|
![]() |
#782 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
pozz, ubacih na U8650 CyanogenMod7.2-benru89-v2 [Android 2.3.7] i sve radi ok, osim 3g....naime ne dopušta dodavanje niti IKAKVU manipulaciju s APN-ima.... navodno to ne dopušta 2.3.7.... .da li je netko uspio to rješiti.... Hvala za bilo kakvu info... |
![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Registered User
|
Još jedno pitanje, dal mi netko može reći koliki mu je napon baterije kad je na 100%, naime malo sam se igrao kalibracijom pa me zanima jesam li dobro to napravio. E da, i jel netko primjetio razliku u brzini ako stavi bolju (class 10) sd karticu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
molim vas pomoc ljudi krenuo sam rootat mob na ovaj nacin s SuperOneClick v2.3.1 prvo ak mi neko moze objasnit sta znaci pojam reboot i kak se to napravi al imam problem kod rootanja znaci naprvim prva dva koraka..ukljucim usb debugging..prikljucim mob na komp..na mobu ocita i jos pise tam u notification traci da je debugging ukljuceno.. kliknem root..meni prvo kaze da fale driveri ja kazem da ih instalira kliknem yes pa mi kaze "No signature was present in the subject" kliknem ok i onda mi se sam pojavi killing ADB server i ispod starting ADB server..i nakon toga vise mi se nist ne prikazuje..imam slican poblem ko onaj covjek parpostova iznad ak mi neko moze rec koje drivere instalirat ps imam windows xp |
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ako ne znaš kaj znači reboot nemoj bolje ni rootat. NHF. edit: Da, znači da ponovno pokreneš mobitel. Ugasiš pa upališ, ili ako imaš opciju da se odmah sam pokrene.
Zadnje izmijenjeno od: Facelessone. 05.01.2012. u 13:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Registered User
|
kaj nije to da sam drzim tipku da se zgasi i stisnem na iskljuci? i btw forum sluzi za pomoc ljudima edit: hvala (znaci ko restart) ![]() Zadnje izmijenjeno od: Caks. 05.01.2012. u 14:02. Razlog: pogresno upisana rijec |
![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Huawei, jesmo na forumu di se pomaže, ali ako ti ne možeš pročitati doslovno 4-5 postova iznad svojega, gdje se isti tvoj slučaj javio - šta da ti kažemo ? Doslovno je čovjek napisao koje drivere i kako. I ti to opet pitaš ?
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 05.01.2012. u 16:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Registered User
|
Procito sam cijelu temu al fkt ne kuzim di su ti "drivertoolsi iz drugog posta"..cak sam iso na xda gledat al nekuzim te termine na eng bas..sam mi treba link od drivera..to sto je njemu falili..fali i meni..oprostite zbog neznanja..fkt sam noob al htio bi naucit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
jel se može staviti froyo na huawei zato što mislim da če froyo sistem manje zauzimat sistem memoriju i bit če fluidniji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Moderator
|
Ako imaš znanja i volje - možeš ga probat portat sa najbližeg mobitela našemu. Froyo za U8650 ne postoji. Niti custom, niti kineski, niti ruski, niti nikakav.
![]() |
#793 |
Registered User
|
"Huawei" mislim da su to ti drajveri nisam to radio sto ti pokušavaš zadovoljan sam sa kineskim romom, ali ljudi su sve napisali tako da i ja ovako neuk bi se snašao nadam se da će ti ovo pomoći |
![]() |
![]() |
![]() |
#794 | |
Registered User
|
Citiraj:
sa titaniumom možeš napraviti backup... a što se tiče system aplikacija, ako ne znaš što je, bolje ne diraj, ili provjeri na netu da je 100% sigurna za ukloniti... pogledaj post #640 od korisnika 1v@n što je sve maknuo, ja sam se ravnao po tome manje više, s time da sam manje stvari uklonio... koje se izričito NE smiju micati, neznam... ali sigurno google zna ![]() EDIT: vidim da je korisnik 1v@n maknuo oba launchera (huawei i stock), to je jedino ako imate neki drugi launcher instaliran, ali ja ne bih preporučio micanje launchera nikako Zadnje izmijenjeno od: giz87. 05.01.2012. u 17:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Banned
|
imam problem sa stavljanjem hrvatsko roma napravio sam recovory 5 i onda raspakiram rom u clockworkmod-backup uđem u recovory backup and restore i niš mi se ne pojavi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#798 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#799 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Registered User
|
Rom se za recovery ne raspakirava,nego ide u zip fajlu,onako kako si ga skinuo |
![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Banned
|
može mi neko totalno pojasnit kak stavir offical ROM od tele 2 clockwork mod sam stavio ali rom neznam |
![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Evo vidim da ima dosta ljudi koji ne kuze kako staviti org teletov rom pa evo pogledajte ovdje http://imageshack.us/f/225/82659503.jpg/ ako i dalje ne kuzite ostavite to sta ste radili i uhvatite se neceg drugog (nije zvaka za seljaka). Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Registered User
|
Ja sam stavio ovaj custom rom,očiščen od svega,to je zadov rom i benruov kernel za overclock,može se postepeno dizati cpu,a ne kao kod zada,sa 480 na 780.Dosta je dobar. Evo linka: http://translate.googleusercontent.c...wLqOuidZOoq8iw |
![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Banned
|
hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
Ima ko za predlozit kakvu jeftinu handsfree bluetooth slusalicu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#808 | |
Moderator
|
Citiraj:
Jedno je kad je zip pa vidiš one foldere (meta nešto), a drugo je kad je sve puno img-ova koji su backup particija na mobu.
![]() |
![]() |
#809 |
Registered User
|
Pozdrav svima! Nakon instalacije 1111-2_1 sa posta #455 i ostalih aplikacija camera, android marketa... prilikom otvaranja Android marketa dobivam errore poput: Error "android.process.media has stopped unexpectedly" when SD card mounted; Process Android.process.acore has stopped unexpectedly; Neznam u čemu je problem, dali se netko susreo sa sličnim problemom i uspio ga riješiti? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Moderator
|
"android.process.media has stopped unexpectedly" - ovo dobijem samo jednom uvijek nakon restarta mobitela (ili paljenja i gašenja). Iako nisam ziher da se spominje SD kartica. Pogledat ću bolje sljedeći put. Ovo ostalo ništa. Sve dela.
![]() |
|
|