|
![]() |
#1261 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1262 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
opera:config#UserPrefs|ChromeIntegrationDragAreaMaximized vjerovatno po defaultu stoji 1 (pa ti je od vrha ekrana 1mm) tak da to stavis na nula("0") i problem rijesen ;-) (BTW to je trebalo biti rijeseno u 11.50 ukoliko nije netko vracao stari config) ovo za razmak tabova, i mene zanima...neki tip je napravio svoj skin di je maknio taj 1px izmedju tabova, i napravio je "hidden" X za close...neznam zas opera nema po defaultu taj sakriveni X, to je po meni glupost pa valjda svi znaju da je u glupom cosku za ugasit tab ili CTRL + W
![]() |
#1263 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() http://www.techspot.com/news/46192-a...-on-html5.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1264 | |
Premium
|
Citiraj:
Search 1 > open tab 1 Search 1 > open tab 2 poslat cu mail u operu pa viditi sta misle o tome ![]()
![]() |
![]() |
#1265 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
https://addons.opera.com/en/addons/e....1/?display=en Radi odlično. Držiš ctrl i označiš mišem tekst (ime filma). Pored ikonice od plugina će se pojaviti ocjena filma. Kao dolje na slici. ![]() I šećer na kraju. Kad klikneš na žutu ikonicu, otvorit će se novi tab. Koji vodi... Pogodite gdje? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1266 |
Premium
|
mislim da je netko stavio nsiam siguran jel u operin thread ili negdje no evo po meni najkorisniji add-on /ekstenzija http://tecajvaluta.appspot.com/ Shift + T na oznacenu "lovu" i izbaci trenutnu cifru (tog proizvoda)
![]() |
#1267 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1268 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ima li netko problema sa opera linkom i syncom lozinki? Konkretno, kad se na nekom drugom računalu koje nije moje spojim preko linka, on mi povuče sve bookmarke i history, ali ne i lozinke, te mi stoji uskličnik na oblačku od opera linka. Kad kliknem dobijem ovu poruku: ![]() Što je najbolje, ja mislim da nikad nisam niti mijenjao lozinku, a ako jesam onda je to bilo jaaaako davno. Zna li itko u čemu bi mogao biti problem?
![]() |
#1270 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Evo sad došo doma i uopće na masteru nemam nijednu lozinku zapamćenu. Dakle nula, ništa. Ni na laptopu ni na kompu. Iritirajuće, jako. EDIT: skužio sam u čemu je problem. Korisničko ime na kompu mi je De5tr0yer, a na laptopu sam upisivao de5tr0yer. Isto tako mi je zanimljivo da mi sa malim početnim slovom uvažava staru lozinku i isto tako povlači sve informacije osim lozinki, koje onda na De5tr0yer računu obriše. Vraćao sam ih tako da sam sačuvao wand sa svog kompa i onda ponovo samo učitavao.
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 12.12.2011. u 20:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1271 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Evo vidim da se ovdje dosta piše o problemima s Operom pa me zanima jel ima netko problema s mailovima? Konkretno mi se počelo to dešavati prije nekoliko mjeseci da mi izbacuje greške za pojedine mailove(6 ih imam aktivnih) i to bez ikakvog reda i pravila. Preko gmail-a ih otvaram najnormalnije. Niže je slika greške koju mi izbacuje i na XP-u i na Visti(username i pass su dobro podešeni, kao i podaci za POP, SMTP) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1273 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Ma i meni je odlična baš najviše radi pregleda mailova, no evo nikako mi nije jasno zašto u zadnje vrijeme imam problema baš s njima. Danas recimo na jednom računalu nikakvih problema, na drugom mi je opet javljao grešku za jedan od mailova i tako stalno od prije mjesec,dva... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1275 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
U zadnje vrijeme sve vise se moram oslanjati na dr. browsere jer mi se u Operi neki djelovi sajtova uopce ne prikazuju! Kako rijesiti ovo? Opera: prazan ekran, fali cijeli cart, ne mogu uopce prosljediti na payPal ![]() Firefox: ![]() Ovo je jedan od primjera ... na masu sajtova mi se ovo desava! EDIT: Verz: 11.60 build 1185
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 15.12.2011. u 13:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
Premium
|
Da li imate u flash chatu dijakritične znakove? Umjesto đščćž imam ÝŰşŢÜ. Kad koristim IE, to mi se ne dešava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1277 |
Premium
|
pa jel vam nepomaze Desni klik > Edit Site Prefrences > Network > browser identification (vidis sta je najbolje IE ili Firefox i voila)
![]() |
#1278 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Oduvjek mi je bilo postavojeno na IE, ali nisam provjeravao u zadnje vrijeme. Mozda su mi klinci to pohebali, provnerim jos… EDIT: Ne pomaze niti identifikacija u IE i FF; niti maskiranje u IE i FF Po ovome bi rekao da je rijec o javascript elementima te da se oni ne prikazuju? ![]() EDIT2: Rijeseno! uninstall sa YU, CClean, rucno brisanje zaostalog operinog smeca je riješilo problem.
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 16.12.2011. u 20:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1281 | |
Premium
|
Citiraj:
Tako da je i tu problem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1282 |
Premium
|
da covjek nepovjeruje i mene pocelo "D*kat" ovo s mailom...ocito je to do opere EDIT: samo pregazio instalaciju i sad sve opet sljaka
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 18.12.2011. u 18:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1283 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1284 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Updejtala mi se opera na ovo: Version 11.60 Build 1185 Platform Win32 System Windows 7 XHTML+Voice Plug-in not loaded Browser identification Opera/9.80 (Windows NT 6.1; U; en) Presto/2.10.229 Version/11.60 E i sad.. pomalo me zifcira, do sad mi se srušila 2 puta(u zadnjih 2 tjedna, tako nekako), youtube također čudno radi, a tako i 'egzotične' stranice tj flash filmovi,kaže da moram updejtat flash, a kad to uradim, niš se ne promjeni tj i dalje ne radi( nemojte se smijat ![]() I još jedno pitanje.. dal se može kako sredit, da ako mi se netko drugi ulogira na gmail, da mi se ne odlogira s youtuba.. to me zifcira također ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1285 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1286 |
Premium
|
jel moguce ikako staviti pod speed dial "session"... EDIT: Hvala @McG, taman sam bio naso na web-u...Lako za sliku ![]()
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 18.12.2011. u 21:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1287 |
Premium
|
To sam vidio, ali i dalje mi nisi dao primjer. Odjavljujem se s ovog threda. Živi bili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1289 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Pitanje, koliko dugo vam Opera pamti history? Sad mi se dogodilo da imam samo jučerašnji i današnji. Nije prvi put da mi se dogodilo to. Earlier this week i month je uvijek prazno, al pod older je bio pun uvijek. Jel Opera briše sama nakon nekog vremena? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|