|
![]() |
#751 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ovo je super. Probat ću kasnije. CWM 5-ica, rutam orginal ROM, maknem bespotrebne aplikacije i još sad kad bi ga mogao deodexat da još uštedim nešto prostora. Ali uglavnom zasad, ovaj ROM od Teleta mi se čini je fino optimiziran. Ne znam jel to do Gingerbreada jer sam prije navikao na Froyo... EDIT: S čim si ga rutao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#752 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
kaj god probam nece pa nece... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#753 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo probao ja Španjolski Yoigo rootat preko ovoga: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1420728 1) Dial: *#*#2846579#*#* 2) Go to projectmenu > background settings > log settings > log switch > set Log on 3) Reboot Phone 4) Switch USB Debugging ON 5) Download SuperOneClick v2.3.1 6) Plug your U8800 into your computer but DO NOT mount SD Card. 7) Run SuperOneClick and press the ROOT Button, and let it do its thing (say yes to install drivers if asked). 8) Your phone should now be Rooted. 9) You can now go back and turn logging off if you want. I uspio. Španjolski se također prije nije mogao preko ničega rootat, sad sve šljaka. Tako da vjerujem da se može i TELE2 isto tako ![]() Citiraj:
Probao i radi. Notifikacije su gore kako i treba biti.
![]() |
![]() |
#754 |
Registered User
|
imam recovery i stavim folder u beckup i probam restore i ne nadje nista u beckapu, kao da nisam nista stavil a folder postoji... ne kuzim... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Moderator
|
![]() |
#757 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Link ti je na prošloj ili pretprošloj stranici. Drito s Huawei stranice EDIT: 2.3.5 je, pardon... http://www.huaweidevice.com/cn/downl...oftid=NDA2Mzg=
![]() |
#758 |
Moderator
|
Pa kaj to nije isti kao i onaj stari Kinez što ga je KeiOffice dao ? I rootan je već. @Xtrem Nešto si fulao. Ja sam sve normalno restore-ao i sve radi.
![]() |
#759 |
The mighty pirate
|
Nemam pojma, ovaj je tu netko linkao puno kasnije, pa sam mislio da je nešto novije, a i ipak je official. Ako se taj službeni može rootati, bilo bi savršeno, pa onda valjda radi onaj tvoj paket s google apps i ostalim. BTW.... Jel može itko staviti step by step instalaciju ovog Tele2 ROM-a? Počevši od toga što napraviti s Clockworkom koji sam skinuo s linka koji je stavio a.war
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 04.01.2012. u 17:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Registered User
|
evo uspio sam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#761 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
pa kvragu sve, nakon sto su mi zamijenili touch u servisu isao sam se pozabaviti rom-ovima i sad mi pak ne rade pozivi, jednostavno ne mogu nazvati nista osim sluzbe za korisnike. jednostavno pocne zvati i odma "call ended". pozive prima normalno i poruke salje...stavio sam ponovno stock rom, probao s tele2 i vip karticama i nista. koji k? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#762 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2011
|
@xtrem Što si uspio ? nakon ponovnog fleshanja ? Da je bilo malo muke, veli se bez muke nema nauke... |
![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#765 | |
Moderator
|
Citiraj:
Staviš gapps i market i imaš sve kao i ostali ROM-ovi. Čak ako ti nešto nedostaje od Huawei-evih programa, opet ih možeš preko recovery-a i "update from zip" opcije staviti u ROM. A taj ROM je stvarno fluidan iako velim - meni ima neke sitne zamjerke, što sam napisao prije. Što se tiče a.warovog recovery-a v5, ako ga nemate, upalite mobitel u fastboot modu rada (morate imati instalirane fastboot drivere za mobitel iz prvog ili drugog posta) i pokrenete instalacija.bat ili sam upišeš naredbe u cmdu kako si radio za recovery v4 fastboot erase recovery fastboot flash recovery c:\recovery.img (staviš img fajl od recovery-a kojeg rename-aš u recovery.img, u c:\) nakon toga samo fastboot reboot i to je to. Ili velim, pokreneš instalacija.bat Nakon toga folder naziva "hrv...radi...rootan" kojeg extractaš iz ZIP-a što ga je a.war dao, staviš na sd karticu u clockwork-backup folder. Ne mijenjaš ime foldera niti ništa. a.war je napravio MD5 match za to ime foldera. Odeš u Recovery mod na mobitelu i preko backup and restore - restore nađeš folder i čekaš da se raspakira ROM.
![]() |
![]() |
#766 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
pozdrav svima, novi sam tu... samo da pitam jel netko probao rootat tele2 rom na ovaj način? http://www.youtube.com/watch?v=Vkx5OIBQk-w postupak je ustvari isti kao u prvom postu, samo koliko vidim, radi se o brendiranom yoigu, pa možda radi i za tele... bez stavljanja stock roma prvo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
Registered User
|
xtrem čitao sam sve no nisam uspio prokužiti da li prvi puta rutaš ili si pokušao staviti ovo od Va.wara. Bitno je da si uspio. @Vuco - Ovaj root sa SuperOneClickv2.3.1 radi 100% - prije minutu sam rutao svoj Huawei (pardon - od sina). |
![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Registered User
|
@giz87 Vuco je dao ovaj Link: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1420728 Tamo skini SuperOneClickv2.3.1 i sa njime možeš napraviti rut i unrut tj. vrati nazad kao da nije rutan. Radi 100%. Samo ga rutaš i sve ti ostaje gore a poslije što želiš po tvojoj volji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
The mighty pirate
|
Taman sam neki dan stavio čistog kineza, i vratio se na stock. Ne planiram se zezati s tim recoveryima, prekomplicirano mi se čini i lijen sam ponovo konfigurirati mobitel da mi savršeno paše. Stock s pobrisanom polovicom stvari mi radi savršeno ![]()
![]() |
#770 |
Moderator
|
Na kraju krajeva, sad možete dovesti telefon u stanje kakvo je bilo prije nego ste krenuli išta raditi po telefonu. Recovery se da lagano izbrisati, a ROM koji je dao a.war se da unrootati i to je to - imate ROM kao i onaj koji ste kupili u TELE2 dućanu. Velim, ako je nekoga frka garancije i ostaloga.
![]() |
#771 | |
Moderator
|
Citiraj:
Plus, jednom kad si središ ROM svoj po svojoj želji - napraviš backup u Recovery-u i za 10min si spreman isprobati neki novi ROM ako je došao. Stock 2.3.3 (osim Yoigo) su dosta sporiji od Kineza 2.3.5. Kada se natrpa ROM i duže ga se koristi, počne se osjećati ta razlika u brzini. Kad dođe TELE2 2.3.5 ROM, na njega ću preć bez imalo muke ![]() EDIT: Je*emu, okinuo sam double post.
![]() |
![]() |
#772 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#773 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() Meni je dosta brz ovako kad na njemu imam samo ono što mi treba, telefoniranje, slanje poruka i GPS. Da mi GPS nije bio potreban, bio bi još na SE C905 ![]()
![]() |
![]() |
#774 |
Moderator
|
Na kraju ispada da su ROM-ovi sa onim skriptama jednako brzi kao 2.3.5 npr. Kinez dobri stari. Tak da to particioniranje i nije neka prednost, dapače...
![]() |
#775 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Samo jedno pitanjce vezano na viber. Jel to samo meni to malo pretiho? Do kraja pojacam i dalje mi je tih. Nejsporedivo sa normalnm telefonirnjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Registered User
|
Pozdrav ljudovi. Sve sto sam probao sa ovim mobom dolazi odavdje i svaka vam cast, ali jedno me muci, kad ugasim mob i stavim na punjac on se odmah upali i ide u recovery mod, a fastboot mi je iskljucen. Inace imam Zad!!kyn rom 1.5 gore. Probao sam cyanogen-benru i ne svidja mi se, ned mi clockat proc. Molim pomoc |
![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Vecer ljudi ja bi u skoroj buducnosti rootao mob a ovaj mi se nacin cini nekak najjednostavniji http://www.unlockroot.com/index.htm pa molim vas ak je neko probo na taj nacin il iz nekog iskustva misli da to nije dobro bio bi zahvalan da mi kaze.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#780 | |
Registered User
|
Citiraj:
imam problema s ovime... sve po tutorialu napravim... pokrenem superone... pita me za drajvere... ja velim može... i on veli ''No signature present on the subject''... ja ok... i onda dođe do ''daemon started successfully'' i onda Superoneclick not responding... http://www.youtube.com/watch?v=uJFJ5TfruAg evo nešto kao u ovom videu samo sam ja na xp... ako netko zna u čemu je problem, bio bi zahvalan jako... edit: riješio problem... nisam dobro adb drivere instalirao... trebalo je instalirati drivertools iz drugog posta... i onda run drivertools... i onda install drivers... nisam skužio iz prve, nego sam odznačio kvačicu na run drivertools, i finishirao install, misleći da su drajveri instalirani... uglavnom SuperOneClick radi... hvala! Zadnje izmijenjeno od: giz87. 05.01.2012. u 02:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|