|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Vip navodno ima najbolju pokrivenost (radim u Vipu i takva su iskustva koja sam čuo) Imaš pakete na pretplati 1, 5, 15 i 30 GB, kad prođeš paket i dalje imaš net al na 64 kilobita :P Cijene paketa redom idu 69 , 129, 179 i 349kn + 10kn za radijsku frekvenciju. Ako se možeš dokopati Carnet acounta ( netreba biti tvoj) cijena se prepolavlja ![]() Ako se odlučiš za VIP-ovu pretplatu preporučam da uzmeš stick u paketu na bonove za 199kn te otvoriš pretplatu bez ugovorne obaveze tj obaveza je 3mj ![]() Tele2 izbjegavaj a za T-mobile se raspitaj sam to neznam :P Zadnje izmijenjeno od: 6Finger. 26.12.2011. u 08:19. Razlog: kriva brzina :P |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Jel nije 64 kilobita (Nakon potrošenog prometa smanjuje se brzina prijenosa podataka do najviše 64 kb/s, što je dovoljno za pregledavanje online sadržaja, primanje i slanje e-mailova te za komunikaciju putem društvenih mreža.), što bi bilo nekih 8 KB/s.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Je kilobita, ali je problem što je i niže od toga.... ne drži tu brzinu.... uglavnom za zaboraviti u praksi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Sam's
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Znači trebao bih si nabaviti taj stick za mobilni internet e sad T-com ili Vip beznam. Ono za sto mi treba služiti jest pregled i slanje e-pošte i praćenje foruma, chat tj razgovor u pisanom obliku putem skype-a. Neznam kakav paket ili sto vec bi bio za mene, brzina nije bitna... sto jeftinije to bolje. Znači uz gore navedene uvjete(a dovoljno je da ispuni jedan npr, pregled i slanje e-maila) treba ispuniti i uvijet naplate usluge, e sad dolazimo zapravo do ključnog djela heh. Znači dali postoji to u Vip ili T-Com stick internet usluzi da je posve na bonove kao što je to slučaj sa mobitelima znači ja si kupim bon od 50-100kn i on mi traje 3-6mj(rok trajanja) pa kad potrošim potrošim ili recimo ili u boljem slučaju nema rok trajanja nego zaista kad potrošim tek onda trebam i obnoviti bon, postoji li to i ako da što bi mi predložio? I da ne zaboravim, dali je potrebno uzimati to baš uz neke ugovore, može li se uzeti neki polovni sa istečenim ugovorom pa ja samo nastaim koristiti tj. nadoplaćivati? Sry na puno pitananja, stvarno neznam ništa o ponudi i kako funkcionira, hvala na odgovoru i na razumjevanju. Citiraj:
p.s. neznam ni kako se to koristi, milim kako se obnavlja ako je kao na mobitelu, nema ekrana ili nešto... dali se to radi preko računala ili ima neka posebna stranica....? |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|