|
![]() |
#4801 |
Guest
|
ajde ide polako , nego jel se isplati uzet expanziju? Ono , objektivno jel vrijedi? |
![]() |
![]() |
#4802 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ovisi. Mape su malo vece, u cq s vise pointova i vise prostora za flankanje. Ako ti je vrh metroCQ i "ona mapa s kontenjerima u TDM" onda ne. Al ima zadnjih 20 strana o mapama baci oko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4803 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
A i sa HD 5770 se nećeš naigrat jer je Karkand puno zahtjevniji. Meni šteka sve u 16, dok su vanilla fly mape kolko tolko igrivije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4804 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Oo da, karkand je zahtjevniji dosta, ali je stvarno dobar. Malo je brdovitiji nego u BF2, but it's nice to be back to karkand. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4805 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Prvi 'orlić' na pragu. Woohooo. ![]() Sad napokon mogu igrat sve mape na 40+ fps-a, a ne samo Metro, pa ću se sutra ponovno joinat ekipi na TS-u. Naravno, ako smijem.
![]() |
#4807 |
Guest
|
meni recon ne ide i ne ide. Ostale klase napredujem ali recon , nemam izgleda. Nanišanim i skinu me čim zabljesnem. Kako da otključam one bolt action snipere? Jer, ovaj Dragunov , na SC modu i po pet pogodaka treba. Mislim jasno mi je kako , igrati recon , a jel moguće na neki drugi način , jer mi ova klasa ne ide? |
![]() |
![]() |
#4808 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4809 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
i s boltom ti trebaju dva šusa da skineš nekoga. osim onih puno jačih od sv98 ja najviše igram s reconom, treba se priviknuti. najveći "uspijeh" za sad je hs (sa osnovnim šajpferom) na 508m ![]() nije nešto, ali kad meta trči bočno i kad je končanica puno veća od njega... dosta je zeznuto ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4810 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
910 metara.I definitivno ću probati ići preko toga, iako sa snajperom igram...dvije minute tjedno.
![]() |
![]() |
#4811 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4812 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
e, kad smo već kod snajpera ![]() ![]() jel ikako moguće cijelo vrijeme i na svim snajperima imati onu "američku" končanicu ?! klasični križ... jer se nikako ne mogu priviknuti na one ruske sa krivuljama itd. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4813 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() |
#4814 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Zadnjih par dana pilotiram Vipera na 1k tickets, fast vehicle spawn serverima. Sad ga tako fino vozim da je to milina, ostanem i po pola partije u zraku (na 1k ticketa). Najjače mi je rantanje i mojih i protivničkih ![]() Moji vrište da ostavim heli da ga malo i drugi voze, dok protivnici whineaju o cheatovima, heli-nerdu i sličnim, a ja sliječem svako malo samo za popravak, i to daleko od očiju ![]() 10 puta im uništim komplet cijeli armor (dakle sve tenkove) u suradnji sa boljim gunnerom, imam po 20-30 vehicle disabled/destroyed, pa na kraju imam 7-8k bodova, a pilot 12-13k ![]() Torzo hit sa SV98 je u veliko večini slučajeva one hit kill.
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 02.01.2012. u 22:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4815 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
P90 i M870PCS sacmarica su oruzja koja sam koristio sa Reconom. P90 je super za Recona. Morat ces cesto i pistac povuc, preporucam MP433 Tact. sa lampom. Najdulji head shedšot mi je 280 i nesto to nemam poima kad i kako pa je valjda bilo slucajno.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 02.01.2012. u 22:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4817 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4818 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
I nije baš pošto se damage ne računa na random. Body shot niti sa jednim sniperom neće biti one shot kill kada soldier ima 100% health, makar mu cijev prislonio na srce ![]() Nešto se šuška da će sniperi dobiti buff na male udaljenosti, ja se osobno nadam damageu kakav je bio u BC2 ![]() I iz ovih 200tinjak sati igre moj je dojam da je recon/sniper klasa uvjerljivo najbeskorisnija, bez konkurencije. Gdje su hebeni C4 ili mortar... ?! ![]() EDIT: Longest HS je 408m sa Tunguskom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4819 |
Premium
|
![]() |
#4820 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Pokusavam sad igrat i cijelo vrijem me kicka van. Odem u PunkBuster, pbcl.cfg i eto sto pise. [11.02.2011 20:04:28] COUNTRY FILTER OR BANNED. BYE! [Admin Decision] [11.13.2011 18:17:35] Service Communication Failure: PnkBstrB.exe heartbeats stopped [11.18.2011 13:06:28] Sorry, players from Croatia are not allowed." [Admin Decision] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4822 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#4823 | ||
|
Citiraj:
![]() Neznam, moguće da su bili ranjeni, al baš sam imao fina iskustva sa SV98 u počecima igre (i najviše killova imam sa njom) Citiraj:
Barem da Recon ima C4, ovako je "koristan" samo na daljinu Meni pak 408m sa M40 ![]() Kemperčino! ![]() Ako si baš testirao dogovorno sa onim kojega gađaš, onda valjda i je tako. ![]() Samo kažem, ja sa SV98 baš fino skidam, bit će da su onda ti koje skidam bili ranjeni u trenutku ubijanja.
![]() |
![]() |
#4824 |
Premium
|
![]() |
#4825 |
|
![]() |
#4826 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4829 | |||
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Citiraj:
![]() Mozda se 1-2 mape iz vanilla bf3 mogu mjeriti sa mapama iz ekspanzije. A Strike at Karkand je definitivno THE ground mapa. Za tebe ovisi, ako volis male meatgrinder mape onda u ekspanziji neces naci puno toga sto ce ti se svidit. Ako su ti draze vece mape sa vise vozila i puno manevarskog prostora onda ce ti se svakako svidit. Citiraj:
Citiraj:
Bez obzira na to, recon klasa ima 2 timska alata bez premca - naravno SOFLAM i MAV. Veliki minus game designu je sto se njihovo koristenje ne ocituje dovoljno u scoru samog igraca koji ih koristi, bez obzira sto je daleko daleko korisnije od broja killova koje sam igrac moze napraviti. Da mi je kuna za svaki put kad sam poletio sa MAV-om, a cijeli tim je naocigled zivnuo, preokrenuo partiju i pobijedio. Ne samo da se svima ekran pocne crveniti od spotova, vec i kad si na voicu mozes doslovno svojima govoriti stvari tipa "lik iza kontejnera gleda lijevo, prođi mu desno iza leđa", "dvojica ti trce preko livade", "tenk ti stize, bjezi". A da ne govorimo kako mozes spaliti svaki neprijateljski soflam koji prijeti tvom zraku - air superiority for the win ![]() Sve to naravno ne zanima ekipu na vrhu krana ili brda... Kad je to potrebno, prebacim se na recona sa MAVom, a kao oruzje kad mi skinu MAV koristim M39EMR sa ACOG-om i silencerom za kakav takav mid range ucinak ili neku sprejanku tipa PDW-R ![]() Zadnje izmijenjeno od: El Indio. 03.01.2012. u 09:56. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4830 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
da se skupiti po 2.5k bodova koristeci samo SOFLAM ako ostatak squada/tima abjuza javelin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|