|
![]() |
#3841 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Samo da se "pohvalim" da sam sinoc napokon otkrio MIUI rom. Do sada stvarno revolucionarno dobar rom na mom starom Z-u. Jos niti jedan ovako brzo nije radio. Vidim da se nekad prije pisalo da baterija traje nesto krace nego na stock romu, ali evo meni danas nakon cjelodnevnog maltretiranja popilo cca 45% baterije, tako da je po meni to ok. |
![]() |
![]() |
#3842 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Welcome to the club ![]() Samo što si MIUI trebao daaavno prije isprobati. Inače, što se brzine tiće, nisam primjetio da je nešto brži od ostalih "high-end" ROMova ali stabilniji i dotjeraniji definitivno je. Već duže vrijeme moj no.1 ROM, sad čekam RC build ICS-a sa kamerom koja radi. Trajanje baterije najviše ovisi o kernelu koji je ispod ROMa, a na mom DHD-u je kernel našeg LordClockana, a to je debelo najbolji kernel za DHD ![]()
![]() |
#3843 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
#3845 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Srpski Vip ga je dobio neki dan, možda nekim čudom stigne i kod nas. Mislim da ga u slobodnoj prodaji nema jer je Motorolin support kod nas jednostavno jadan.
![]() |
#3846 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Sorry stari, nisam stigao ranije....ovak, zaboravio sam kak se lupa SS na mobu, i koju tipku treba koliko držat, brže mi je prekucat ![]() Pod access point names imam broadband i VIP.mms, a koliko vidim postavke su identične za oba: Name: vip.mms APN: mms.vipnet.hr Proxy: 212.091.099.091 Port: 8080 Username: nekih 5 brojeva ![]() Pasword: ***** ![]() Server: not set MMSC: not set MMS proxy: not set MMS port: not set MCC: 219 MNC: 10 Autethication type: not set APN type: mms Kao što rekoh, i za broadband su identične postavke. Te postavke ionako nisam nikad mijenjao jer ih uglavnom ne razumijem, u startu su valjda bile takve i radilo je s njima. Osim ako se samo nešto zmrdalo.
#3847 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ni meni MMS ne fercera. Dobijem MMS kao SMS poruku kojoj je veličina 20kb i ispod imam stavku 'Skidanje'. Kliknem na nju i ispišu mi se detalji poruke i to je to. Imam iste postavke kao i ti osim: MMSC: http://mms.vipnet.hr/servlets/mms MMS proxy: 212.091.099.091 MMS port: 8080
#3848 |
Gamer 2 the Bone
|
#3850 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Custom rom je u pitanju? Budući da ni meni mms ne radi na vip-u otkad sam počeo stavljati custom rom-ove u mob, bez obzira što mi je lik osobno u vip-u prije par dana unosio postavke u mob. Problem je isti btw, dobijem sms, sa download opcijom za mms sadržaj i kad stisnem download button, samo izbaci unable to download i to je to. I 3g uključen i wlan.
#3851 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
MMS postavke Kretanje unutar izbornika aparata odvojeno je / znakom. Aplikacije / Postavke / Bezicno i mreza / Mobilne mreze / Pristupne tocke (APN) / tipka Menu / Novi APN Ime: MMS APN: mms.vipnet.hr Proxy: Nije postavljeno Ulaz: Nije postavljeno Korisnicko ime: 38591 Sifra: 38591 Posluzitelj: Nije postavljeno MMS centar: http://mms.vipnet.hr/servlets/mms MMS proxy: 212.91.99.91 MMS ulaz: 8080 MCC: 219 MNC: 10 Vrsta provjere: Nista APN vrsta: MMS tipka Menu / Spremi 5x nazad za povratak u glavni izbornik Nakon upisa postavki potrebno je iskljuciti i ukljuciti mobilni aparat.
__________________ |
![]() |
![]() |
#3852 |
Gamer 2 the Bone
|
#3854 |
Gamer 2 the Bone
|
#3855 |
Gamer 2 the Bone
|
#3856 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne šljaka. Stari jučer dobio MMS na svog dumbphone Samsunga bez problema, a ja na svome SGS2 ne mogu. Upravo sam tu MMS poruku proslijedio na svoj SGS2 i ništa. Sve isto kao prije - klik na 'Skidanje' daje samo podatke o poruci. Zanimljivo da je uvijek, ali baš uvijek, prikačeni file velik 20kb. Proslijedio sam istu MMS poruku na iP4, ali ni on ne trza. Treba li još nešto uključiti u postavkama? EDIT: na iP4 je proradilo kad sam upisao user i pass pod data.vip.hr te uključio 3G i Mobilne podatke u postavkama mreže. SGS2 - 0 bodova.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 28.12.2011. u 12:46. |
![]() |
![]() |
#3858 |
Gamer 2 the Bone
|
#3859 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
#3860 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() Sve mi je odlično do sada osim jedne zamjerke u email aplikaciji: nema opcije "select all". Jel se moze kako ubaciti onaj HTC-ov mail apk ili je ovisan o sensu? |
|
![]() |
![]() |
#3861 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
da kako radi??!!? pa ja ga i radim ![]() http://forum.xda-developers.com/show...19&postcount=3 još fale neke sitnice, ali mislim da ćemo završiti kada i cyanogenmod team
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
#3862 |
Gamer 2 the Bone
|
Nnnnnda....budem razmislio, nisam baš to voljan radit sad. Nov mi je još mob, tek sam prebacio pun qrac mjuze, slika, filmića i ostalog na njega. Fkt sam lijen to sad backupirat pa sve kopirat nazad ![]() Probat ću još probrauzat strane neke forume, možd je netko našao nekakvo riješenje. Ak mi je radilo u početku, mora nekako opet. Sigurno negdje ispod deset slojeva opcija treba stavit negdje nekakvu kvačicu ili nešto takvo, samo treba nać hebat ga...
#3863 |
Premium
|
Kakve veze ima muzika, filmići i slike sa faktori resetom? ![]() Prije toga nandroid backup, a kasnije ga eventualno vratiš ako zatreba i to je to.. |
![]() |
![]() |
#3864 |
Gamer 2 the Bone
|
Pa ne znam, nisam to nikad radio, ali jel kod factory reseta ne formatira sve i vrati default postavke? Neću li spušit svu multimediju, poruke i brojeve koje sam ubacio unutra?
#3865 |
Premium
|
Nisi to bio spominjao nego slike, filmove i ostalo, koje si ionako pretpostavljam stavio na neku SD ili slično.. Ništa nećeš izgubit jer ćeš lijepo ić na Advanced Restore i vratit DATA ili tako nešto, u tom slučaju vratit će ti sve app, poruke, brojeve i ostalo vezano za OS.. |
![]() |
![]() |
#3866 |
Gamer 2 the Bone
|
OK, budem to malo dubioznije proučio.....da, lako za slike i filmove, al imam neke poruke koje bi htio ostavit i slične stvari. Novo mi je sve to, ovo mi je prvi smartphone, dosad sam imao samo idiotphone-ove tako da se nisam morao zamarat s ovako naprednim stvarima ![]() A još bolja je strategija: budući da cocnut ima istih problema, pustit njega da napravi reset i vidjet kako je prošlo. Ak sve bude ok onda i ja, ako ne - ne diram bwahahahahahaha
#3868 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#3869 |
49%winner
|
Na njegovom mjestu onda ne bih ni radio factory reset, ako misli vraćati data. Nema smisla. ROM će mu ostati jednak prije i nakon reseta jer korisnik i ovako nema dozvolu da šara po ROMu (usprkos rootu) te nije mogao ništa pošemeriti, a sve što je moglo poći krivo nalazi se na data particiji. Ako već radi reset, neka napravi backup aplikacija+data, poruka kontakata, bookmarksa... Te stvari kasnije uredno može restorati bez ikakvog negativnog utjecaja na funkciju ROMa. Naravno, osim ako baš neki app nije kriv za taj mms problem, a to nitko nije pretpostavio koliko vidim.
![]() |
#3870 |
Gamer 2 the Bone
|
Jesam ja zapravo. Već sam razmišljao da ih uninstaliram sve.....ali nisam puno skidao, compass neki i 2 igre, GT racing i neke gladijatore. I to sve sa onog marketa, tamo bi trebale biti kao provjerene aplikacije. Možda bacim uninstall, ali nije mi baš milo jer sam u nekim igrama dosta daleko došao.
|
|