Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 13.12.2011., 13:51   #3781
Mad_Duke
Guest

@xlr
Tele2 sam imao samo nekih pol godine i nisam zadovoljan bio neš pretjerano. Tako da ne vjerujem da sam dobio neku staru SIM kartulju. Uzeo prije 2 tjedna t-mobile i tele2 cijene, ubacio zadnja 3 računa u kalkulator i ispada me mrvu jeftiniji t-mobile sa tim da ne moram misliti uopce o tome koliko neta trošim.

Ali ovo sa baterijom mi je stvarno bilo nadasve čudno!

Staro 13.12.2011., 14:17   #3782
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Pokušavam kupiti app (SoundHound) na Marketu. Regao sam se na Checkout. Preko moba mi kaže da stavka nije pronađena, a preko kompa mi je mob zasivljen (nalazi se u padajećem izborniku) i ne mogu dalje od prvog koraka. Mob je VIP SGS2. Kako kupiti app?
Staro 13.12.2011., 15:25   #3783
A.J.
Premium
Moj komp

A.J.'s Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Mislim da ti jedino rješenje Market enabler ili da uzmes Shazam.
A.J. je offline  
Staro 13.12.2011., 15:54   #3784
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Imam Shazam, ali je ograničen na x upotreba mjesečno jer ga nisam kupio. Zato i jesam htio uzeti SoundHound za 0,10$. Doduše, i nekidan je bio po toj ultra povoljnoj cijeni (sad je ona akcija zbog 10 mlrd. downloada) pa se možda opet ponovi.
Staro 13.12.2011., 16:25   #3785
Dottore
Extrema Thule
Moj komp

Dottore's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Pretpostavljam da bi to moglo biti zbog toga što lakše nađe mrežu pa troši manje snage za uspostavu poziva i održavanje veze. Ako dosta koristiš mobilni internet, to bi mogao biti dobar azlog za uštedu baterije. Ok, 30% je malo previše, ali opet...
Signal Tele2 je katastrofalno loš. Ne samo što pljujem jer sam imao.
Signal od Zadra do Pirovca je tragokomično jer puca dok kažeš keks. Čak i doma signal radi ali nedostupan i još kasni poruke.

Mobitel po pravilu funkcionira na najjači signal. Zato kod Tele2 na nekim mjestima ima slabiji signal pa time mobitel trudi loviti odnosno traži što kvalitetnije da ne bude dostupan ili ti ga offline. Meni se dogodilo kad pojavi dvije crtice onda baterija troši kao ludo.

Meni je žao korisnika koju prelaze na Tele2 pa kasnije shvate da su pogriješili. Cilj korisnika je da što bude niži troškovi. Tu nemam što prigovarati ali to se zna i dogoditi.

HP 845 G8

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 5850U
RAM: 32GB SK Hynix DDR4-3200 + 32GB SK Hynix DDR4-3200
SSD: Kioxia/Toshiba XG6 512 GB NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon 680M
LCD: 14" Touch Matte IPS @ 1920 x 1080

Mice: Logitech MX Master 3S
External storage: uGreen M.2 enclosure USB-C + WD SN570 2 TB

Connected To A1 optical 2 Gbit

Lenovo ThinkPad P15v Gen 3

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 6850H
RAM: 64GB DDR5
SSD: Samsung 980 Pro Plus 1Tb NVMe M.2
SSD: Samsung 980 Pro Plus 2Tb NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon
LCD: 15" IPS @ 3840x2160

Lenovo ThinkPad T14 Gen 3

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 6850
RAM: 16GB soldered LPDDR4
SSD: Micron 3400 1 TB NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon 680M
LCD: 14" IPS @ 1920 x 1200

Mice: Logitech VX Nano
External storage: uGreen M.2 enclosure USB-C + Samsung 980 1TB

Lenovo X1 Carbon 7th Gen

CPU: Intel Core i7-8665U
RAM: 16GB soldered LPDDR3
SSD: Samsung 970 EVO Plus 512 GB NVMe M.2
Graphic: Intel HD 620
LCD: 14" IPS @ 2560x1440

Lenovo X1 Carbon 10th Gen

CPU: Intel Core i7-1260p
RAM: 16GB soldered LPDDR4
SSD: Sk Hynix 512 GB NVMe M.2
Graphic: Intel Iris Xe
LCD: 14" IPS @ 1920x1200

Dottore je offline  
Staro 13.12.2011., 16:31   #3786
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
hm, sad sam zaista zabrinut. mislim ja sam na teletini od prvog dana i imam pretplatu jos 2 godine tako da nemam izbora. sad trenutno nosim 2 moba. SII za net i SE za telefoniranje/sms.

kakva je teletina na podrucju Rijeke i Grobnika? to mi je najbitnije.
geronimo_2 je offline  
Staro 13.12.2011., 19:58   #3787
A.J.
Premium
Moj komp

A.J.'s Avatar

Citiraj:
Imam Shazam, ali je ograničen na x upotreba mjesečno jer ga nisam kupio. Zato i jesam htio uzeti SoundHound za 0,10$. Doduše, i nekidan je bio po toj ultra povoljnoj cijeni (sad je ona akcija zbog 10 mlrd. downloada) pa se možda opet ponovi.
sad je Shazam Encore na akciji
zaboravim taj limit jer sam od samog njihovog pocetka korisnik i imam neograniceno

dali ti negdje pise koliko jos mozes koristit i ako znas koliki je limit?
sad vidim u opisu da pise bez ogranicenja

Citiraj:
Hear a song you don't know? Shazam identifies it instantly. Free and Unlimited.Free and Unlimited usage: Shazam identifies music instantly, so tag as often as you like with no monthly limits!
A.J. je offline  
Staro 14.12.2011., 07:21   #3788
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Mislim da mi Shazam jednom na iP4 izbacio poruku da je ograničen na 5 pjesama tjedno/mjesečno. Ok, govorimo o Appleu, a oni su oduvijek imali specijalne uvjete korištenja. Možda na Androidu nije tako.
Mogao bi kupiti taj Shazam Encore jer ga često koristim, a za 0,1$ neću propasti.
Staro 14.12.2011., 08:08   #3789
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
ovo s tele 2 je opće poznato, njihov signal i mreža, prebacivanje između odašiljača i svega ostalo je koma. Nije ni čudo da je cuclao bakteriju ko lud kad je stalno tražio bolji odašiljač i jači signal. Tele 2 je super ako sniziš kriterije i tražiš samo osnovne stvar od non-smartphone moba, za sve ostalo je komedija od providera.

coconut - imam shazam na doridu, nikad mi nije izbacio to upozorenje ok, nije da sam ga silovao ne znam koliko puta dnevno, no prebacio sam ove tvoje brojke koje spominješ. Možda je stvarno do jabučice?
tor je offline  
Staro 14.12.2011., 08:22   #3790
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Neki dan spičio Cyanogenmod7 na Desire... dojadilo mi gledat onaj glupi SenseUI sa "nesluzbenog" (non-OTA) updatea na Gingerbread od HTCa - neke stvari nisu radile, mjesta na mobu ni za kikiriki, uglavnom prilicno lose. Kada sam krenuo u kemijanje po mobu, cilj je bio pogledat Cyanogenmod7, ako radi dobro ostavit, ako ne, nazad na sluzbeni Froyo 2.2.

Uglavnom, nakon cijele nedjelje kemijanja sa novim ROMom, izvodjenja raznih gluposti da našarafim standard google aplikacije i sve sto mi treba - dosao do mobitela koji ima 60 MB free spacea (na 2.3 GB od HTCa je bilo ~15-20MB), cija baterija je na 57% nakon tocno 48 sati mog standardnog usea (par poziva, par smsova, sitno surfanja i email syncanje, wifi upaljen 30% dana, itd.). Ostavit cu ga da se ocijedi do kraja prije punjenja pa cemo vidit kolko ce sve skupa izdrzat. Napominjem da mi je dosadasnji rekord ~60ak sati.

Za sad neam zamjerki, osim sto i Cyanogenmod7 ima bugova ko ke_nje, barem ovaj koji sam ja stavio. Ali s druge strane, ti bugovi me ne ometaju u normalnom radu i ne rebootaju mob.
Staro 14.12.2011., 09:13   #3791
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Kupnja na Marketu mi je i dalje onemogućena iako sam se uredno regao na Google Checkout. Da to nije nešto do naših providera (VIP u mom slučaju)?
Staro 14.12.2011., 13:37   #3792
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Kupnja na Marketu mi je i dalje onemogućena iako sam se uredno regao na Google Checkout. Da to nije nešto do naših providera (VIP u mom slučaju)?
Je, do Vipa je 100%.
Ako imaš koji drugi broj(bonbon, tmobile) probaj s njima. Samo požuri, jer će i za Shazam bit za koji sat gotova akcija, ak već nije
Juice je offline  
Staro 14.12.2011., 14:48   #3793
A.J.
Premium
Moj komp

A.J.'s Avatar

Citiraj:
Probao sam sad kupit iz slovenije sa simobila, ali mi pise:
Citiraj:
This app is incompatible with all of your devices.
Rijetko kad mi tako dodje i cak mi sad nece ni market enabler pomoci.

Ostat cu na obicnom. Cini se da je razlika samo u reklama sto sam vec rijesio sa AdFree Android.
Citiraj:
For an ad free experience and exclusive features upgrade to our premium App – Encore.
EDIT: evo koje su dodatne mogucnosti na encore:
Exclusive Encore features

Launch a station

If you have last.fm or Pandora Apps create a Station using your tagged music. Available in US only.

Recommendations

Discover similar music based on the tracks you like

LyricPlay

Full screen lyrics in time with the music you're listening to - it's a fun way to see and learn the lyrics of your favourite songs.

link
A.J. je offline  
Staro 14.12.2011., 14:52   #3794
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Je, do Vipa je 100%.
Ako imaš koji drugi broj(bonbon, tmobile) probaj s njima. Samo požuri, jer će i za Shazam bit za koji sat gotova akcija, ak već nije
Mob mi je lockan na VIP, a sad nabavljati paradajz karticu samo zbog toga.. I opet bi bio na VIP mreži pa mi dođe na isto.
Staro 14.12.2011., 21:10   #3795
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
lol pa uzmi bon bon

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline  
Staro 14.12.2011., 22:08   #3796
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Citiraj:
Autor Codiac Pregled postova
lol pa uzmi bon bon
Lockan mu je mob na Vip/Tomato

Ali i to se može riješit i to preko aplikacije: Galaxy S2 SIM Unlock
Juice je offline  
Staro 16.12.2011., 08:47   #3797
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Citiraj:
Autor zwer Pregled postova
Neki dan spičio Cyanogenmod7 na Desire...

Uglavnom, nakon cijele nedjelje kemijanja sa novim ROMom, izvodjenja raznih gluposti da našarafim standard google aplikacije i sve sto mi treba - dosao do mobitela koji ima 60 MB free spacea (na 2.3 GB od HTCa je bilo ~15-20MB), cija baterija je na 57% nakon tocno 48 sati mog standardnog usea (par poziva, par smsova, sitno surfanja i email syncanje, wifi upaljen 30% dana, itd.). Ostavit cu ga da se ocijedi do kraja prije punjenja pa cemo vidit kolko ce sve skupa izdrzat. Napominjem da mi je dosadasnji rekord ~60ak sati.
Evo update... Mob se ugasio iako je bilo ~10% baterije. Bo. Total time bez punjaca - 93h. Pa moram priznat da sam iznenadjen, jer mi u zadnjih 1.5 godinu koliko ga imam nije niti jednom izdrzao duze od 2.5 dana, ako i tolko. I sad odjednom 4. Mislim, na kraju dana, je_E mi se za bateriju, ako ga treba punit svaki dan, meni svejedno... Samo mi je cudno kolko manje guta sa nekim lightweight sustavom. Zivio XDA A sad daj vamo SGN
Staro 16.12.2011., 10:36   #3798
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

@zwer:
Napravi ovu kalibraciju baterije:
http://forum.oxygen.im/viewtopic.php?id=723

Ovo nije neka obična kalibracija nego puno "dublja" stvar jer kalibriraš baterijske registre. Dobro prouči proces i doslovno ga prati! Ovo vrijedi za sve kernele koji imaju uključen pristup tim registrima - po defaultu kerneli u CM7 i Oxygenu imaju tu podršku.

Problem je jedino ukoliko ti se baterija isprazni do kraja i mob ugasi morat ćeš raditi ovaj postupak ispočetka. Ali dobra stvar je što ćeš imati očitanje baterije od 100 do 1%
Staro 16.12.2011., 11:27   #3799
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Thanks na tipu... kad ulovim vremena napravim i to. Mislim da ce jos par puta bit testiranja izdrzljivosti baterije, da se uvjerim da ovo nije bilo slucajno.
Staro 18.12.2011., 09:18   #3800
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Tvrtka Gametel je izbacila dodatak pomoću kojeg vaš Droid može postati ozbiljan izvor zabave. Radi se o kontroleru koji pomoću BT-a komunicira s mobitelom i omogućava vam lakše igranje u odnosu na d**anje prstima po ekranu kao i multiplayer za igre koje podržavaju tu opciju. Cijena? 50GBP (60EUR u DE).
http://www.gametel.co.uk/
http://www.youtube.com/watch?v=KbIiW1m8KFk
Staro 19.12.2011., 02:05   #3801
HONDA type R
Premium
Moj komp

HONDA type R's Avatar

Datum registracije: May 2006
presao sam sa i4 na galaxy s2, ekran mi je bezveze jer su boje prenaglasene a rezolucija premala za tu dijagonalu - retina ftw kamera pravi pregadne slike u tamoj prostoriji, kao da je blic preslab a nije, mjerio sam lux metrom sa udaljenosti 1 metar, pokazao je 7 na i4 i 27 na S2 :S. ista scena izleda puno svjetlije i bolje i na i4 i na samsung wawe a po rivjuima citam da s2 ima odlicnu kameru, ima li lijeka, probao sam i tvornicke postavke i sam cackati ISO i td ali je isto. koja igra bi mogla iskoristiti potencijal ugradjene grafike da vidim na sta to lici, nekakav tech demo tipa crysis na pc ili infinity blade na ios
HONDA type R je offline  
Staro 19.12.2011., 14:16   #3802
Mad_Duke
Guest

Ima netko možda neki info koliko se dugo "u prosjeku" čeka ili koliko je "on čekao" na Samsung Galaxy S2 u t-mobileu? Sada sam na N70 privremeno i nisam vesel

Staro 21.12.2011., 08:32   #3803
Mikeyy
Premium

Evo mojih komentara na Samsung Galaxy S2. Jučer sam ga dobio, t-mobile verzija, nisam ga ni puno koristio, ali evo nekih dojmova.
Prije toga sam imao HTC Desire tako da direktno sa njime uspoređujem.

- ekran
Ne vidim neke bitne razlike, imao sam HTC Desire sa AMOLED ekranom, nisam radio neku direktnu usporedbu, ali oba su ugodna za korištenje, živih boja.
Na samsungu bolje radi onaj senzor za autobrigthness i proximity senzor prilikom poziva, na mom Desire je to valjda bilo strgano ili nije bilo dobro software-ski sređeno.

-veličina
Malo mi je glomazan SGS2, Desire je bolje ležao u rucu.
Super je tanak, ko da igračku držite, a ne ozbiljan mobitel.

- tipke
Desire ima bolju poziciju tipke za paljenje/gašenje. Možda je i do navike, ali tipka za paljenje/gašenje sa desne strane mi nikako ne leži. UVIJEK kada gasim mob stisnem i tipku za pojačavanje zvuka koje je točno na suprotnoj strani.
Sa ostalim tipkama nisam imao problema, jedino što je osvjetljenje non stop isključeno na back i menu tipkama tako da ih nekada nisam pogodio i često se zamislim koja tipka se gdje nalazi pošto uopće nisu vidljive dok pozadinsko osvjetljenje ne radi.

- prednja kamera
Savršeno, napokon telefon sa kojim mogu koristiti Skype video pozive, odmah sam isprobao!
Htio sam i isprobati video poziv u t-mobile mreži, sjećam se da je VIP to reklamirao prije 4-5 godina kada su uveli 3G. Vidio da ne radi, nazvao službu za korisnike i oni mi odgovorili da je to funkcija koja se još razvija, testna... šta im nije bilo dosta 5 godina da postane komercijalna?

- software
Ovdje je HTC daleko ispred Samsunga, Samy fušari na ovom polju.
- alarm - daleko bolji kod HTC-a, lakše narediti vrijeme
- e-mail - Samsung još uvijek nema "Mark all as read" opciju...
- sms vcard - ne postoji kod Samsunga, samo MMS vcard, a i to kada primim moram vcard sačuvati negdje, nemam pojma gdje ju sačuva, pa onda pronaći preko file explorera, kliknuti, uvesti u imenik... 100 infomatičkih godina iza HTC-a
- video - ne može pročitati video snimljen na HTC Desire... mislim je**o ih Android, isti sustav, mp4 mislim da su filmovi, i ne može ih pročitati
- widgets - koma, od svega hvaljenja, samo jedan widget, VRIJEME, se može promijeniti veličina, SAMO JEDAN.
Svi ostali dolaze u jednoj veličini i slikaj se (npr sat, koji ja želim da zauzima 2 polja umjesto 4, ali ne, mora biti 4 ili nikako, ili kalendar koji zauzima cijeli ekran i nikako drugačije...).
- pozivanje - ima neki KVAZI smart dial, tj. pametan je samo za prvu riječ imena, ne pretražuje dalje od prve riječi i ne izbacuje posebne znakove. Kao da sam na DOS-u, mislim to je njegovo ograničenje da naziv moraš pisati točno onim redoslijedom kako je upisano...
Npr. ako imate Ivan Marić kontakt, ukoliko počmete prisati Marić on vam neće izbaciti taj kontakt, nego morate ipisati Ivan, a tko zna koliko Ivana imate u imeniku.
Također, ako vam je kontakt kao meni T-Mobile služba za korisnike i počmete pisati TM on vam neće prikazati kontakt jer on očekuje da ćete upisati - koji ne postoji na telefonskoj tipkovnici.
I slično, uglavnom, koma, HTC je puno puno puno bolji.

Još uvijek nisam našao sortiranje imenika po prezimenu, ne znam da li je do mene ili on ni to nema...

Negdje sam pročitao da SGS2 podržava sinkronizaciju zadataka sa exchange servera, ali niti to nisam nigdje pronašao.

Sigurno ću pronaći još.
Uglavnom, ukratko, lijep mobitel, kvalitetno napravljen, zvuk poziva kvalitetan, software-ski daleko iz konkurencije (HTC-a) što mi nikako nije jasno, kasne doslovno godinu dana iz njih po opcijama itd.
Mikeyy je offline  
Staro 21.12.2011., 08:51   #3804
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Mikeyy Pregled postova
Još uvijek nisam našao sortiranje imenika po prezimenu, ne znam da li je do mene ili on ni to nema...
Contacts/more/dispay options/ Sort By (first name, surname). Bar je tako na SGS I. St se tice ostlaih primjedbi mislim da se moras jos malo poigrati s opcijama i bolje poruciti (jedan dan je malo ) te instalirati si programe koji ti pashu, recimo meni je GoSMS instaliran i ima hrpetine opcija pa ni ne korisitm native SMS i slicno.
Staro 21.12.2011., 08:57   #3805
Mad_Duke
Guest

E da pitam onda. Pošto bum uskoro (nadam se) dobio mobač!

Da li ima neki software koji je dobra alternativa HTC-ovom dialeru? (MIUI ima isto dobar). To se slažem sa Mikeyy-em jer to je "osnovna" funkcionalnost koja mi je prijeko potrebna.

Za ostale widgete i glupost me zaboli jer za sve ima OK alternativa koja radi dobro!

@Mikeyy

Koliko si dugo čekao na mobač (ak si ga uzeo u t-mobileu) ?

Kaj se tiče video poziva. Imam prastaru N70 i znam da sam se prije valjda 4,5 godina sa tim igrao jedno popodne (i da me frend iz VIPa zvao kak je ima free pozive pa smo isprobavali). Mislio sam da su skroz odustali od toga Izgleda da jesu :P

Staro 21.12.2011., 10:30   #3806
Mikeyy
Premium

Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Contacts/more/dispay options/ Sort By (first name, surname). Bar je tako na SGS I. St se tice ostlaih primjedbi mislim da se moras jos malo poigrati s opcijama i bolje poruciti (jedan dan je malo ) te instalirati si programe koji ti pashu, recimo meni je GoSMS instaliran i ima hrpetine opcija pa ni ne korisitm native SMS i slicno.
Provjerit ću ovo za sortiranje kontakta, nisam se zadubio u to bio.
Što se tiče dodatnih programa, oni mogu mijenjati neke manje bitne stvari, ali ove osnovne ne. Znači dialer svaki drugi je sporiji od osnovnog, već isprobavao na prošlom mobitelu. A što se tiče primanja vCard preko sms-a, tu mi ne može pomoći novi program pošto oni to u kernelu moraju srediti, poruka UOPĆE NEDOĐE. Da dođe mogao bi je obraditi drugi program i prebaciti u kontakte, već postoje takvi programi u marketu, ali problem je što poruka uopće nedođe, on valjda vidi da je nepodržan format i ubije poruku prije nego dođe do message aplikacije.

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
E da pitam onda. Pošto bum uskoro (nadam se) dobio mobač!

Da li ima neki software koji je dobra alternativa HTC-ovom dialeru? (MIUI ima isto dobar). To se slažem sa Mikeyy-em jer to je "osnovna" funkcionalnost koja mi je prijeko potrebna.

Za ostale widgete i glupost me zaboli jer za sve ima OK alternativa koja radi dobro!

@Mikeyy

Koliko si dugo čekao na mobač (ak si ga uzeo u t-mobileu) ?

Kaj se tiče video poziva. Imam prastaru N70 i znam da sam se prije valjda 4,5 godina sa tim igrao jedno popodne (i da me frend iz VIPa zvao kak je ima free pozive pa smo isprobavali). Mislio sam da su skroz odustali od toga Izgleda da jesu :P
Dialer One je bio najbolji kada sam ja gledao prije cca 6 mjeseci.
Mobitel sam čekao 24 sata, ali to je preko firme, da ti nepričam, čekat ćeš duže.
Mikeyy je offline  
Staro 21.12.2011., 11:46   #3807
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Oficijelni ICS na Sensationu

WraGG je offline  
Staro 21.12.2011., 12:01   #3808
zen_sux
Premium

zen_sux's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Stigao sluzbeni ICS jutros na nexus S.
zen_sux je offline  
Staro 22.12.2011., 05:37   #3809
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Pripazi. U nekim je zemljama stopirana daljnja distribucija jer su mnogi prijavili probleme sa jačim trošenjem baterije. Obrati pažnju na to trošenje. Radi se fix koji bi to rješio.
Staro 24.12.2011., 18:14   #3810
HCS
Premijum
Moj komp

HCS's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Hm, moze malo pomoci. Naime, nabavih 16gb karticu, i sad bi htio neke igrice stavit na nju, tipa 9mm koja valjda ima 2gb. Cim se instalira odmah se ljepi na memoriju mobitela, prebacih je rucno na SD card i kad ulazim u nju trazi naravno da se skine nekih 1100mb fileova. E sad, kako te podatke pohraniti na karticu? Igrica je instalirana na karticu ali kad skidam te fileove idu na mem telefona u Gameloft folder. Help ako netko zna.

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na