|
![]() |
#2011 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
ja sam nedavno mijenjao u auto staklo kristal na c3 oko 1000kn sa ugradnjom SVETOG LEOPOLDA B. MANDIĆA 200 31000 Osijek
![]() |
#2012 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Ako misliš na Kristal, da te preduhitrim da ne staješ đabe, kod njih je 800kn s ugradnjom, pa tražim nešto povoljnije ako ima, u Auto Sjeni je ista cifra. EDIT: Tako mi svega sljedeći put ću osigurat i stakla na autu, grozno je kad ti kamenčić s kamiona izbije osam stoja iz đepa -.-
![]() |
#2013 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
U pravu si ![]() Nebi Mercedesa.
![]() |
![]() |
#2014 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2015 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
I to je sve skupa 1300kn(tolko ja potrosim goriva u mjesec dana) vise od benzinca od 100ks koji se spominjao u kontekstu. Nije 1000 dobro 800 je.. Ali pod uvjetom da se ima 50% za osiguranje sto se vise ne moze dobit za 100kn. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2016 | |
Rent-a-maniac
|
Citiraj:
iz HAC-a su rekli da se nikako ne moze dokazati da se fazan zabio u auto, a ne obratno, te da oni nikako ne mogu odgovarati za sigurnost a samim time i za štetu. kad sam rekao da je to fazan, a ne krava i da sam ga gađao ne bi ga pogodio, rekli su mi da sam bezobrazan i spustili slusalicu.
![]() |
![]() |
#2018 |
Rent-a-maniac
|
tako sam i ja mislio i sve je odrađeno točno tako. dobio zapisnik od brodsko posavske policije auto poslikan u mom osig. i CO sve "po PS-u". decki na autocesti nasli fazana i jos mi kazu kako ulaskom na autocestu HAC odgovara za sigurnost u sirini autoceste i 7,5 m u visinu. sve smo odradili i prilozili i poslali, ali nema šanse. zena ih pravne je jos pristojno rekla: "mozete vi poslati stogod zelite ali nema sanse da vam namirimo štetu"
![]() |
#2020 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Ako negdje piše da ti moraju pokriti štetu, onda moraju. Nije tvoj problem što oni nemaju novaca, a njihovi pravnici su tako i tako plačeni da probaju sto vise smanjiti njima troškove. Napravi dopis. Znaci fino lijepo špranca tipa: Ta i ta osoba - Toj i toj osobi Predmet: Fazan u staklu Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla Također napominjem obratit cu se tim i tim institucijama (guglaj kojima imas net) S poštovanjem, taj i taj Nakon 72h sata posalji opet mail Ta i ta osoba - Toj i toj osobi Predmet: Fazan u staklu Nastavno na moj prethodni dopis prisiljen sam poslati kopiju (vidi CC) i sljedecim institucijama. Pa fino u CC index, 24sata, jos neko zutilo, udruge, pravrabniteljice za ravnopravost spolova i sve sto ti padne na pamet. Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla LP, Ta i ta osoba. I onda im jos posalji to isto preporuceno sa povratnicom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2022 | |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
prošao sam isto to što i ti, na isti način me otkantavali i da nemam pravnika u firmi (deda 65 god ) koji je isto to prošao i dobio odštetu nebi nikda znao što učinit. Svaki koncesionar autocesta plaća masu osiguranja a jedno od njih je osiguranje od odgovornosti poslovanja iz čega se naplačuju takve stvari. Jedini način da nešto dobiješ je da uzmeš pravnika s iskustvom u tome i da digneš tužbu. Rješavanje toga traje, moja slučaj je oko godinu dana na sudu i ukoro očekujem pozitivno rješenje. Na niti jedan drugi način nema odštete od ptica i letečih životinja. Na autocesti osim fazana sam nabrao i odbjeglog psa, i lisicu i za to dvoje sam u roku 2 tjedna dobil pare bez nekih kerefeka... Za ptice ne vrijede iste stvari kao i za druge životinje... @syss: na autocesti ti nije nitko živ nadležan za takve stvari osim koncesionara autoceste. Nikakva lovačka društva niti niti netko treći..
none Zadnje izmijenjeno od: FERRYS. 05.01.2012. u 11:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2023 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
http://www.njuskalo.hr/auti/mercedes...-oglas-3504021 A vidi sta dobijes za iljadu ipo' eura ![]() Ostane ti love za popravit ove nedostatke, tankanje, regu i odrzavanje sljedecih oho-ho godina naravno neko normalan ga nebi uzeo , ovo ja samo razmisljam na glas ![]()
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 05.01.2012. u 14:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2024 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
360k km, treći vlasnik i više...Zaboravio si da mu ostaje novaca za česte posjete automehaničaru ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2025 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
A kaj ti znači k na kraju 360? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2026 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
k kao kilo, tj. množiš sa 1000. Npr. 1 kg = 1000 g. 360k km = 360 000 km ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2028 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 05.01.2012. u 17:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2029 | |
|
Citiraj:
![]() Budimo ozbiljni ![]() 360k u trenutnom tripu, tko zna koliko je puta vračen sat.
![]() |
![]() |
#2030 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Opet pričaš pizdarije. http://www.euroclassicmotors.com/gal.../500e1992.html No da je onaj rupa bez dna, jest ![]()
![]() |
#2031 | |
|
Citiraj:
Ali meni je to i dalje ružan auto. ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 07.01.2012. u 21:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2032 | |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
O ukusima se ne raspravlja, makar osobno najljepsi auti su po meni proizvedeni od 1965 do 1972, pogotovo ameri... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2035 | ||
Moderator
|
Citiraj:
Meni je osobno taj w124 E500 predivan, a i sportline izgleda slično. A ove zadnje w124 FL verzije su mi puno ljepše od orvih modela. Jedini bad je što pije ko smuk ![]() Citiraj:
Ja sam neki dan išao na zamijenu ulja. Mene ne brine zaštitna plastika jer sam je odavno skinuo ![]() http://www.pohrani.com/f/1m/NB/4levUVp/dsc01037.jpg Idući tjedan idem stavit novi zupčasti, španer i klizač jer je gore još stock remen a auto je navršio 8 godina.
![]() |
![]() |
#2036 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Mislio sam na onu dolje plastiku, što je ispod motora. Ne ta gore, tu gore samo isčupam ![]() Ja sam prošle godine terao na servis da zamjene zupčasti, španer i pumpu vode. Isto je ispala fina cifra al jbg, bolje to nego da se nešto desi.
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 07.01.2012. u 20:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2037 | |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2038 |
Moderator
|
A to dole, niti to nemam. Vozim pravO muškO spartanskO autO ![]() 600 kuna španer? Dobro je imat 8 godina staru Kiju. Remen + španer + klizač = 600-650 kn s popustom ovisno o tome kaj uzimam ![]()
![]() |
#2039 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
A može i bez nega, al moraš bit svjestan da ga nemaš. Frendica je prebrzo zaterala auto od staraca u lokvu vode (bila je neka depresija na cesti i pljusak, i oko 15cm vode), auto je srknuo vodu, sve je to lijepo došlo u cilindre. Rezultat 2 klipnjače smotane i još veselja koliko hoćeš.
![]() |
|
|