|
![]() |
#4831 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Jel se moze sa MAV-om unistit soflam?? Ja san nekidan bar 5-6 puta pokusa i nije mi uspilo. Oznaci mi ga, ali jednostavno nije ga tilo unistit. Ostale stvarcice iz prve skida. Moze se skupit dosta bodova sa njin. Jedini problem je sta po ure stojis na jednom mistu i kad ti ga uniste moras puno pjesacit do objectiva ako nema prijevoza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4833 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
A ne mogu vjerovati lool http://www.youtube.com/watch?v=GQNzy...eature=related |
![]() |
![]() |
![]() |
#4834 |
Guest
|
definitivno ću ubost "Back to Kark.." kad budem pri lovi. Ajmo se nać svi na serveru ..Kharg Island , TDM , pa svi SCAR-H + flashlight ![]() |
![]() |
![]() |
#4835 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
taj flashlight je tak nerealan da je to strava. Uperi prema tebi i osljepi te praktički, ono ko da je žarulja od bar 300W gore. Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4836 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Kad nišaniš ispred sebe(po danu) jedva da se primjeti razlika da li je upaljen flashlight ili ne. A kad ga neko uperi prema tebi onda flashlight poprima pravi smisao riječi.
![]() |
#4837 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Zasto u igri nema Stun/Flash/Smoke ručnih granata ? Malo bi bile imba ali zanimljive... Dobro bi došle, pogotovo na CQ Metrou sa 64 igrača i onim cluster fuck stepenicama ![]() Mislim ionako vec ima idiotarija kao supernova flashlight i da optika sniperima svijetli u mraku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4838 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4840 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4842 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4843 | |
Registered User
|
Citiraj:
To je skroz pristojna mapa za rush sa 32 igraca, a za to je i namijenjena i dizajnirana. Ne slazem se za iti jednu mapu da nije ni trebala biti u igri, ali mozda ipak ne bi svaka mapa trebala biti igriva u svim modovima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4844 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Na ACQ serverima gdje poletite, silujete desetak min i zauzmete sve pointove, gdje gunner napravi 20-30 kilova, a ti ko pilot 10ak, cesto. Citiraj:
Ko voli nek izvoli, nemam nista protiv. Volio bi da mi jednom neki MetroPro pokaze kako igaju timski taj metro, da nije samo cluster individualnog skila. 120h gamplaya. 12 min as recon. najdalji headshot: TA-DA: 196m ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4846 | |
Premium
|
Citiraj:
Mada ništa ne obećavam... ![]() EDIT: Ne razumijem na koga se ovo odnosilo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4847 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ovo ozbiljno, zadnjih 5 pokusaja sam isprobao sve zivo, od smokanja da se probijem do treceg flaga, do suicidalnog trcanja sa 4 recona da bar jedan stavi mSP na leda(prepatch), na kraju jedino legit izgleda nac sweetspot sam m320, AEKom, M60, SMAWOm i prasiti... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4848 | |
Registered User
|
Citiraj:
Moje iskustvo sa CQ Metro-om (ne preveliko, mora se priznat) na obe strane je da ako za ruse igraju makar polupristojni igraci da se ameri nece probit pa makar bog, isus, gandalf, rambo i chuck norris igrali za njih ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4849 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Hoce ako su timovi uskladeni. Ako se igra random tesko. U Metrou samo treba uzet desne stepenice sto nije neki problem sa par dobrih supporta i medica i onda uletava druga ekipa uz pokretne stepenice i zauzima point. Jako jednostavno i izvedivo osim ako se cijeli tim vecinom ne sastoji od 320, RPG kampera sto gadaju sa donjeg nivoa na pamet cijeli game. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4850 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Metro je loša mapa u krivoj igri, ne razumijem ljude kojima je gušt igrat to smeće, ali ok...100 ljudi, 100 ćudi. 1. nije pravi bf 2. loše dizajnirana, pogotovo u cq 3. mehanika igre je spora i više namijenjena velikim mapama nego tunelima u kojima je bitnija brža reakcija. Prone-digni se-ispucaj šaržer-promijeni na pištolj = samo mali primjer spore mehanike. COD/UT/Quake su primjerenije igre za "tunel mape". Igrati metro mi je ravno mazohizmu, iako neki i to vole. 4. sigurno ima još nešto ali se trenutno ne mogu sjetit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4851 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4852 |
Premium
|
Na serverima sa više od 40 igrača zaboravite igrati Metro, pogotovo ako m320 i rpg nisu zabranjeni... Zen, koliki je to uopće bio server? Dakle imaš tri pointa prolaska. Ili nađeš najlakši ili namjerno izazoveš opterećenje jednog od njih. Najlakše je opteretiti desni prolaz i time ostaviš stražnje stepenice slobodne. Uspinji se obavezno na srednje dvoje stepenice(claymorice)... Ne zadržavaj se nikad na B, trči prema A i ostavljaj claymorece iza sebe... Jedan od načina, naravno improvizacija je ključ ![]() EDIT: Zaboravi na spawn pointove... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4853 |
Premium
|
Ja sam uvijek govorio da je Metro dizajnirao ili kreten ili genijalac ![]() Ako uletiš na nju bez prethodnog poznavanja mape upravno će ti se takvim i činiti. Vjeruj mi ima svoje draži... i na njoj pogibam isključivo svojom greškom, a ne zato jer jebeni gunner nije imao flareove, već je uzep termal pa da bojle puscaaa(fali onaj krezavi smajli) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4855 |
Premium
|
64p. Jasno mi je da je mapa igrivija s manje igraca, i nekim oruzijima zabranjenima, al to samo potvrduje da generalno nije CQ mapa. Jasno mi je i da ima svojih cari, al moje pitanje je glasilo, ima li tu teaplaya il je samo individualni skil? Tocnoje: jel se dogada da kao squad/dva planski nesto postignete, il ti se svida sta ne ovisis od drugim retardima? Ovo sta je Neo rekao, sporije komande i odaziv pasu velikim mapama i otvorenom konceptu bf, smjesti ih u tunel, i nije to-to. Zainteresiralo me, svi imaju neka pozitivna iskustva, aj udem u metro i gledam 30 pacijenata kako leze ispod/na stepenicama i spamaju cjelu partiju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4856 |
Guest
|
Metro je relativno OK za TDM. Conquest je bez veze jer se sve svede na tunel. Al najbolji mi je trenutno Kharg Island jer igram TDM malo. I Teheran Highway. Za CQ i rush mode je najbolji Caspian Border. |
![]() |
![]() |
#4858 |
Guest
|
nego malo OT , jel BFBC2 totalno izumro od izlaska BF3 ili je aktivna zajednica? |
![]() |
![]() |
#4859 |
Premium
|
Imas BC2 temu za to,ima ljudi jos koji igraju... Mene ne smeta tolko ta lampa kolko onaj laser, bole me oci dok gledam a neko me cilja sa tim :\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4860 | |
Premium
|
Citiraj:
Velike mape su na drugu stranu prepune vozila koja zahtjevaju gunere, spotere, fixere... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=_gjox...6cFUAAAAAAAAAA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|