|
![]() |
#541 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Pozdrav ljudi! Imam dva problema (prvi android ) mob nije modan na bilo koji nacin sve org. 1. Jel moguće stavit neku svoju mp3 sa sd kartice da bude zvuk zvona i ako može kako? 2. Jel moguće preko njega gledat live streamove kao npr. http://www.own3d.tv/ i ako može kako? Eto samo to me zanima, thx! |
![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
1. Vjerojatno se može i nekim programima, ali ja napravio folder na SD kartici: Media sa podfolderima: --Ringtones --Alarms --Notifications Unutra stavio MP3 fajlove i to je to. Pojavi se u izborniku u settings-sounds
![]() |
#543 | |
Registered User
|
Citiraj:
znas li možda kako bi ovo drugo mogao napravit? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Cisto iz dosade ajde neka netko zavrti ovo https://market.android.com/details?i...mVuY2hNYXJrIl0. goranov mod gore. Ukupan score: 1283 RAM: 96 CPU integer: 189 CPU float: 16 2d graphics: 284 3d graphics: 469 Database IO: 120 SD write 27 SD read: 85 CPU freq: 780 Total: 1283 |
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Moderator
|
Kinez 2.3.5, sve defolt. RAM: 100 CPU integer: 188 CPU float: 16 2d graphics: 249 3d graphics: 473 Database IO: 120 SD write 58 SD read: 139 CPU freq: 600 Total: 1343 EDIT: Kad sam ispraznijo memoriju i stavio na punjač (jer bi mi baterija umrla): RAM: 95 CPU integer: 186 CPU float: 46 2d graphics: 289 3d graphics: 453 Database IO: 115 SD write 60 SD read: 158 CPU freq: 600 Total: 1372
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 19.12.2011. u 18:37. Razlog: Uzeo template od Fleksa i ostala mi njegova frekva... |
![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
pas mater moram kupit class 10 karticu ![]() BTW. Se brza kartica kaj osjeti ili je to ono nebitno. Mislim vecinu appova vrtim sa kartice, ap logicno da da? |
![]() |
![]() |
![]() |
#547 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
Goranov mod: RAM: 92 CPU integer: 183 CPU f.point: 16 2D: 282 3D: 469 Database IO: 130 SD write: 40 SD read: 92 CPU frequency: 780 total score: 1304 Zadnje izmijenjeno od: Aletrned. 19.12.2011. u 18:47. Razlog: benchmark |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Registered User
|
goranov mod RAM: 101 CPU integer: 190 CPU float: 17 2d graphics: 284 3d graphics: 475 Database IO: 135 SD write: 29 SD read: 120 CPU freq: 780 Total: 1351 a na cyanogen Mod sam ima Total: 1630 samo mi se restartao par puta pa sam ga maknuo još mi je zvuk na njemu bio čudan na pozivima (slušalica slabo se čuje) i na zvonu previše pojačan Vuco kako taj kinez radi dali je stabilan? |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Moderator
|
Meni su općenito svi ROM-ovi bili stabilni. I Goranov i ovaj Kinez. Prije stavljanja ROM-a napraviti kaj treba (tipa particije ako koji ROM to zahtjeva), wipe-at data, cache, dalvik i ja formatiram system particiju.
![]() |
#551 |
JDM
|
Rezultati sa cyanogen moda, imam screenshot od prije: RAM: 119 CPU integer: 210 CPU float: 159 2d graphics: 292 3d graphics: 502 Database IO: 135 SD write: 133 SD read: 178 CPU freq: 672 MHz Total: 1728 Imao sam i veci score na visem clocku proca, no na 672 mob radi stabilno i ne restarta se pa stavljam score na njemu kao mjerodavan ![]() Na kineskom 2.3.5 romu je score oko 1450-1470, vrtio sam par puta i nije uvijek isti rez, al se vrti oko te brojke, glavne razlike su 3d grafika, ram i cpu. Btw, vidim da imam prilično visok rezultat za karticu naspram ostalih, neznam koja je tocno klasa jer ne pise na njoj nista osim sandisk i 4gb, a tu karticu imam vec nekih 3-4 godine, micro sd 4gb, dobio je u nekom kineskom mobu koji sam bio kupio za 50 kuna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
hehehe, cini mi se da sam bio u pravu kad sam rekao da je stock najbolji... Evo rez za stock na kojem su pobrisani svi programi koji mi ne sluze a trose resurse: RAM: 97 CPU integer: 188 CPU float: 17 2d graphics: 282 3d graphics: 478 Database IO: 125 SD write:54 SD read: 115 class 4 CPU freq: 600MHz Total: 1356 |
![]() |
![]() |
![]() |
#554 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Banned
|
el mi može neko pomoš stavio sam cyangogen i htio bih vratit se na oficcal rom i formatiro sam karticu i sve i staavio dload/update na karticu i stisno i uvjek prikaže update failed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Moderator
|
Silvio puško stara, probaj prvo staviti neki drugi ROM preko recovery-a (tipa onaj Yoigo španjolski defoltni sa HTCManie), pa onda defoltni Huaweiev.
![]() |
#563 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() Ali ozbiljno, meni je Gotanov čist ok, najstabilniji, nema laga, a sad, ko voli imat 60mb slobodnog rama stalno, go ahead! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#565 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
729mhz benru stariji |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
JDM
|
Za sve koji zele stock Huawei rom, moja preporuka je kineski rom, 2.3.5 verzija gingerbreada, s tim romom nakon instalacije imate slobodno cca 100mb rama, i mobitel radi vrlo brzo, sa stabilnosti nisam imao nikakvih problema! Taj kineski rom je custom samo utoliko sto dolazi rootan i sto je pociscen od svih nepotrebnih aplikacija. Probao sam skoro sve romove za U8650, i to je definitivno najbolji rom za one koji se ne zele igrati sa OC-om proca a zele brz i stabilan rom, i mislim da daje najvise rezultate u benchmarku od svih romova zasnovanih na stock romu. Cyanogen po rezultatima pere sve ostale romove, meni se osobno svidja sto kod njega naprimjer kada ides napravit reboot moba pita te da li zelis klasicni reboot, reboot u recovery ili reboot u bootloader, sto imas opciju za screenshot integriranu, vise opcija za podesavanje moba, ima integrirane kontrole nad wifi-jem, bt-om, data prometom itd u notificationima kao i stock tele2 rom... ako se ne pretjeruje sa clockom proca takdjer i radi stabilno i bez restartanja moba... meni osobno jedini problem sa tim romom ostaje tih zvuk sa moje strane kod sugovornika, i vec 2-3 dana kopam po netu pokusavajuci naci nacin da povecam gain mikrofona i tako "popravim" taj bug, no bez uspjeha, neke metode koje pale kod nekih drugih android mobova koji su imali isti problem ovdje ne rade nazalost, tako da ostaje jedino da se nadam da ce benru u iducoj verziji cyanogena popraviti taj nedostatak, jer to je ta "sitnica" koja dijeli taj rom od roma za igranje i roma koji se moze bez ikakvih problema i nedostataka koristiti i na mobitelu koji je namijenjen i za koji razgovor tu i tamo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#567 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#569 | |
Moderator
|
Citiraj:
Ima mislim odmah engleski uključen. Čak i ako nema, kad ti se pojavi onaj screen di trebaš stisnuti ma zelenog androida (čim ti uđe u mobitel), dolje desno je buton za promjenu jezika.
![]() |
![]() |
|
|