|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
buka računala
pozdrav... kupio sam novu konfiguraciju: CPU AMD Phenom II X4 960T BE DDR3 4GB (2x2) KMax 1333MHz Napajanje Corsair 430W CX DVDRW LG 22x GH22NS70 black WD 500Gb SATA3 AAKX CoolerMaster Elite 310 crn/sil Sapphire HD6850, 1GB GDDR5 Asrock 870 EXTREME3 R2.0 dakle računalo je čisto, temperature su čisto u redu(recimo 1 sat igranja pes12 proc:35,grafa:48-50...) samo je malo bučan. Dali je napajanje preslabo ili je do BOX coolera? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
S napajanjem se nisi usrećio, ali u tvom slučaju je sigurno do box coolera.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Guest
|
Pa ima Corsair 430W CX ? Dovoljno je to. Pa dobro ljudi kaj vam je? Nije čovjek kupio 400 W MS Industrial |
![]() |
![]() |
#6 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
Ma ovaj Corsair pomete pod sa lc powerima , xfx i varijacijama. |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Nažalost, ne znaš šta pričaš. Taj Corsair je toliko 'dobar' da ga nisu htjeli dati na testiranje da se ne bi vidjelo kolika je krama. Nije ni C od starih VX, HX i TX modela. A ako nisi znao, a očigledano ne znaš, XFX je rebrandani Seasonic tj. ono što je Cors nekada bio.
![]() |
#10 | |
Guest
|
Citiraj:
Reci da se šališ ![]() Imam CX 400 W kupljeno 2009 i tjeralo je SLI i razne kombinacije bez problema. Jel to neka druga serija izašla s problemima? |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
CX 400 i CX 430 nemaju veze jedno s drugim. CX 400 je old school napajanje, a CX 430 krama (kao i sva ostala CX napajanja). @maxy Koji god uzmeš biti će bolji od stocka.
![]() |
#13 | |
MiningMod
|
Citiraj:
![]() @maxy Katana 3 najaeftinije i ok i u buducnosti npr lc power 460 GP3 ili ako bude para za xfx 450 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
fala dečki ![]() jel paše ovo : http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=7081 Zadnje izmijenjeno od: maxy440. 08.01.2012. u 19:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
MiningMod
|
http://www.youtube.com/watch?v=o9sp2BLXsqg Da katana 3 je sasvim ok...upute kako nju metnuti dobijes...a i uz nju dobijes pastu...očistiš staru i metneš novu |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
|
preporuka za napajanje: 450 ili 550W XFX: http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=9848 http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=9849 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
|
jel mozda jos koje napajanje doalzi u obzir ili je ovo best buy? mozda ovo: http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=4592 http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=8575 Zadnje izmijenjeno od: maxy440. 08.01.2012. u 23:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Vjerojatno se čuju zavojnice u napajanju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
...estranged....
Datum registracije: Oct 2008
|
Eo donekle vezano uz temu , ja imam na jednom racunalu cx430 jbg, kupio za 220kn s 3god garancije...inace ga nikad nebi ni kupio...uglavnom...sad sam procito prije par postova da ste spomenili da se cuje...moje isto potiho zuji/cvili otkad je novo bilo...kao neka visoka frekfencija , samo tiho... Dal su to te zavojnice ili sta drugo i dal se to isplati reklamirat ?
![]() |
#27 |
Premium
|
Vjerojatno zavojnice. Sumnjam da će ti ga zamijeniti, ali možeš pokušati. Rješenje bi bilo zaliti zavojnice plastikom, ali tada gubiš garanciju. Najbolje rješenje bi bilo prodati ga i kupiti pošteno napajanje, pa makar i polovno.
![]() |
#28 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
A čemu rasprava tolka, fail je i napajanje i box kuler. Prvo što bi mijenjao je box kuler i stavio Katanu 3 il tako nešto, tj stavio bi i veći i skuplji kuler pa sam miran u svakom pogledu. A što se tiče napajanja, uzmi XFX 450W i ne treba ti ništa jače. To ti je cijela priča.
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Ako već see uzima relativno skupo napajanje uzmi Seasonica 520W, kao investiciju za budućnost, ono bez problema drži i 588W i regulacija napona je gotovo savršena u svim uvjetima, nema ripple-a ni noise-a nikakvog, a tiho... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
...estranged....
Datum registracije: Oct 2008
|
Recimo da mi ga uzmu , dal uzet drugo cx430 , ili se svim silama borit za nesto drugo , i sta u tom cijenovnom rangu plus nadoplata recimo 100kn....govorim o linksu...?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|