|
![]() |
#4532 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
kad potrosim sve metke u spremniku....onda mi se samo od sebe reloada |
![]() |
![]() |
![]() |
#4533 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() Nevezano za "art" jedno pitanjce: Kako se borit protiv onih likova sta misle da je ovo Ace Combat igra, tj koji imaju u jetu vise od 200 sati??? Jucer san na jednom serveru takvog lika srea i ofkors sve je zivo u zraku i na zemlji gazija. Proba san sa soflamom ali prebrzo pobigne izvan rangea, stigere netriba ni komentirat... Drugi jetovi nisu imali sanse protiv njega... tako da me zanima sta radite kad naletite na takve mahere? jel pobignete na drugi server ili sta? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4534 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
Preselim se u njegov tim. ![]() Za*ebavam se, nisam još naletio nekog da nas je rejpao avionom da mu nitko ništa nije mogao. Ali sam sreo likove sa helićima koju su znali dominirat cjelu rundu da ih nitko nije mogao srušiti, eventualno jednom, ali toliko bi bili aktivni da bi svi prestali igrati objective i samo njih pokušavali skinuti. Naravno takve runde su gotovo uvijek izgubljene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4536 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
ima situacija kada niti tunguska ne pomaže protiv takvih likova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4537 |
Premium
|
Lako za helice, mene brine druga leteca gamad ![]() A10 san vidija samo na rush mapama (operation firestorm i jos par njih) Neznan zasto ih nema na conquestu... Ali kad iden vjezbat onda us searchu upisen "1 player start" i filtriran da mi bude prazan server ili sta manje ljudi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4538 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Ma ja tražim servere sa 3-4-5 ljudi, opet se može uzet helić, avion a postoji šansa da se skupi i koji bod ![]() Za A10 nisam znao di ih mogu probat pa zahvaljujem ![]()
![]() |
#4539 |
Premium
|
Jel igras sa gamepadom ili tipkovnicom? Ja jetove sa gamepadom a helice sa tipkovnicom. Neznan zasto al tako san navika. I sa helicima mogu dosta dobro pilotirat ali sa jetovima ne bas. Slijetanje je isto gadno..tu 50% poginen. Za ostalo neznan koji tu savjet dat ali ja se vecinu vremena drzin dosta nisko i ne lebdim bas previse na jednom mistu, nego jurim preko cile mape dok ne naletim na koji tenk i slicno..pa onda malo oko njega se obrusavam. Za sada mi taktika pali jer me rijetko skidaju sa javelinima i stingerima. Losa strana je da se tu i tamo zabijen u one neunistive stupove (nadam se da ce ih sa slijedecin patchom popravit). Jedino ovi frikovi u jetovima me muce...tu jos nema lijeka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4540 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Ja heliće prašim s mišem, jetove samo s tipkovnicom iako pokušavam i njih s mišem u zadnje vrijeme. Preciznije je ![]() Za dobrog gunera se slažem, il više njih. Venom mi je predobar kad je nakrcan, da se čuda napraviti sa 2 gunera i jednim il dva zavarivača ![]()
![]() |
#4541 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
pretpostavljam da te muci slijetanje kad je na 100%, jer ako je na manje od 9% onda je stvarno tesko prizemljiti ga EPIC video alert! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4542 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Prvi tip za sljetanje s helicem: prebaci kameru da imas pogled iz treceg lica (ako je moguce na serveru) Drugi tip: vjezbaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4544 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4545 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
1. nemoj snajpat :P 2. koje drivere imaš, na nekima se to događa, na nekima ne, tj manji je drop, ja imam sad 11.11 pa ne primjećujem ni blizu toliki drop, mada ja snajpam 5 min u 2 dana xD
![]() |
#4546 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4547 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4548 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Da, to je ovaj kurvin sin ![]() Prilazim mu sa leđa sa Flankerom, jednom mi skine 30%, drugi put disejbla ![]() Remanje nije pomoglo,... oba puta bi se odbio od helija u more ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4551 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
poslije helija naravno.. al presmijesna situacija. igramo omana i lik nas siluje ko droljice. bili na TSu u dva squada. i misija postala samo njega srusit, jebes zastavice, al nema boga isusa krista.. samo sto se spawnas negdje frajer doleti i prass raketljine po glavici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4552 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 20.12.2011. u 14:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4553 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Također treba odmah podesit tipke (ili miša, što već) onako kako najbolje odgovara odnosno kako je igraču najprirodnije. Meni defaultne nisu baš naprirodnije, ali se prisilno naviknuo na njih i sad mi je problem mijenjat. Overall sve je stvar prakse, sati i sati letenja, nema nekog posebnog tipa. Sletanje je i meni bilo problem dok nisam skužio da mu se neće ništa desit ako sletiš na ravnu (ili ravniju) podlogu, čak i ako naglo spustim snagu (s) s cca. 15m visine, ne izgubi nit 1% helta. Uz to moš mišem prema nazad da ga stisneš u pod jer nekad ima tendenciju okretanja na nos, ali ako full spustiš snagu neće. Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Cartmann. 20.12.2011. u 15:23. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4555 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Pa ne cijelo vrijeme lol, samo kad slijeces...imas bolji pogled gdje su stupovi/zgrade da se ne skucas s nekim dijelom helija u njih |
![]() |
![]() |
![]() |
#4557 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4558 |