|
![]() |
#1 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Full Flash Site
Kolko bi po vama vrjedio (koštao) full flash site da ima: -deepLinking -"napredne" XML galerije slika (fotografski site je u pitanju), "mikroload" thumbova pa "full" load slika u full HDu koje se skaliraju linearno i gađaju trenutnu veličinu browsera (čak i u FullScreen modu). -kontakt forma unutar sitea sa feedbackom (PHP+ActionScript3.0) -fenomenalan unikatan dizajn sa dosta detalja -super intuitivna unikatna navigacija, u stvari navigacijski meni je tolko dobar da to nisu istine ![]() -desni klik menu integriran -živa (izmjenjiva) pozadina sa uber cool efektom (slicing). Cijeli site je rađen u AS3 bez kemije po timelineu, sve je u 3 frejma s tim da su prva 2 zadužena za "selfloading". Sve animacije su TweenLite i TimelineLite bazirane, preko 400 tweenova je u cijelom projektu... Zanima me kolko se kreću cijene za ovakve projekte |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
15ak soma bez CMS-a, 25+ sa CMSom. Tailor made naravno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Toliko za nešto čemu se ne može pristupiti preko gejfona? |
![]() |
![]() |
#4 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
To je vise gejfon fail nego flash fail.... (iako bi pasalo uz gejfon s ovim fenomenalnim unikatnim dizajnom sa dosta detalja i super intuitivnom unikatnom navigacijom) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
Samo što business svijet ne funkcionira na način da netko kaže. Ajmo zanemariti ovu cijelu ne toliko malu populaciju! |
![]() |
![]() |
#6 |
crnjo
|
A gle, pito je, dobio je odgovor. iPhone me zanima kolko je crno pod noktom, ali ako klijent zeli, ponudis mu verziju bez flasha za iste pare + 30% za styling za mobilne uredjaje.
![]() |
#7 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Mislio sam i na usere ajFona, njih čeka u HTMLu <p> tag sa pozdravnom porukom: "Get Flash and/or enable Javascript and stop wasting my time." ![]() Kaj je najbolje lik čija je stranica ima ajFon, razina detalja i fluidnost koju je moguće dobit TweenLite klasama je ono o čemu JS & CO (JQuery..) mogu samo sanjat, bar ne u idućih 5g. Još jedno pitanje, dodatno, kolko bi koštao custom made CMS sustav ali jednostavan, tipa treba samo imat mogućnost dodavanja i editiranja članaka (text + slike) i rada sa tablicama (mjenjanje sadržaja 2-3 tablice svakodnevno). Naučio sam raditi sa WPom ali mi se to čini preopširno i nepotrebno za ove osnovne radnje... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
crnjo
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() Iz iskustva, rijetko kad se zaustavi "samo" na tim mogucnostima, pa cijena s time i raste...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|