|
![]() |
#31 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
Neki laptopi imaju mogućnost zamjene grafičke, ali su rijetki. Zna li tko što je s mogućnošću promjene procesora u Fujitsu Lifebook NH570? On podupire Intel P6000, P6100, Core i3 350M, i3 370M, i5 450M, i5 460M, i7 620M i i7 640M. Razmišljam o tome da kupim taj laptop, pa bi me to zanimalo. http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=019.000.011 evo i datasheeta za nh570: https://globalsp.ts.fujitsu.com/dmsp...book-nh570.pdf meni se čini da je u linksa ova verzija s dedicated grafičkom - GT330 (ne integrated - intel HD). |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Master of the VCR
Datum registracije: Oct 2007
|
oko promjene procesora ne vidim nekih problema... jedino što ćeš izgubiti jamstvo... a što se grafike tiče, dolaze u tri varijante: intel HD, radeon 550v i nvidija 330m, s tim da je samo intelHD integrirana...
![]() |
#34 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
imam laptop hp625 sa procesorom : AMD V-Series™ V160, 2,40 GHz,pa me zanima dali je moguce staviti dual core procesor usput bih pitao za graficku dali je moguce pojacat trenutno je ATI Mobility Radeon HD 4200 |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Registered User
|
imam ovakav laptop http://www.psv-studio.hr/index/racun...5-xn829ea.html pa me zanima dali je moguce staviti dual core procesor,i neku jacu grafu |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Registered User
|
Hvala.moze link od stranice ? pls ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Registered User
|
ee da i usput sta je to PN '?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
HD 4200 je integrirana grafa i ne možeš je promijeniti ili pojačati. Kad govorimo o promjeni proca, nitko ne vodi računa o TDP-u istog i da jači proc ima veći TDP što znači da se više zagrijava, a hlađenje je optimizirano za postojeći proc. Teoretski, postoje mogućnosti pregrijavanja lapa zbog toga. Osim toga, financijski je upitno uložiti lovu u novi proc obzirom da govorimo o low budget lapu. Hoće li dobitak na performansama opravdati uložena sredstva?
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Slažem se sa kolegom, zašto mjenjati odličan procesor. A za 2-3 godine laptopi će izgledati savim drugačije, a tebi će za to vrijeme krepati matična pa ćeš baciti u smeće laptop skupa sa procesorom ma kakav bio. Volio bih da nije tako ali to se občno događa laptopima novije generacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|