|
![]() |
#91 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Još jedan razlog zašto uspješno izbjegavam ove "fensi" mobitele. SE K550i, puno razgovora, malo poruka, WiFi/3G nema ![]() Baterija drži 5-6 dana.
![]() |
#92 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
EDIT: rootan S2= supercore 1.7, najnoviji darkyROM. 2 dana stalnog cackanja, 3 malo manje cackanja... Zadnje izmijenjeno od: Izet Fazlinovic. 22.09.2011. u 14:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
3 - 4 dana za nekoliko poziva i poruka dnevno.. 1 - 2 dana ak malo kopam,zovem i upalim gps za sports tracker.... se X10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Samsung Galaxy S2 kombinacija CriskeloROM v32 + kernel SpeedMOd 16 baterija me posluži 2-3 dana, uz korištenje navigacije, wifi ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Zadnje izmijenjeno od: chingyos. 17.12.2011. u 09:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Nokia 5140i(njekšn) - 4 dana stalnog zvanja, stara zvijer i dalje služi svrsi. HTC Touch HD - 3 dana, nesluži ničem...
![]() |
#99 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
Nokia E52 - drzala godinu i pol skoro cijeli radni tjedan, uz jako puno zivkanja i mailova, mislim da sam ju punil jednom tjedno, obicno u petak ![]() onda je baterija jednog dana bez ikakvih naznaka odlucila umrijeti i sad drzi jedan dan... uopce nije bilo postepenog pada performansi nego samo odjednom... cudno...
![]() |
#101 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Senzacija ICS 4.03 Sve ukljuceno, 3g,wifi, ekran automatika.. = 68sati (zamjenska baterija) Maksimalno koliko sam uspio izdrzati na bateriji u 2.3.5 = 35sati (zamjenska baterija) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Motorola Defy - malo više od 5 dana, samo na 2G-u, uključen data promet, WLAN i autosync, svaki dan nekoliko minuta razgovora, SMS poruka i mailova.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
xperia x10 mini pro - ako se ne dira, u stanju cekanja, do 4 dana.. ako se koristi ista onda 1 dan.. da koristim "normalno" kao mislav_os onda bi u to vrijeme 3 puta punio ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Guest
|
Samsung Galaxy S2 Fejs, gtalk, skype, latitude, foursquare, malo mapa, internet, gmail, malo fotkanja i snimanja, poziva, SMS-a i jedna partija Quake 3. Baterija drži kojih 18 sati. Nekad manje. Dosta ovisi o dostupnosti wifija. Kad sve moram vući sa 3G-a onda će i baterija malo više patiti! Ako baš niš ne radim može ona i tri dana bez problema, ali u takvom korištenju mi ni ne treba smartphone baš! |
![]() |
![]() |
#108 |
EMP moderator
|
Predzadnji WajkIUI i u bootloaderu clockan CPU i dodatno spušten napon jer je po defaultu previsok s ondemand CPU governorom. 1) 300 MHz at VSel1 = 18, 0,8250 V 2) 600 MHz at VSel2 = 33, 1,0125 V 3) 1000 MHz at VSel3 = 54, 1,2750 V Sad skidam novi WajkIUI i testirat ću još smartass CPU governor.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Šalu na stranu, čemu ovakve stvari? Da mob bude tiši? :P
![]() |
![]() |
#111 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
..cura ima galaxy s2 - stock 2.3.5 - 3dana 19h uz ostatak od 18%... ![]() ..dok sam ja na galaxy s - stock 2.2.1 - 4 dana 14h ![]() ..i na jednom i drugom su iskljuceni pozadinski podaci i auto. sink., svjetlina na nekih 30%, (upaljen je preko noci i nije na zrak. modu) ...i to je to..par sms-ova i 15min poziva tih dana...i dobijes ovakve vrijednosti, bez dodatnih programa za ustedu... ..ali kad krenes u potrosnju - ukljucen 3G i viber - poruke, pozivi po 30-40min - wi-fi, onda baterija traje otprilike 28h i to su odlicne vrijednosti za ovakve tipove telefona |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() |
#119 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
I9000 Galaxy S, Darky Rom 9.5 18h - 36h..... srednja koristenje, rijetko Wifi, sms i pozivi... imam osjecaj da je baterija pocela odlaziti, svaka 2 tjedna bateriju kalibriram nanovo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
EMP moderator
|
Zato što je kalibriraš svako malo, a to nije zdravo za bateriju. Kalibracija se napravi kod kupovine i tijekom životnog vijeka još nekoliko puta. Između toga je normalno koristiš, što manje velikih punjenja i pražnjenja. Isto tako, što slabiji/sporiji punjač, to bolje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|