|
![]() |
#5011 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
4GB je dosta ali sa page fajlom. Ako nema pagea igre ce se rusit, ukljucujuci i BF3 (ako se ne pazi da nije previse toga otvoreno) . Nedavno sam imao samo 4gb ali nije bilo nikakvih dropova ili sl.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 07.01.2012. u 21:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5012 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Mislim da je Zwer govorio globalno. Ja nemam nikakvih problema osim duzeg loadanja mapa, a igram na medium/high. Ako se i dogodi frame drop, bude pad od pet fps-a, ali za to krivim injector.
![]() |
![]() |
#5013 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5014 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
@Ati Freak Navučem ga na stationary, a ako nema blizu stationary, onda ga uništim repair tool-om ili (rjeđe) minom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5017 |
Premium
|
Ma milina. Pogotovo kad ne skuže pa popravljaju u isto vrijeme. Predobro. Znam da vi niste noobovi i da me sprdate, al bmk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5018 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5019 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5020 |
Bazinga
|
http://battlelog.battlefield.com/bf3...ats/386540283/ Tip ima neki hack s kojim ubija bilo gdje se nalazili na mapi. U roku jedne minute imao score 70:1. Prvi put vidim takvo nešto. Zanimljivo je dok dobiješ metak sa US spawna, a ti se nalaziš na RU spawnu.(Metro CQ).
![]() |
#5021 | |
Premium
|
Citiraj:
ista stvar...zanimljivo da sam se susreo s njim prije vise od tjedan dana no koliko vidim i dalje roka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5025 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
koliko je back to karkand zahtjevniji od ovog običnog bf-a ?! znam da se nešto spominjalo da je zahtjevniji itd. a, napalio sam se na ekspanziju i htio bi si čvaknut. konfa je pod moj komp, ovaj klasični bf radi bez ikakvih problema. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5027 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#5028 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
http://www.youtube.com/watch?v=2cXDgFwE13g EDIT: Mislim da je ovo prva samo remixana http://www.youtube.com/watch?v=Cx5qY...eature=related |
![]() |
![]() |
![]() |
#5029 | |
Premium
|
Citiraj:
Video gore je poprilicno "fagotic"...Ne zna kaj si uopce stavio taj video od tog homosexualca.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 08.01.2012. u 13:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5030 |
Premium
|
@Ati Freak To je na Caspian Border. Tamo stalno dolaze tenkovi na B i na gass station. Ne moraš ih mamiti obrijanom nogom ![]() U petak naletio na gadnog cheatera. Nisam stigao ni vidjet tko i odakle dere, a već me 3 puta skinuo na spawnu na Kharg Island-u. Spawnao sam se na obali i mislio da je netko blizu, ali kad sam vidio score, bilo je očito da vara. Tip je imao preko 40:0 u prve dvije minute. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5031 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5032 |
aka Striko
|
evo report od jucer, najjadniji "klan" ikad viđen... TTC. 1. Partija : ![]() Dobili su po pi*** . 2. U sljedecoj partiji su prebacili SVE high levele kod sebe , osim nas ostavili tamo. ( Vjerojatno vidjeli prema IPu da smo jadni iz Hrvatske pa ce oni nas razguziti) Dok su low levele prebacili k nama. I onda je to izgledalo ovako: ![]() U tom trenutku su bili jako glasni, rejpali su spawn, tako da se mobilni AA niti tenkovi nisu mogli spawnati... Poslje je to izgledalo ovako ( obratite pozornost na tickete ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cestitke svima za tu partiju kao i za sve ostale s vama , ekipa koja je igrala se vidi na SSovima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5033 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Još da se ja nisam kasno uključio u partiju i bolesno zainatio srokat s avionom skempani mobile AA njihov, a sa dva njihova aviona na repu stalno, ne bi bar prosjek pokvario ![]() Al bar sam mu odvratio pažnju tih 5-6 minuta ![]()
![]() |
#5035 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() |
#5036 |
Yippie-Ka-Yay
Datum registracije: May 2007
|
kakvi luzeri, ovakvo nesto bi ocekivao od neke iskompleksirane djece koja nezna igrat bf a ne od ljudi od, neznam, 30+ godina. ajde sada je barem jasno sto ne kickaju cheaterske luzere i ne rade nista pod pitanjem poboljsanja punkbustera. Ljudi se bas ne slazu sto se tice teamworka ![]() ![]() Nego interesira me ako imas ljude na friends listi jel te onda odmah ubaci u njihov squad (stavi njih u tvoj) ili to treba posebno namjestit nakon sto se udje u igru? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5037 |
Premium
|
![]() |
#5040 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Nisam se do sada zamarao s tim, ali htio sma danas promjenit avatara, ide mi na zivce onaj neobrijani amer, registriram se fino na gravataru, dodjelim sliku emailu, isti upisem u odg polje na battlelogu, sejvam, al nis, ni nakon 5/10 min, kako su rekli ovi na gravataru, nista se ne dogadja, wtf, imao netko taj problem prije? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|