izjave to zvuci kao da to samo on moze postic u svojem romu . Svi znamo da je moguce i 1300MHz neovisno o romu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Premium
|
Moj, koliko sam ja testira, nece na 1.1Ghz @ 52 (on demand/smartass), triba mu 53-54.. Doduse jos nisam testira na ovom romu (WIUI 1.12.16 ICS), no mogu potvrditi (nevezano za oc) da je jako fluidan i zasad sve radi odlicno.. Bas cu testirati kako se ovaj rom ponasa sa malim setvsel-om. Trenutno mi mob radi na 350@22 / 700@32 / 1100@54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#674 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Premium
|
Ne kuzim oko cega je spor izmedju vas dvojice, izgleda mi da ste se krivo sporazumjeli ![]() Default boot mi je na 2nd init (kako i pise u opisu instalacije), i kad restartam mob iz bootloadera - npr. nakon podesavanja cpu clocka, bootanje traje j*beno dugo.. Koliko se meni cini, usporedivo ko 4-5 normalnih bootanja. Edit: Sredjeno, problem je uzrokova premali setvsel ![]() Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 30.12.2011. u 21:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
super user
|
Misunderstanding i guess..nebitno. Ondemand uopce nekoristi onu srednju frekvenciju tak da taj governor nije bas od neke koristi. Nasao taj podatak na xda a i sam sam vidio preko setcpu-a da je smartass /conservative the best. |
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Sto ne radi u CWM-u onaj overclock menu, pošto svi koristite neke programe? Koje su "provjerene" frekvencije tih 1100mhz i ostale dvije te na kojoj voltazi da si i ja stavim. Znači conservative way to go? Na zadnjem wajkui (1.12.16 ICS) ne radi navigacija od googla, nepodrzana u lijepoj nasoj. Kako mijenjati defaultne sistemske aplikacije? Probao sam preko Titanium backupa pro uninstalirat maps, i uredno uninstalira, shortcuti se maknu kao i app iz system/apps, pomoću Astra nisam mogao kopirati maps koji radi u hrv u system/apps (access denied). Probao sam i samo instalirati, pise da nema nist instalirano (ali pri pokretanju pita da zamjenim sistemsku aplikaciju), i na kraju instalacije kaze Application not installed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Premium
|
Evo koliko sam ja uspija skuziti kako koji governor funkcionira: -Performance Drzi cpu staticki na najvisoj odredjenoj frekvenciji. -Powersave Drzi cpu staticki na najnizoj odredjenoj frekvenciji. -Userspace Dozvoljava useru ili bilo kojem programu pokrenutom unutar user-spacea sa zahtjevom za root privilegije da podesi specificnu frekvenciju za cpu... -Ondemand (defaultna vrijednost) Ovisno o "opterecenju" ili o zahtjevima sistema tj. aplikacije, dinamicki mijenja frekvenciju cpu-a unutar zadanih parametara. -Conservative Slicno kao i Ondemand governor, takodjer dinamicki mijenja frekvenciju cpu-a ovisno o zahtjevu sistema, samo se razlikuje u tome sto te promjene ne radi tako naglo nego polagano (u malim koracima)... "freq_step" koji oznacava skok ili korak u frekvenciji je po defaultu 5%, moze biti min 0% i max 100%. 0% bi znacilo da cpu nece dizati frekv. dalje od trenutne, dok 100% oznacava karakteristike Ondemand governora. Upravo zbog tih koraka i "lagane" izmjene frekvencije, ovaj governor moze biti manje osjetljiv na stabilnost cpua a time i na radni napon... -Smartass (smartass v2) Ovaj governor je baziran na Interactive governoru (sama rijec govori o cemu se radi) koji bi u teoriji triba najbolje raditi (dobar odziv, dobre performanse, dobra usteda baterije.) Vise o ovom mozete naci na xda... Svi governori osim Userspace-a ce postaviti cpu da radi unutar zadanih granica min i max frekvencije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Okej probat cu pa javim jesam li uspio. Nego, da li se vama Titanium pro ruši bez force close? Nikako da radi kako treba, npr scroolam kroz popis aplikacija, nakon cca 10-30 sec samo se ugasi bez ikakve poruke, i na CMIUI2.5 i na wajkui 1.12.16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
da pogotovo jer utopis defy i to je to ![]()
![]() |
#684 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Ovaj moj Defy je lud...Svakih pol minute se pali, gasi ekran iz čista mira. I onda ga otvorim i otključam vidim da SetVsel nešto konfigurira, šta već, a glupo mi isključit taj program jer ipak ždere puno manje baterije s njim. Valjda će se smirit. Probao sam ga i rebootat i opet isto. Budemo vidjeli dalje kako će se razvijat situacija, možda sam prestane. I na 2.3.7 verziji je.
![]() |
#686 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
|
Je, klokan je tamo na 300/20, 600/30, 1000/50 jer sam ga prije flasha froyo zaboravio vratit na default, al nije to tolko bitno. Nego tako je i SetVselu postavljeno, a i radilo je dobro do sad već kakvih 2 mjeseca, tj od onda kad sam ti reko da sam stavio CM7.1. I evo, prvo rebooto mob, pa opet isto bilo, pa onda vadio bateriju, malo pričekao, upalio mob i opet isto bilo. A sad kolko vidim, više se ne pali/gasi mob. Možda je to bilo zbog kritičnog postotka baterije? Jer vidim kako sam imao negdje oko 27% baterije i onda kad sam gasio mob, te vadio bateriju i opet stavljo te se mob gasio palio, i sad je na 19% te nema bezveznog paljenja/gašenja moba. Čudno...inače sve ok. Čak mi jučer Quadrant na 1100/55 pokazao 2384 bodova dok je na Samsung I9103 Galaxy R pokazalo 2994. ![]()
![]() |
#688 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
|
![]() |
#690 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Izašao je WajkIUI 2.1.6 ICS i već sam ga stavio. ![]() |
![]() |