|
![]() |
#8526 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Nadam se da će biti u normalnoj verziji jer mi se 3D ne sviđa. ![]() Uglavnom pogledah 30 Minutes or Less. Ima par dobrih fora ali ništa više od toga. Uglavnom nije preporuka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8530 |
Guest
|
Kak me scimao, ponadao sam se da je neki novi extended trailer :P Ma, čim ih sve vidim, suza mi se u oku počne stvarati ![]() |
![]() |
![]() |
#8533 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#8534 |
Guest
|
ogromne preporuke...epska remek djela ..gledao ovaj tjedan na nova RTL ... MARINE i Anakonda 3 ne postoji dosta onih klanjajućih smajlića za ovo! ![]() |
![]() |
![]() |
#8535 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
nadam se da će casting manager (vrlo izvjesnih) expendables 3 ozbiljno uzet u razmatranje i angažman bore leeja :P
![]() |
#8536 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pogledao Colombianu, Drive i Cashback. U Driveu ima malo premalo akcije i puno praznog hoda kada se ne događa ništa ili jako malo. Colombiana je ok. Baš onakav film kakav se očekivao od Luc Bessona kao scenarista - živo, puno eksplozija,... Cashback je ugodno iznenadio. Kako film prolazi tako postaje sve bolji. U početku je spor i dosadnjikav, ali pri kraju postaje puno bolji. Savršen film za raznježiti 'goru' polovicu. ![]()
![]() |
#8537 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Moneyball- odličan uradak, opravdava ocjenu na IMDBu. Brad je odradio dobar posao. Istina priča jako dobro pretočena u na platno Killer Elite- solidni akcić u duhu Stathama. Čak je i onaj iz Prison Breaka dobro odglumio, bolje nego u seriji Također, ako koga zanima. Ovaj mjesec je izašla potpuna mini-serija Millenium Trilogije(prvotno je snimljena, ali je izrezana i skraćena na filmove) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8538 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
The Thing 2011 film meni bas ok, ajd remake je, ali film kao film je na mjestu. napet, zanimljiv (barem meni, SF fan), taman trajanje, odlicne scene.......... jedino sto su mi ljudi nestajali iz filma tako da pojma nemam tko je ziv, tko mrtav, ali ko' da je vazno ![]() uglavnom preporuka, vrijedan gledanja, nisam ocekivao ovako ok verziju inace definitivno (jos kad danas uzmes u obzir razliku u godinama) originala iz 1982-e. dobra 7ica od 10, ako kome znaci ocjena.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8539 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Zna li netko što se događa s drugom sezonom Game of Thrones? Ne mogu više čekat. |
|
![]() |
![]() |
#8540 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
1911 Revolution - Inace 100 film jackie chana ![]() Abduction - Čist ok, mislio sam da ce biti uzas...ali na kraju mi je bio ok Contagion - Ok, ali moglo je to puno puno bolje Straw dogs - Malo dosadno na početku,ali poslje nekih 15min bude zanimljivo, i na kraju sasvim ok filmic |
![]() |
![]() |
![]() |
#8541 |
Pod naletima kopita zla
|
Pogledao sam The Debt. Zidovski specijalni agenti love nazi doktore. Rekao bi klasicna prica ali jako jako plitka. Uglavnom ako imate nekaj pametnije za pogledati sam dajte jer ovo nije taj film. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8542 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() http://www.imdb.com/title/tt0067800/ |
|
![]() |
![]() |
#8544 |
Guest
|
Pogledao i ja Contagion
|
![]() |
![]() |
#8545 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#8546 |
Pod naletima kopita zla
|
Pogledah danas The Oxford Murders. Kao crime, mistery i thriller. Je sve to ali ne odskače niti u jednom od navedenih "polja". Opet nije film loš i stvarno tih skoro dva sata prolete. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8547 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
The Girl with the Dragon Tattoo (nova verzija) - odličan film, upravo ga pogledah. Rooney Mara je odlično odglumila.
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 30.12.2011. u 02:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8548 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Meni je ono bilo prejako, uglavnom da povučeš neku paralelu (sve je na knjigu, kužim ja to ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8549 |
Guest
|
Gledao MI4 u kinu, dobra zabava ništa više ![]() |
![]() |
![]() |
#8550 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Dragi i ja se baš sljedeći tjedan spremamo u kino gledat ga. Doduše, po izgledu mi se više sviđa glumica iz švedske verzije. Tek sad sam skontala da je to ova koja u Sherlock-u glumi. Maru su mi malo poružnili. :/
![]() |
|
|