Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.01.2012., 23:48   #931
Facelessone
Premium
Moj komp

Facelessone's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
To bi trebala biti CDMA verzija mislim.

AMD Ryzen 7 5700X
BQ Pure Rock
MSI B450 Tomahawk Max
32GB (2x16GB) Fury Beast 3600MHz HX432C18FB2K2/16
MSI RX 6800XT GamingX Trio 16GB
500GB Crucial MX500
Fractal Define R4
Corsair HX850 Platinum
Logitech MX Master 3
Logitech MX Keys
Logitech Z2300
Dell U2715H
Iskon 300/100 Mbps

CPU Intel i7-4810MQ
VGA nVidia GT730M 1 GB
RAM DDR3 16 GB 1600 MHz
SSD 500 GB Sandisk Ultra
Display 15.5" 3K HD IPS 2880x1620
LTE Modem
DVD-RW
9 cell battery
Napajanje 135 W
Windows 10 Pro
Logitech MX Anywhere 3s

AMD Ryzen 5 7640HS
AMD RadeonT 760M
14" 2,8K, 120Hz
16GB RAM
1TB HDD
Windows 11 Pro
Logitech MX Anywhere 3s

Xpenology DVA1622 @ DSM 7.1.1-42962 Update 4
H110M-DGS
Intel i3-7100
8GB RAM DDR4
WD Red 8TB
WD Purple 4TB
Seagate IronWolf 3TB
Seagate SkyHawk 6TB
Nanoxia Deep Silence 4
Seasonic X650 SS-650KM Gold

Facelessone je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2012., 00:49   #932
srkee
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
Na kraju sam ipak posegao za Benruovim CM 7.1.0 v2

očistio ga od viška stvari, i bubnuo V6 Supercharger.

mob L E T I.
srkee je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2012., 01:37   #933
tuba
Premium
Moj komp

tuba's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor srkee Pregled postova
Na kraju sam ipak posegao za Benruovim CM 7.1.0 v2

očistio ga od viška stvari, i bubnuo V6 Supercharger.

mob L E T I.
isto i ja napravio + particija 256-512ext. i oc sa nofrill 729 i zasad leti...jedino me ubija loš zvuk mp3 ca strava. radio je super ima dobar zvuk puno bolji nego original
tuba je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2012., 01:57   #934
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Hm. Kod ovoga cuda sam nasao mi se cini bug. Kod unasanja pina. Bilo za lock mobitela ili sima. Kaze prije nego sto se unese sam kod incorrect pin, a dole gdje bi trebao biti emergency call stoji correct! ovo nisam primjetio prije nego sto sam napravio update from zip ovoga za status baterije. Cak me jednom trazio google lozinku, kao da je toliko puta krivo unesen pin. Probao sam reset moba, vadio bateriju van i iskreno ne znam sto bi jos probao. Evo i slike:
Hm, imaš pravo. Nisam niti primijetio kad sam restartao mob. Ali ne kužim gdje je problem. Ja ukucam svoj PIN i sve šljaka normalno. Piše incorrect pin (3), ukucam pin i ok je. Sad restartao i probao opet i sve je OK kad ukucam PIN.

Isto sam na prvom Kinezu koji se neda OC-at.

S time da velim, nisam ja slagao taj battery percent, već sam našao na kineskom nekom linku (kada sam skidao kineze za U8650) i taj fajl. Probao ga kod sebe i prosljedio ga dalje.
Citiraj:
Autor KeiOffice Pregled postova
Si siguran da ti nista nije promijenilo kada slazes preko UOT-a? Neznam u biti sto si uopce mjenjao, kod mene sljaka kad si slozim interface kako zelim preko UOT-a i napravim update iz recovery-a... ono sto sam slozio drugacije u UOT-u i bude drugacije...
Ma samo sam stavio kvačicu tamo pod Icons, ostalo ništa nisam drugo mijenjao. Stavio sam one P6 ikonice i to je to. Instalirao preko recovery-a i štanga - čak dapače, maknuo mi je novu ikonicu za bateriju (ovu s kojom Fleks ima problema).
Citiraj:
Autor tadeii Pregled postova
još će ljudi misliti da nisam normalan, treba mi baš to, ali kod mene NE RADI... ajd probaj ako si na 3g signalu prebaciti na 2g, ja ne hvatam 3g pa možda je do toga... a ne znam što bi moglo biti sa mobitelom da ne radi, jer na kraju poziva zavibrira ali na početku ne... ovo mi ne radi niti sa jednom aplikaijom ove vrste niti na jednom romu, osim na cyanu koji to ima u sebi, ali zna se koja je njegova boljka...
Kinez, 2.3.5 (bez OC-a) na 2G mreži. 3G ne koristim.
Staro 08.01.2012., 02:26   #935
KeiOffice
JDM
Moj komp

KeiOffice's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
Citiraj:
Autor xtrem Pregled postova
Ajde pročitaj kaj sam napisal...
Ja sam sa svoje kartice isključio, stavio ženinu i njezinu isto... ne traži više pin ni u drugom telefonu.

Sorry, moj zajeb bio sam na tele2 sve do nedavno i znam da se na njihovim karticama nije mogao iskljucit pin lock...

@lean&mean, da, pise da je mob u8660 ali rom je i za u8650 i u8660, koja je razlika iskreno neznam, na prvu sam isto mislio da je u8660 cdma verzija, no gdje god gledam specse na netu navode da radi i na gsm standardu, a ako se ne varam i nas u8650 podrzava i gsm i cdma standarde... koliko vidim po slikama jedina razlika je sto na u8660 naprijed iznad ekrana pise huawei
KeiOffice je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2012., 03:08   #936
lean&mean
Banned

Datum registracije: Jan 2012
sa

Evo napravio sam jos jedan rom, oderao sam Google do koze!
Sve sam pocistio od googla, cak u samom framework folderu on ima neke svoje app...
Uglavnom napravit cu nekoliko verzija pa stavit tu.

1. Verzija koja je cista kao suza, i nema nista od googla u njoj
2. Verzija koja je isto tako cista, ali ima Google Market i Google Maps posto je to jedino sto se kroz market nemoze skinut.
3. Onaj kineski clockani rom cu pocistit od sranja i stavit Market i Maps na njega

Kad zapakiram sve javim.
lean&mean je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2012., 05:26   #937
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ima netko Huawei Launcher apk pri ruci da ga okači ovdje?
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2012., 09:46   #938
tadeii
Registered User

Datum registracije: Oct 2011
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova

Ma ne radi, niti jedan program ne znam u cemu je problem ali ne sljaka...

Netko je pisao prije o task managerima i ne iskoristenim ramima.... iskljucio sam task manager i primjetio da mobitel sam oslobada rame prilikom pokretanja npr. Angry birdsa, sto je dobro, ali kad se zatvori angry birds on popali market, gmail, viber... i ostale gluposti koje u tom trenutku ne koristim, a koje mi trose mb. kad se spojim na mobilni internet tako da ne znam koje je rjesenje za ovaj problem...
tadeii je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2012., 12:33   #939
srkee
Premium
Moj komp

Nego, koja je boljka cyana? pa sve radi koliko vidim, sasvim dobro.

Eventualno sam zaključio iz google translatea s htcmanie da je kao zvuk tiši, ali kod mene to nije slučaj.
Staro 08.01.2012., 12:47   #940
tadeii
Registered User

Datum registracije: Oct 2011
E pa bas to je boljka kod mene je tiho...
tadeii je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2012., 13:02   #941
srkee
Premium
Moj komp

Citiraj:
Netko je pisao prije o task managerima i ne iskoristenim ramima.... iskljucio sam task manager i primjetio da mobitel sam oslobada rame prilikom pokretanja npr. Angry birdsa, sto je dobro, ali kad se zatvori angry birds on popali market, gmail, viber... i ostale gluposti koje u tom trenutku ne koristim, a koje mi trose mb. kad se spojim na mobilni internet tako da ne znam koje je rjesenje za ovaj problem...

Morate shvatiti na koji način radi Androidov memory managment, i da Više slobodnog rama ne znači brži rad mobitela, nego obrnuto.

Večinu najčešće korištenih aplikacija android drži u predmemoriji, da bi se brže podigle prilikom paljenja, tako da nemate lag od dvije sekunde pri pokretanju što ubija osjećaj "smoothnesa"

Kod androida je 40-50mb slobodnog rama idealno, jer ima dovoljno rama za pokrenuti bilo koju aplikaciju koju želite u tom trenutku, a da vam ne pogasi recimo browser s otvorenih 5 tabova koje imate.

Ukoliko vam je stvarno to toliko bitno, Priljepite V6 Supercharger skriptu, koja androidov memory managment pooštrava do te mjere da vam prioritet launchera i System frameworka stavlja pod viši process priority

ovo su process priorityi u android susatvu

1.Foreground process
2.Visible process
3.Service process
4.Background process
5.Empty process

V6 Supercharger mjenja ovu politiku android sustava:

Citiraj:
All Android applications will remain running and in memory until the system needs its resources for other applications.

rearanžirajući način na koji nvaš mobitel tretira aplikacije po prvih 5 točaka.

To vam je manje više standardan linuxov memory policy koji je i microsoft
uveo s vistom, a nastavio sa sedmicom koristeći svoj SuperFetch

Code:
SuperFetch' second goal is to make applications launch faster. SuperFetch does this by pre-loading your most often used applications in your main memory, based on not only usage patterns, but also on when you use them. For instance, if you have the same routine every morning (Chrome - Mail - Miranda - blu), SuperFetch will pre-load these into memory in the morning. If your evening routine is different (for instance, it includes Word, Excel, and Super Awesome Garden Designer), SuperFetch will adapt, and load those in memory instead during the evening.

Ljudi, ne vrijedi vam bjesomučno oslobađati ogromne količine rama, jer će ih sustav odmah popuniti s aplikacijama, da ne stoji prazno.

Najbolje što možete je aplicirati supercharger skriptu, a ne ukloniti 90% sustava.

Supercharger Skripta se može koristiti na romu/kernelu koji ima podršku za init.d folder, koji služi za pokretanje skripti prilikom boota i njihovo apliciranje.

Dva dana sam pokušavao enablati init.d podršku u huaweievom kernelu, s mojim skromnim znanjem, uspio sam napraviti pre-rooted, očišćeni rom, ali nisam uspio funkcionalno iskoristiti uključeni init.d support.

onda sam popizdio i flashao cyanogen iako su ljudi rekli da ima bug za zvukom jer je to vec ugradeno ubenruov kernel.

Citiraj:
E pa bas to je boljka kod mene je tiho...

imas u cyanogen opcijama pod sound attenuation u decibelima i možeš pojačati, malo krči ali nije strašno, nemoj previše.

misliš na zvuk u slušalicama ili?

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 08.01.2012. u 14:17.
Staro 08.01.2012., 13:08   #942
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Hm, imaš pravo. Nisam niti primijetio kad sam restartao mob. Ali ne kužim gdje je problem. Ja ukucam svoj PIN i sve šljaka normalno. Piše incorrect pin (3), ukucam pin i ok je. Sad restartao i probao opet i sve je OK kad ukucam PIN.

Isto sam na prvom Kinezu koji se neda OC-at.

S time da velim, nisam ja slagao taj battery percent, već sam našao na kineskom nekom linku (kada sam skidao kineze za U8650) i taj fajl. Probao ga kod sebe i prosljedio ga dalje.

Ma samo sam stavio kvačicu tamo pod Icons, ostalo ništa nisam drugo mijenjao. Stavio sam one P6 ikonice i to je to. Instalirao preko recovery-a i štanga - čak dapače, maknuo mi je novu ikonicu za bateriju (ovu s kojom Fleks ima problema).

Jos jedan bug. Probaj pojacat zvuk. Umjesto ringer volume pise playing trough bluetoth. Ista stvar umjesto in call volume pise alarm volume

Bas me zanima sto je jos spojebalo. Ima nacina da se vrati stari notofication?
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2012., 14:05   #943
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
Ljudi,ništa bez cyana zadnjeg,ja ga imam i stavio sam supersonicpatch 2.2,i onaj leds,očistio ga od nekih stvari,a za zvuk u slušalici smo ja i Keioffice probavali staviti u system/build.prop(ro.config.dualmic=false),ali mislim da to baš i ne šljaka,ali meni je rom osobno najbolji,i ja sam se pomirio sa time.Čak mi nije tiha slušalica sa govornikom,najgore je kad zovem službu za korisnike,pa onaj automat je dosta tih.Eto,ko voli nek izvoli.
dulesbj je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2012., 14:14   #944
Home use
Registered User

Datum registracije: Jul 2011
Citiraj:
Autor dulesbj Pregled postova
Ljudi,ništa bez cyana zadnjeg,ja ga imam i stavio sam supersonicpatch 2.2,i onaj leds,očistio ga od nekih stvari,a za zvuk u slušalici smo ja i Keioffice probavali staviti u system/build.prop(ro.config.dualmic=false),ali mislim da to baš i ne šljaka,ali meni je rom osobno najbolji,i ja sam se pomirio sa time.Čak mi nije tiha slušalica sa govornikom,najgore je kad zovem službu za korisnike,pa onaj automat je dosta tih.Eto,ko voli nek izvoli.
Ako imaš volje spakiraj to pa da isprobamo. Hvala unaprijed.
Home use je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2012., 14:25   #945
lean&mean
Banned

gotovo sve

Pozdrav ljudi evo napravio sam neke nove romove.

Jedan cist kao suza, jedan isto tako cist ali sa Marketom i Maps i zadnji onaj kineski odlican sto se clocka, ali pociscen od sranja.

1. sonic_clean
Ovo je stock rom od huwaei-a 3.3.5, ali kineski.
Iz njega sam povadio sve kinesko, i izvadio sam apsolutno sve od googla.
Ova je slican onom prvom kineskom rom-u koji nije clockan ali je najcisci. E ja odgovorno tvrdim da je ovo cisci rom VIdio sam jedan rom koji trosi manje memorije, ali je pocupao recimo email, ili SIM Toolkit, i tako neke stvari koje su jezgra Android Frameworka i koje developeri koriste kad rade apps, i onda se lako dogodi da skines app a ono ne radi jer nemas taj modul u mobu. Ovaj je cist ali funkcionalan, to je bio cilj napravit. Da ne bude bez pola sustava mobitel.

Nakon flashanja:
Storage: 28 used / 132 free
RAM: 53 used / 107 free

Download: http://dl.dropbox.com/u/4505125/Soni...onic_clean.zip

2. sonic_clean_google
Ovaj je isti kao i sonic_clean, znaci cist od svega, ali sam na njega jos dodao Android Market, i Google Maps, mislim da Android mob nema smisla koristit bez Market-a a Maps se nemoze preko Marketa skinut pa sam i njega ubacio unutra. Sa Maps jos dodu aplikacije, Navigation, i Places. Znaci cisti rom 2.3.5 sa Marketom i Maps.

Nakon flashanja:
Storage: 37 used / 123 free
RAM: 57 used / 105 free

Download: http://dl.dropbox.com/u/4505125/Soni...ean_google.zip

3. Anzhi_Geno_V4_clean
Ovo je onaj kizen koji se moze clockat, samo sam mu poskidao nepotrebne app, i dodao Market i Maps. Znaci ima set applikacija kao sonic_clean_google ali ima mogucnost clockanja.

Nakon flashanja:
Storage: 37 used / 124 free
RAM: 57 used / 104 free

Download: http://dl.dropbox.com/u/4505125/Soni...o_V4_clean.zip

Eto to je to, ja cu koristit onaj sonic_clean_google, jer znam da je najcisci rom I ima Market i Maps sto mi treba
Sto se clockanja tice iskreno ne znam koliko je to pametno, jer nisam vidio preveliku razliku, bar na nacin na koji ja koristim mobitel. Ne igram igre A opet treba mi funkcionalan mob, ne zelim da mi se baterija potrosi brze nego sto bi trebala.

A poslije sam razmisljao da ovom clockanom kineskom ali ociscenom promjenim ikonicu baterije u neku manju placu, ali da pise % baterije. Al vidjet cu jos kako ce mi se dat

NISAM JOS STAVIO LINKOVE, KAD SE UPLODAJU EDITIRAT CU POST!

Zadnje izmijenjeno od: lean&mean. 08.01.2012. u 15:25.
Staro 08.01.2012., 14:35   #946
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Probaj po defaultu staviti na svaki % od baterije, to me najvise zivcira. Ova Vucina metoda ne drzi vodu jerbo posemeri pol texta ma mobu
Staro 08.01.2012., 14:36   #947
lean&mean
Banned

dsf

Jeli ovo zadnji Cynogen rom od benru89? Android 2.3.7??
http://www.qww.htcmania.com/showthread.php?t=280645
Staro 08.01.2012., 14:40   #948
e-one
Civic (ab)user
Moj komp

e-one's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Onda Anzhi_Geno ftw. Btw isprobao sam jučer K1 i čini mi se rom nešto glomazniji od onog prvog moded 2.3.5 kineza kojim sam u biti bio prezadovoljan. Nadam se da će Anzhi bit takav samo s oc-om......probao sam na K1 oc na 729 i osjeti se dosta u igrama tako da je to ok opcija, ali je u radu bio nešto sporiji pa sam ga na kraju zbrickao jer sam očistio titaniumum nešto što nisam smio
e-one je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2012., 14:44   #949
lean&mean
Banned

asd

Citiraj:
Autor e-one Pregled postova
Onda Anzhi_Geno ftw. Btw isprobao sam jučer K1 i čini mi se rom nešto glomazniji od onog prvog moded 2.3.5 kineza kojim sam u biti bio prezadovoljan. Nadam se da će Anzhi bit takav samo s oc-om......probao sam na K1 oc na 729 i osjeti se dosta u igrama tako da je to ok opcija, ali je u radu bio nešto sporiji pa sam ga na kraju zbrickao jer sam očistio titaniumum nešto što nisam smio
Onaj k1 rom nije prvi kinez. Prvi kinez je bio bez OC ali je bio cist. Drugi kinez je taj Anzhi_Geno. k1 rom je bio samo taj Anzhi geno kojem sam dodao market. Al to je staro.

Sad ak hoces cist rom onda sonic_clean. Ak hoces cist mob i market onda sonic_clean_google. I jos ima Anzhi Geno taj kineski rom koji se clocka, al sam mu dodao market.
Staro 08.01.2012., 14:47   #950
srkee
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor lean&mean Pregled postova

to je cyanogen 7.2 beta

skini 7.1 jer tu radi i radio i opcenito je dovrseniji

evo link

CyanogenMod-7.1.0 -- benru89 v2.0 -- Radio FM , Android 2.3.7

prvo iz recoverya:
-format boot
-format cache
-format data
-format system

onda flashaj zip sa SDa

Code:
http://www.megaupload.com/?d=M7ZE7L1I
Staro 08.01.2012., 14:50   #951
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Je,taj je zadnji,to stavi,iz recoverya,pa si odma skini i super sonic patch,i imaš još leds,to ti je za blinkanje u pozivima,porukama,i to ti sve stavi u cyanogen postavke.Ta tri zipa stavi na karticu,instaliraj rom,odma ovaj patch,i za tim odma leds,ako želiš leds?
a prije svega napravi ono šta piše u njegovom postu,ispod slike,format boot,onaj dalvik,znaš već?Moj mob radi ko lud,samo si odma makni sa root explorerom onaj njegov set cpu,jel ne radi dobro.Staviš launcher pro.U njegovim postavkama,cyanogen settings/performance-compache ram na 18,Use JIT(kvačica)i VM hep size na 32.Eto,uživaj.A za slušalicu trpi,nije tako strašno.
Staro 08.01.2012., 14:51   #952
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Da,pardon,taj je zadnji,nisam gledao,molim oprost.
Staro 08.01.2012., 14:52   #953
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Citiraj:
Jos jedan bug. Probaj pojacat zvuk. Umjesto ringer volume pise playing trough bluetoth. Ista stvar umjesto in call volume pise alarm volume

Bas me zanima sto je jos spojebalo. Ima nacina da se vrati stari notofication?
Je, skužio i to jučer, ali me i ne dira previše. Fora mi je ikonica pa ću je ostaviti.

Ne znam za tebe, ali ja si napravim backup svega prije nego stavljam išta novo. 3min posla u recoveryu, a zna ponekad spasiti stvar. Ti ga pretpostavljam nisi napravio ?
Staro 08.01.2012., 14:55   #954
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Citiraj:
Je, skužio i to jučer, ali me i ne dira previše. Fora mi je ikonica pa ću je ostaviti.

Ne znam za tebe, ali ja si napravim backup svega prije nego stavljam išta novo. 3min posla u recoveryu, a zna ponekad spasiti stvar. Ti ga pretpostavljam nisi napravio ?
naravno da ne. Cek u onom nasem recoveryu ima backup? Nisam to ni vidio

Mislim pazi pol stvari i appova mi je na SDu. Kaj on baš SVE vrati kak je bilo? Explain please
Staro 08.01.2012., 15:06   #955
e-one
Civic (ab)user
Moj komp

e-one's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Onaj k1 rom nije prvi kinez. Prvi kinez je bio bez OC ali je bio cist. Drugi kinez je taj Anzhi_Geno. k1 rom je bio samo taj Anzhi geno kojem sam dodao market. Al to je staro.

Sad ak hoces cist rom onda sonic_clean. Ak hoces cist mob i market onda sonic_clean_google. I jos ima Anzhi Geno taj kineski rom koji se clocka, al sam mu dodao market.
Pa po tvom opisu sam zaključio da je taj Anzhi isti kao i sonic clean samo sa oc-om, marketom i google mapsom koji ću naknadno skinut. I to je to što mi treba. Trebao bi radit isto ili bolje od prvog kineza jer je još više očišćen, a mogu ga ocat ako igram neku igru.
e-one je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2012., 15:06   #956
sipe
Premium
Moj komp

sipe's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Nije to je verzija prije ovo je zadnja verzija.
http://www.qww.htcmania.com/showthread.php?t=302318
Znači wipe svega, i instaliraš preko recovery-a kao i svaki drugi mod.
Ja vam preporučam postavke koje je benru napisao
1. U spare parts brzina svih animacija je fast i uključite fany animations.
2. U pefromance postavkama uključite jit, compcache 18%, purge assit uključite, i vm heap size 32. Isključite surface dithering.
3. Skinite titanium backup, uninstall Setcpu i Merkamarket, rebootajte telefon i reinstalirajte in ponovo ( skinite ih s interneta) to će riješit njihove probleme.
4. Skinit sonic patch 2.2 (brži gps lock, lowmemorykiller napravljen taman za u8650 + još neka poboljšanja.

OVO ISPOD SU TWEAKOVI KOJE SAM SAM NAPRAVIO I NE ODGOVARAM ZA POSLJEDICE.

1. U gps.conf sam stavio ntp_server hr umjesto europe (fajl se nalazi u system/etc) možete ga editirati s root explorer.
2. Također sam zamjenio supl server sa supl.google.com
Rezultat brži gps lock ako imate uključen podatkovni paket.

Build.prop tweakovi za brži net.
ro.ril.hsxpa=2
ro.ril.gprsclass=12
ro.ril.hep=1
ro.ril.enable.dtm=0
ro.ril.hsdpa.category=8
ro.ril.enable.a53=1
ro.ril.enable.3g.prefix=1
ro.ril.htcmaskw1.bitmask=4294967295
ro.ril.htcmaskw1=14449
ro.ril.hsupa.category=6
Kategorije sam stavio za u8650 (pogledajte vrijednosti za qualcom 7227 kategorija 12 za gprs, 8 za hsdpa (7.2) i 6 za hsupa (5.76)
Dtm ne znam dali radi na kojoj mreži, ali to je postavka da se mogu primati pozivi dok je upaljen 2g promet ( na tele2 ne radi pa sam stavio 0).
A53 je a-gps. htcmaskw1 vrijednosti su napravljene za cyanogen (preuzeto s njihovih foruma) tako da ne znam dali su vrijednosti iste za druge rom-ove.
Rezultat kod mene. Speedtest s 1.01mb na 2.03mb. Slobodno isprobajte i pazite na permissions!

Također preporučam vam da isprobate ovo
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1411317
Isprobano i radi potvrđeno s moje strane na cyanogenmodu. Što se dobiva?
1. Manji koraci u povečanju ili smanjivanju jačine zvuka. Dok slušate muziku dobivate više koraka za pojačavanje ili stišavanje muzike.
2. Puno brži i fluidniji scroll kod browsera i nekih drugih aplikacija ( u mom slučaju osjetno bolji scroll kod opere mini)
To je to od mene
sipe je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2012., 15:15   #957
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Citiraj:
naravno da ne. Cek u onom nasem recoveryu ima backup? Nisam to ni vidio

Mislim pazi pol stvari i appova mi je na SDu. Kaj on baš SVE vrati kak je bilo? Explain please
Imaš u recovery-u opciju backup and restore -> backup

Napravi ti image svih mogućih particija i stvari. Nešto kao image cijelog kompa.

Napravi ti se folder sa datumom i vremenom u /sdcard/clockworkmod/backup/

kojega onda kasnije samo preko recovery-a i opcije backup and restore -> restore i odabereš folder koji trebaš i pričekaš 5min i to je to. Restart i sve ti je kao prije kad si napravio backup. Sve aplikacije na SD cardu, na fonu, svi settingsi - sve.

E sad, s obzirom da ako promjeniš ime tog foldera kojeg backup (jer buš brzo zaboravio koji je ROM kojeg datuma napravljen) napravi, moraš napraviti novi MD5 Match. Meni se to neda i jednostavnije mi je između više tih backupa, napraviti si nešto ovako slično tako da ih znam razlikovati koji je koji. U pravilu napravim novi prazan folder koji ima isti datum, samo na kraju stavim ime dodatno da znam koji je ROM. Stoji ispod onoga kojeg treba na restore-u odabrati, a sve znam koji je koji ROM.

Staro 08.01.2012., 15:15   #958
lean&mean
Banned

Odlican je cynogen mod. Odlican.
Jedino sto mi se nesvida sto je default jezik spanjosli. NO HABLA ESPANOL!!!
I sto ima dosta app na spanjolskom. Al ostalo je odlicno.
3.5 memorije trosi

E jel mi moze netko stavit link na zadnji CWM Revovery? Ili koristite onaj Rom Manager app ili kako se vec zove? Tamo nisam imao za izabrat u8650 mobitel :S
Koristio sam onaj iz prvog posta to je 4 nesto verzija vidim da ima ovaj benru je stavio 5 nesto. Jel zna netko link od zadnjeg recovery-a?
Sad bi napravio flash na stock rom. I onda iz njega stavit cynogen il onaj moj sonic_google... bit ce linkovi za 5-6 minuta za romove.

Zadnje izmijenjeno od: lean&mean. 08.01.2012. u 15:22.
Staro 08.01.2012., 15:26   #959
lean&mean
Banned

linkovi

Staro 08.01.2012., 15:26   #960
sipe
Premium
Moj komp

sipe's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Odlican je cynogen mod. Odlican.
Jedino sto mi se nesvida sto je default jezik spanjosli. NO HABLA ESPANOL!!!
I sto ima dosta app na spanjolskom. Al ostalo je odlicno.
3.5 memorije trosi

E jel mi moze netko stavit link na zadnji CWM Revovery? Ili koristite onaj Rom Manager app ili kako se vec zove? Tamo nisam imao za izabrat u8650 mobitel :S
Koristio sam onaj iz prvog posta to je 4 nesto verzija vidim da ima ovaj benru je stavio 5 nesto. Jel zna netko link od zadnjeg recovery-a?
Sad bi napravio flash na stock rom. I onda iz njega stavit cynogen il onaj moj sonic_google... bit ce linkovi za 5-6 minuta za romove.
http://www.htcmania.com/showthread.php?t=280744
Koristi google translate. To je benruov 5 cmw
sipe je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno