|
![]() |
#4891 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
@draksa: ali količina RAM-a ti je važna i po vremenu potrebnom za učitavanje....sve u svemu, prvo barem kupi 2 keksa od 2gb, a ova dva stara keksa prodaj.....dok ne kreneš u totalnu obnovu kante.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4892 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4893 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
http://www.reddit.com/r/battlefield3...l_settings_pc/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4894 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
@DeadMan+ Nije ![]() @Plavi83 Budem uzeo 2x1GB jer trenutno nisam pri parama,trazio sam po netu i vidio ta BF3 trosi oko 1.7GB rama tako da vjerujem da ce biti dosta |
![]() |
![]() |
![]() |
#4895 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
I am playing this game on low settings ( it gives me more frames and it still looks good ). As a pilot i often wondered why i dont spot any Infantry just tanks ect. even though i see youtube videos where people clearly spot infantry. So i googled a little bit around and found out that Mesh Quality is responsible for this. I have set it to Ultra now and i can spot enemys ( infantry ) across the whole map ( taking out infantry is much more easy now ). Try it out i dont think you will regret setting it to Ultra. evo ako zanima koga, to je ono sto je mene mucilo. valjda je to rješenje. da iznad 100metara nisam uspio vidjeti nikoga nacrtanoga dok mu se nisam približio malo.
![]() |
#4896 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
@ draksa Dobro ti vele. 4GB RAM-a ukupno ti je čist dost. Meni je zauzeće tijekom igranja oko 2.5 GB, s tim da igra uzima oko 1.5GB. (sve na low, 1280×1024) I load time je brži, u kombinaciji sa multithread supportom u ATijevim postavkama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4897 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
@ Danko86 Samo je velika mana šta taj Mesh Quality sreže FPS skoro za pola... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4898 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
![]() |
#4899 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Isprobao upravo na SB konfi. Leti ko jet. Milina igrat ![]() Morat ću taj mesh namjestit, inače mi je sve na low. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4901 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
uspio sam skefiti pilota u heliću (snipom)... weee ![]() ranim ga, okrene se, krene prema meni i popije ga pošteno ![]() killing spree spriječen ![]() ufurao sam se u njega lagno ![]() ![]() ![]() čekam malo bolje i još korisnije igračkice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4902 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Jel ti uspjelo to riješiti da vidiš dalje od 100 m,jer ja ne vidim. Pogledaj: http://www.youtube.com/watch?v=8YDD1...73AUAAAAAAAAAA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4903 | |
Yippie-Ka-Yay
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4904 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4906 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4907 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Evo ja se prebacio sa Phenom II 960T (unlockan u x6 i clockan na 3.6GHz) i asrock 890gx ex3 na 2500k (drzim ga na 4.6GHz i maximus 4 gene-z, fps u igri otprilike isti, jako mala razlika (na slabim postavkama ima razlike), rami su ostali isti (8gb) i ne koristim page file... Djelomicno high, djelomicno ultra i vrti se od 40 do 65 fps, grafa je pov gtx460 1gb, clockana sa afterburnerom, gpu 840 mhz (original je 600 i nekaj) i ram na grafi 1845 mhz... Ali muci me jako sporo prvo loadanje igre, a poslije mjenja mape u 5 - 10 sec... gledao sam u task manageru kad se loada, to ucitava po 100 mb/s, pa 20 mb/s i tak, ugl jako sporo... Ja bi to pripisao sporom disku... Hoce se to ubrzat bar za duplo sa ssd-om? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4908 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
mozda nece za duplo ali SSD bi definitivno ubrzao loadanje (svake) igre. Koliko sam vidio po threadu, Battlefield ima problema sa brzinom ucitavanja igre tako da bi dio problema pripisao i igrici. P.S. Ako zelis, ja mogu poslijepodne instalirati igru pa pokrenuti jednu mapu i vidjeti koliko meni treba za ucitavanje na SSD-u pa ti usporedi sa svojim racunalom. Ugl, nazovi na mob pa to provjerimo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4909 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Bolje da si investirao pare u novu grafu umjesto u ploču i procesor (ako je ista ko i na starom setupu). Naravno da ima veze količina rama, sjećam se frenda kad je još za stari BF kupio 4x1Gb DDR1 nekog bjesnog OCZa samo da mu brže loada da može uzet heli ![]()
![]() |
#4910 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4912 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Iako je OT ovaj ga hebeno šije http://en.wikipedia.org/wiki/Simo_H%C3%A4yh%C3%A4 I od tih 255 ljudi rekao bi da je možda 20% "legitimnih" meta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4913 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Jel jucer bio neki blagdanski popust na hackove? -svaku trecu partiju jedan pacijent ![]() OT: dao sansu Metrou, 40ak igraca,no320/rpg/USAS, i dalje ne kuzim, tri zastave, par tunela.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4914 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4916 |
Guest
|
gle , ne kažem da nije. Ali je hvaljenje time ... i da , tko može tvrditi da je svih 255 ljudi bilo na ovaj ili onaj način "opravdano" ubijeno? U ratu snajperisti rade to što rade.... Ali bolesnici se samo hvale sa takvim stvarima. I još veći se dive ovakvim likovima. |
![]() |
![]() |
#4918 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Da se vojnik hvali time da je dobar vojnik? Ma tko je to vidio! ![]() Uglavnom, on topic... Prije 2 veceri igram ja fino bf3, kad pukne veza. Nista grozno, resetiram ja fino router, vratim se u igru, kad ono nema zvuka. Od tada, nema sto nisam probao, ali in game zvuka naprosto nema. Svi ostali zvukovi (muzika, voice, ostale igre, pa i battlelog zvukovi) rade bez problema, ali in game zvuk naprosto ne. Prokopao sam sve moguce opcije u igri i windowsima da slucajno nije negdje ukljucen neki mute, ali nista. Cak nije upalila reinstalacija igre... Je li itko jos imao slicnih problema? Zna li tko za kakvo rjesenje prije nego sto krenem sa reinstalacijom windowsa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4919 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4920 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Vidis, stvarno bi mozda mogao biti nekakav problem sa TS-om. Tu vecer voice preko battleloga nije radio pa smo koristili TS... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|