|
![]() |
#4741 |
Yippie-Ka-Yay
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4742 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Imam ja ESET i ne dela probleme osim ak ces delat temeljit scan. Onda ce ti povuc u karantenu par fajlova iz instalacije.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4743 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4744 |
Guest
|
konačno SCAR-H normalna puška , ono prije je bilo koma |
![]() |
![]() |
#4745 |
Yippie-Ka-Yay
|
znam kako ti je, uf odavno nisam zaigrao partiju radi gtx 260 nije mi bas radila lijepo na bf3-ci kad god bi pogledao u daljinu texture su pucale, ali prijatelj mi je rekao da je to zbog procesora (e7200), tako da sam sada osvjezio konfiguraciju (i5 2500k, gtx 570, 16 GB ram) i jedva cekam doc kuci sve to slozit i opalit jednu partiju caspian bordera ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4746 |
Axl Rose
Datum registracije: Feb 2008
|
aaaaaaaaaaaa... jel mi moze neko napravit port forwarding sa team viewerom?? uopcne nek ontam di upisati koji broj.. imam thomsom tg 782i.. imam 4 prazna polja i ne znam di sta treba upisati... dali u sva 4 iste brojeve ili?? Zadnje izmijenjeno od: drz_nedaj. 31.12.2011. u 01:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4747 |
Yippie-Ka-Yay
|
imas prvo polje ti je protocol UDP ili TCP, zatim imas port from X to Y te translate to polje u koje upises X i kliknes ok i to ti je to sada samo dodajes UDP ili TCP kako ti pise |
![]() |
![]() |
![]() |
#4748 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
ako zelite sudjelovati u raspravi sa Alanom Kertzom o specijalizacijama na puskama: http://www.reddit.com/r/battlefield3...ies_and_their/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4749 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
I sta bih trebao pricati sa Demize-om? Tip je kompletni idiot i jedino sto moze napraviti je pokvariti igru jos vise. Dokazano i provjereno vise puta.
![]() |
![]() |
#4750 |
Axl Rose
Datum registracije: Feb 2008
|
evo momci.. jel ovako valja??? isuse ubit ce me ti portovi.. a samo sam htio igrati ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
![]() |
![]() |
![]() |
#4751 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Imas 222h gameplaya, a tolko si nezadovoljan balansom u igri ![]() Vidim da ti je history krcat 64pCQ Metrom a najveci problem ti je art direction ![]() Na kraju price sta je lose da dev trazi feedback? Kad ti se vec nije dalo citati: "I'm working on a retweak of the accessories in the game currently, as I feel the player is limited in choice due to a few accessories being the clear winners in almost all categories" -sta meni ima smisla ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4752 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4753 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4754 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Conquest sa 64 igraca u metrou se svodi na stajanje na dnu ili vrhu eskalatora i rokanje sa M320 i RPG-ovima, pošto su svi medici odmah te oživljavaju čim umreš i rokanje se nastavlja. Još bolje kad stave 1000 ticketa. Debilana... to želi reć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4755 |
Guest
|
hehe , točno to , ekipa se izreda na vrhu pokretnih stepenica , i raspali , i to traje po 20 min ![]() |
![]() |
![]() |
#4756 | |
Premium
|
Citiraj:
I Metro se obavezno igra na ovim serverima http://battlelog.battlefield.com/bf3...o-RPG-No-M320/ http://battlelog.battlefield.com/bf3...RPG-M320-USAS/ ...i još jedan kojeg sada nemogu naći, zove se nekako Chaos.... Uglavnom Metro serveri, idealno 20-32 igrača, sa zabranjenim M320/RPG/USAS... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4757 |
Bazinga
|
The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 31.12.2011. u 13:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4758 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Da su stvari kao boje i sunce 100x manje relevantne od kronicnog nedostatka dobrih mapa, retardiranog map dizajna, tunel mapa bez vozila, s 2 chokea i 0 mogucnosti izbora, cista suprotnost dosadasnjim bf igrama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4759 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Metro CQ...nuff said... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4760 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
BTW, jedan server za mazohiste ili kako se pretvoriti u zombija. Braindead
![]() |
![]() |
#4761 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4762 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
di su oni dani iz bete kada sam igrao na 128 vs 128 metro cq to je bila igra,a ne ovo 64 vs 64 ..pff ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4763 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4764 |
Premium
|
Meni osobno je gušt probit se kroz 32 igrača sa suprotne strane koji spammaju sa RPG/M320 na takvoj maloj mapi u kojoj opet imaš dovoljno mjesta za radit manevre i razvalit ih. Nije li lijepo nadigrat ekipu koja odmah pri ulasku na Metro CQ na loadoutu štima M320 i slično, a ti igraš sa assaultom/normalnom automatskom puškom? Meni je ponekad. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4765 |
Premium
|
Meni metro HC ima neki skriven čar, baš zato što je to jedina mapa gdje se stvori linija (dašak realizma), a ne kao na drugim mapama gdje ekipa trčkara naokolo kao kokoši. Velik minus su cheateri koji naprave prevagu, a jednom kad linija pukne teško se vratiti (u pravilu nemoguće), drugi velik minus su ******* koji se prave glupi pa koriste rpg/m320 i nabijaju killove dok ih admin ne kicka, onda se ispričaju jer kao nisu znali i nastave igrat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4766 | |
Premium
|
Citiraj:
O mapama se da raspravljati koliko su dobre ili loše, ali sunce i naročito boje su meni prije izlaska FXAA injectora bile razlog prestanka igranja nekih mapa i skoro igre u cijelosti(naprazanje očiju). Nije baš nuff said... pljuje se na valiko po mapi bez da si ju isprobao kako treba... Bazaar rush je ipak malo više nuff said ![]() Već sam napisao da Metro igram na serverima gdje su zabranjeni RPG/USAS/M320 Jer za pobjedu često moraš iskazati veći smisao za timsku igru, nego na nekim drugim, razvikanijim mapama... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4767 | |
Yippie-Ka-Yay
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |