|
![]() |
#4981 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
MOlim te moze link gdje je opisan ulaz u Hotel mode. Hvala ti puno! Edit: ovo bi trebalo bit to sto meni treba: http://hdtelevizija.com/2011/02/11/p...i-2011-modela/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4982 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Ma sve sam sad pošemerio i ne znam kako staviti monitor da bude primarni, a plazmu na extended da dobijem na njoj full hd rezu, jer trenutno mi je i plazma i lcd monitor isto i na obje je na 1680*1050, oboje imaju sve i ikone i desktop i miš isto reagira, sad sam izgubljen i ne znam vratiti monitor za primarni, a TV na extended, jer zapravo meni TV treba samo da povučem player sa kompa (monitora) na plazmu i pustim film ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4983 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Pa za to imaš DLNA i to je to, recimo Mezzmo program i udaraj, ako je samo gledanje filmova! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4984 | |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4985 |
Premium
|
Tak je sad i kod mene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4987 |
Premium
|
Kako da na S30 plazmi pogledam koliko je sati do sada radio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4988 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4989 |
Premium
|
Ok thx, još ću razmislit da li trebam uopće pogledat te radne sate, jer vidim da se u komentarima spominje da se možda gubi garancija ulaskom u ser. menu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4990 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4992 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4994 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4996 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Jel ima koja dobra duša da mi preporuči neki televizor za baku, bitno je jedino da bude dijagonala oko 82cm, da nije preskup i da ima u sebi ugrađen digitani reciver (to valjda svi imaju) svejedno koje marke samo da se ne kvari (zbnam da je nemoguće to znat ![]() uglavnom neki osnovni jel ona nikakve napredne funkicje nikad nece koristit + živi sama pa neće ni nitko drugi. Unaprijed hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4997 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Upit
Pozdrav ekipa. Vidim da ste poprilično informirani i sa užitkom sam čitao postove. Planiram za vikend kupiti Panasonic plazmu 42 inča pa vas molim kratko da mi kažete vaše mišljenje o odabiru između CX3e (2.900kn) - UX3e (3.600kn) i S30(4.100kn). Vidim da je pretežno mišljenje da je premala razlika u cijeni UX i S i da bi se trebalo ići na S koji među ostalim ima i AR filter(nema refleksije) dok za UX nisam ni našao na netu dali ima ili nema AR filter? Meni tv služi uglavnom za gledanje zemaljskih i ponekad satelitskih tv kanala a kako vidim da se trebam zapravo odlučiti između C (hd ready) i S (full hd) recite mi jel mi se isplati za moje potrebe plaćati tih 1.000 kn razlike (posebno me zanima jel jako vidljiv izostanak te refleksije na S30 s obzirom da mi je relativno sunčan dnevni boravak) Zadnje izmijenjeno od: pinjurice. 06.01.2012. u 23:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4998 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
U velikoj sam dilemi i pokusavam jos rascistiti sam sa sobom sto kupiti i sto trebam. Da li to treba biti monitor/tv ili sto vec. Pretpostavljam da je LCD bolji iz razloga sto ce se koristiti dio vremena kao primarni monitor. Na lcd-u bi se takodjer koristitila konzola, računalo (surfanje neta, igranje s kompa), gledanje dvbt-a i dakle nemam specificnu svrhu, sve ce na toj televiziji raditi. Velicina koja mi odgovara je 26"-32". Hocu takodjer da je full hd zbog spajanja na komp. Da li trebam gledati samo panasonic modele? Eto molim vas za ukratko par savjeta Hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#5000 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5001 |
Registered User
|
Zadnje izmijenjeno od: pinjurice. 07.01.2012. u 10:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5002 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Sada je nebitno koju marku i model uzimaš, gledaj da ima čim više garancije, ok, Quadro ima trenutno najveću garanciju od svih-3. godine,al ne znam baš koliko je (ne)kvalitetniji od razvikanijih marki i dal vrijedi tih novaca po kojima se prodaju. Bio je neki Sharp u Pevecu za nekih 2300kn 82cm full hd, uzeo frend i zadovoljan je. Za one koji ne vide razliku između 2 i 3 ms odaziva i sličnih vijednosti za čisto gledanje televijzije, mogu uzeti i ove jeftine modele |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5003 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
C3 je vidljivo bolja u prikazu SD materijala od S30 i U3 zato sam rekao da bi bolje bilo da ideš na HDReady. Više odgovara tvojim potrebama. Za refleksiju ti ne mogu puno pomoći. Nisam gledao direktnu usporedbu. To zavisi o tebi. Ako ti nije smetalo do sada na CRT-u možda ti neće smetati ni na novom TV-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5004 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5006 |
...estranged....
Datum registracije: Oct 2008
|
Da , sto se tice panasonicove multimedijalne mogućnosti...gotovo su ravne nuli... ![]() U tom pogledu i ja dajem glas samsungu....
![]() |
#5007 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Nakon 10tak dana druženja s S30tkom dolazim do zaključka da TV ima velikih problema s čitanjem mkv fileova,probao sam dosta filmova u mkv formatu i rijetko koji pročita...probao i jedan mp4 full hd gdje slike ima,zvuka ne... A na crtiću Ice Age Mammoth christmas slika se pikselizira,odnosno bude živi kupus! ![]() Nekakav player je must have,očito,tu je i problem s titlovima.
![]() |
#5008 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Ma fućkaš multimediju. Na prvom mjestu mora biti slika. Ja ću uvijek odabrati tv sa što boljom slikom a za multimediju se lako snaći. Kupiš Infinity 8000 i vrtiš mkv i sve živo za cca 300kn. Ili sa pc-a puštaš ako ti je izvedivo. Ja imam obje konbinacije i boli me briga za multimedia mogućnosti na tv-u.
![]() |
#5009 |
...estranged....
Datum registracije: Oct 2008
|
Ja sam isto svoju s30 spojio preko kompa , i tako gledam filmove ! Jer nikako nisam uspio nakeljit titl na mkv file a da ga s30 procita... A tu je josh i ako zelis "premotat" neki veci mkv film , zasteka sve ! Tako da je vanjska multimedija crucial za uzivanje u blagodatima ovog tv-a ! Doduse ja sam odavno imo plan da ce komp bit spojen s njom tako da me nebrine to sto nece nisht ocitavat...iako tv takvog "glasa i ranga" nebi trebo imat ovakve djecje bolesti...
![]() |
#5010 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Koju plazmu za 3k+ kuna izabrati. Znači panasonic bi ispao iz igre, sad je samo pitanje samsung ili LG. Telka će prvotno služit za gledanje televizije, stoga vidim da je i HD ready dosta. Ako netko zna za neku akciju po centrima može dojavit, hvala.
![]() |
|
|