|
![]() |
#996 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#997 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ti imaš Zotac, on Gainward. Ne možeš ih uspoređivat kad te dve grafe nisu ni slične.
![]() |
#998 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Evo od danas sam i ja ponosni vlasnik 560 Ti, tocnije MSI GTX 560 Ti TwinFrozr II OC 2GB ![]() ![]() Sad me zanima treba li nesto posebno postavit u driverima, jer davno san ima nvidiu pa san zaboravio... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#999 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
na 26c je zato kaj ako imaš single monitor u win je spušta na 50mhz ![]() ne trebaš nikaj posebno štimat, jedino ako imaš dual setup i w7 mce trebaju ti zadnji beta driveri pošto aktualni ne daju full-screen sliku na sekundarnom displayu... ne pitaj kako sam to saznao ![]() instaliraj bf3, sve na ultra i vozi miško. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1004 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1006 |
Guest
|
Isključi hardver akceleraciju u firefoxu, odnosno u flashu! Meni to iskakalo stalno dok nisam prebacio na software. Problem je do drivera! |
![]() |
![]() |
#1009 |
Premium
|
btw zadnji driveri su 285.62, sta se hardvere akceleracije tice dali je dovoljno maknut kvacicu sa enable hard. acc. ? To sam napravio desni klik na youtube video, settings ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1010 |
Guest
|
Važno da sam sad po Chromeu klikao da nađem opcije! Firefox: Options -> Advanced i makni kvačicu sa use hardw. accel. where available. Ja sam još prije kliknuo na neki youtube video, desni gumb -> settings i skroz lijevo (disable hardware accel...) Imam betu i zajedno sa patchom mi Batman leti u averageu prek 40 sa skoro svime na max. GPU mi clockan kao i tvoj, a CPU držim na 4.6 (nema potrebe više) frame dropove imam u ingame benchu, ali u samoj igri ih ne primjećujem osim kaj zastane jednom u onak nekoliko minuta šta me boli! |
![]() |
![]() |
#1011 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Inace prezadovoljan san sa karticon, igre leteee ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1012 |
Guest
|
ponekad u igrama mi ne digne frekvenciju memorije, dok gpua digne. zbog cega to? driveri? imam najnovije 285.62. |
![]() |
![]() |
#1014 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Samo da podijelim svoje iskustvo sa 560 TI u SLI. 1GB na karticama nije dovoljno za sve ultra postavke u BF3 na 1920x1200 rezoluciji (uglavnom to igram u zadnje vrijeme). Kad se stavi sve na ultra, čim potrošnja memorije prijeđe 1GB (a to se dogodi vrlo brzo) dođe do značajnog pada performansi - sa nekih osamdesetak frameova na 20-30. Potrebno je spustiti na high slijedeće postavke: texture, effects i terrain decoration. Ja sam ostavio na 2xMSAA i ostalo je na ultra, tj. max postavkama. Na taj način dobijem fluidni frame rate bez dropova. Sirove snage ima dosta (opterećenost GPU u BF3 se kreće oko 80%), ali nedostatak memorije je izgleda problem prilikom igranja u visokim rezolucijama pri max postavkama. Mislim da su se na tržištu i počeli pojavljivati modeli sa 2GB memorije iz tog razloga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1015 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
ma nek idu u 3 p**** materine mrtve....dao sam 1800 kn za grafulju da bi nekidan instalirao batman city i na 1920x1080 (sve postavljeno na max) mi baca 20 fps do 25 fps....nabijem ti računala u 3 pm što se igara tiče prodat ću sad grafičku staviti nešto čisto da mogu imati sliku na monitoru i kupiti playstation 3....ovo više nema smisla...šta trebaš dati 9 miliona eura da ti radi sve kako spad...pa instalacije pa driveri pa krešanje....stvarno sam iživciran sad ultra nemogu vjerovati da neke igre mi štekaju na ovoj konfiguraciji.... šta nakrjau trebam kupiti još jednu ovakvu grafičku da imam SLI da mi radi sve kako treba? ma mrš :\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1016 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() jesi mozda pomislio da je problem u optimizaciji ilitiga u vasoj ne-optimizaciji. ne kuzim kako vam moze tako lose radit kad meni manje vise sve na 1080p, max detalji leti sa jednom grafom. SLI mi ne pada na pamet slagat jer je to samo muka nastelat kak spada. sretno sa PS3 ![]()
![]() |
![]() |
#1017 | |
Premium
|
Citiraj:
Kod mene Batman leti, sve radi tip top ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1018 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 05.01.2012. u 19:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1019 |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1020 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Vecinom je do toga da PC igre vise nisu samo detalji, tekstrure, blur, sjene, aa i sl.. Danas SE mogu koristit 3 vrsta aa od jednom zajedno sa HBAO (napredni ambient occ.). DX11 sa soft shadowsima i puno zahtjevnijom teselizacijom i ima jos toga. 560ti je optimalna grafa za 1080p ali ne i dovoljna za maksimum maksimuma zato jer su neke od ovih novijih opcija jako zahtjevne. Serious Sam3 je samo DX9 a ima takve opcije da gtx 580 baci na koljena u 1080p. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|