|
![]() |
#4682 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
hmmm... zanimljivo... ![]() onda je Nervozni_Postar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4684 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4685 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Uzeo sam si danas napokon Back to Karkand i s obzirom da zadnja dva dana igram samo sa reconom ovo je super osvjezenje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4686 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4687 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Sad ce patch...u veljaci. Super podrska, nema sta. Kako se DICE uobrazio to nisu istine.
![]() |
![]() |
#4688 |
Axl Rose
Datum registracije: Feb 2008
|
isuse dragi boze ![]() uzeo juce igru, i sve super, sve pet, odlicna igra.. ali... pa ja mislim da nisam odigro jendu cijelu mapu a da mi nije bilo bar jedan disconnect.. jel ima neko slican problem? kaze Game disconnected: could not join server ili You were disconnected from EA Online (1)... i evo jos nesto.. ocu uci u igru i za sada mi nije htijelo uc u jedno 15 servera... sta se to dogadja?? Zadnje izmijenjeno od: drz_nedaj. 28.12.2011. u 07:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4690 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Ja sam probao na maminom laptopu i3 sa gt540 ,monitor je 17'' ,kad je reza na full,i detalji povišeni,šteka,ali sam smanjio rezu i detalje sve na medium,čak nešto i na low,i moglo se igrati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4691 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Otvori sve portove za igru (googlaj koji su, jer ima ih) i isključi firewall (po mogućnosti i av) prije gejmanja.
![]() |
![]() |
#4695 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
![]() |
#4696 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4697 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4699 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4700 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4701 |
sto da napisem ?!
|
meni radi sranja... ![]() spoji se na server, ali mi je crna slika... probam single, ona početna animacija stoji, dim se pomiče itd. ali pomaka od toga nema... ru verzija je, eng je stavljen prema uputstvima i sve je prošlo ok. prije svega sam imao bf3 instaliran ali sam igrao kampanju i sve je uredno radilo ![]() nadam se da je prolazna mušica origina i sl. ![]() ![]() edit: probao preko internet explorera pokrenut, puno kraće loada ali ista stvar... kao uđe na server, čujem zvukove ali je slika.. crna ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Željac. 28.12.2011. u 16:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4704 |
sto da napisem ?!
|
uspio sam ![]() ![]() sve šljaka ok ![]() samo padaaaam ![]() ![]() ![]() EDIT: bio sam slobodan pa sam velikom dijelu pce ekipe poslao friend req. nego, jel se u battlelogu prikazuje igdje najveća udaljenost s koje sam stesao nekoga ?! ![]() 3 killa 2 hs-a ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Željac. 28.12.2011. u 23:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4705 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Znam da ima negdje medu postovima ovo sto trazim. Bude potrajalo dok nadem pa bi molio nekog tko zna kako staru instalaciju BF3 opet instalirat bez ponovnog skidanja. Reinstalirao sam windowse i sacuvao sam staru instalaciju. LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#4707 | |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
To bi trebalo biti to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4708 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Joj kako mi je ovaj digao tlak. Nisam baš totalno loš, ap da me tako bezveze ubija sa pištoljem. Ajd da me pogodi par puta, al šta je previše, previše je. Tip je imao u prvih par minuta 40:2, a završio je na 80:12. Ne bi bilo ništa čudno da nije proveo 80% partije u zaklonu s jedne strane tunela i pucao pištoljem na drugu stranu tunela. Očito je da nije odmah nabavio cheat jer bi mu statsi bili bolesni. Znam da ima jako dobrih igrača, ali malo je onih koji pretrpe 5 direktnih pogodaka rpg-om u razmaku od 2 sekunde (6 pucalo odjednom, jedan pogodio taman ispred tenka), bez da ih itko popravlja i onda jednim pucnjem rpg-a od naprijeda, uništi naš tenk (100% health bio tenk). EDIT: Izgleda da nisam nešto dobro postavio link. Tip se zove: Umeboy |
![]() |
![]() |
![]() |
#4709 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4710 |
Premium